maros Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 (upraveno) Maroši jak bylo v rachotě ,a jaká byla noc se sny o krásných kolečkách ale jo,slo to az na tu kosu na ruce a nohy Vecer jsem usnul jak spalek ale od rana mam zase brouka v hlave http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=83513 Upraveno Leden 27, 2010 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 A už je něco na obzoru?Povídej a přehaněj No bohuzel jsem musel ted investovat do jinych mist nez do auta ,takze musim s Vtičkem počkat ,ale mám zamluvého civica 1.6 16V 92kw ,stejny motor jako ve zlutym ,akorat to bude sedan Original stav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 tady tydle tam vhoď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 No bohuzel jsem musel ted investovat do jinych mist nez do auta ,takze musim s Vtičkem počkat ,ale mám zamluvého civica 1.6 16V 92kw ,stejny motor jako ve zlutym ,akorat to bude sedan Original stav. a barva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 a barva Modrá Kájo díky ! Kde si pro ně mám dojet ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Ja je prave nikdy nepredjizdim :)oni se raz za cas zjevi za mnou, a kdyz je to takovy ten notoricky lepic na prdel, tak ho vyskolim :)ja vetsinou jezdim s hudbou nahlas takze se snazim dodrzovaz 60/100/150 tacho......ale jeden s MB E220 to dneska nechapal :)na triproudu z belotina do olmiku mi olizoval furt prdel :)tak sem sel do uplne praveho pruhu :)a mel sem tam tak 190 - 200 :)on se pomalu dotahnul ke me, a jak byl na moji urovni tak sem videl nejake blbouny dva jak civi a smejou se :)tak sem za to zabral a ukazal jim zada :)pak uz sem ho nevidel a to sem celou cestu jel az do mohelnice v poklidu do 150km/h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 ale jo,slo to az na tu kosu na ruce a nohy Vecer jsem usnul jak spalek ale od rana mam zase brouka v hlave http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=83513 Maro neváhej a ber ta cena je dobrá ,vyhřevy a bagy se daji dodělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Maro neváhej a ber ta cena je dobrá ,vyhřevy a bagy se daji dodělat Jsem mu rano psal at posle sms a nic .. Tak jsem mu napsal znova. Jen se mi zda ze je to zelene nebo se pletu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Ja je prave nikdy nepredjizdim :)oni se raz za cas zjevi za mnou, a kdyz je to takovy ten notoricky lepic na prdel, tak ho vyskolim :)ja vetsinou jezdim s hudbou nahlas takze se snazim dodrzovaz 60/100/150 tacho......ale jeden s MB E220 to dneska nechapal :)na triproudu z belotina do olmiku mi olizoval furt .......) Miluju tydlety případy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Jojo ale chtelo by to uz trosku vice koniku uz sem si nejak zvyknul :)nejaky doping by se hodil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Ja je prave nikdy nepredjizdim :)oni se raz za cas zjevi za mnou, a kdyz je to takovy ten notoricky lepic na prdel, tak ho vyskolim :)ja vetsinou jezdim s hudbou nahlas takze se snazim dodrzovaz 60/100/150 tacho......ale jeden s MB E220 to dneska nechapal :)na triproudu z belotina do olmiku mi olizoval furt prdel :)tak sem sel do uplne praveho pruhu :)a mel sem tam tak 190 - 200 :)on se pomalu dotahnul ke me, a jak byl na moji urovni tak sem videl nejake blbouny dva jak civi a smejou se :)tak sem za to zabral a ukazal jim zada :)pak uz sem ho nevidel a to sem celou cestu jel az do mohelnice v poklidu do 150km/h Tak to bych chtel videt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Tez se mi zdalo ,ze se Barel nejak pred prodeji loudal ,ale pri presednuti do Octy nebo do 1.4 jsem nic nepotreboval .... Ted bych civu uz trosku posilit chtel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Maro pokud je zelená tak ta by ti šla a je to Plzeň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Maroš nebo si to nech udělat http://www.woo-doo.eu/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Maro pokud je zelená tak ta by ti šla a je to Plzeň Maro ,do auta neni videt :D prvne kola pak zicung 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Maro pokud je zelená tak ta by ti šla a je to Plzeň JJ,koukal jsem ze je nedke od Plzne. Zelene bych ani asi nechtel Ja cu cerne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 :-)no budu muset FUNa znasilnit k nejake stage 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Maroš nebo si to nech udělat http://www.woo-doo.eu/ jj,tu uz jsem koukal davneji udajne 6500 by za to vzal. Jery,to mas pravdu ale na zicu sedim ja a na kola koukaji jini 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 :-)no budu muset FUNa znasilnit k nejake stage 3 Tak at to zachvili nemas kuchnute a pripravene na "podval" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Jery,to mas pravdu ale na zicu sedim ja a na kola koukaji jini to je fakt ,ale kola dělaj auto a vem si příklad z Raztěje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Tak at to zachvili nemas kuchnute a pripravene na "podval" To ne nikdy porad chci mit pohodu v aute .)a aby z venku vypadalo normalne :)uvidime ja mam v planu vyfuk a trysky .)z mojeho velkeho hybrida se diky pokroku v nabidce turbare stal maly hybrid .)a na jeho misto nastoupil nejaky velky hybrid :)tak nejak uvazuju co s tim .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Svatá pravda Jero ,kola dělají auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 To ne nikdy porad chci mit pohodu v aute .)a aby z venku vypadalo normalne :)uvidime ja mam v planu vyfuk a trysky .)z mojeho velkeho hybrida se diky pokroku v nabidce turbare stal maly hybrid .)a na jeho misto nastoupil nejaky velky hybrid :)tak nejak uvazuju co s tim .) Pohoda je dulezita ,takže snižovat nebudeš? Jinak, trubky už si pořídíl hotove nebo sis je nechal někde dělat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 No pokud budu shánět do Huberta motor TDI tak jsem rozhodnut shánět motor ASZ a ten dát ho do Jarušky a motor z ní dát Hubertovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Pohoda je dulezita ,takže snižovat nebudeš? Jinak, trubky už si pořídíl hotove nebo sis je nechal někde dělat ? Snizovat budu .)ale musi byt pryc ten bily shit :(jinak nedojedu domu Trubky vse od Indiho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 No pokud budu shánět do Huberta motor TDI tak jsem rozhodnut shánět motor ASZ a ten dát ho do Jarušky a motor z ní dát Hubertovi. Na to potřebuješ jeste jednu garaž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 No pokud budu shánět do Huberta motor TDI tak jsem rozhodnut shánět motor ASZ a ten dát ho do Jarušky a motor z ní dát Hubertovi. ASZ je fajny :)doufam ze s nim nebudou zadne problemy .)zatim tuk tuk je to pohoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 To ne nikdy porad chci mit pohodu v aute .)a aby z venku vypadalo normalne Tak to jsi mne potesil....mam obdobny nazor. Kuci,ja vim ze kola delaj auto ale kdyz ty foteliki by se mi tez podobaly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Určítě né to už bude Hubert z garáže venku protože to určitě v prvním pololetí roku 2010 nebude .Nemám tiskárnu na peníze :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Tak to jsi mne potesil....mam obdobny nazor. Kuci,ja vim ze kola delaj auto ale kdyz ty foteliki by se mi tez podobaly. Bude se ti potit dupa v lete :)radsi si kup kolca :)nejake 17 nebo 18 :)k tomu nejake pruzinky a bude to bomba uvidis ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.