Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jero...rád bych si koupil 18" např. Zenithy :smich:,ale podle TP max.17"....vím,určitě by to šlo dopsat,ale co jsem četl tak 18" jsou už na úkor pohodlí...tak nevim....zase to beru jako family car,není to žádná závodnička :smich:

Jasný :smich: , jak 5íka Holblik , pegasusy na OII jsou super, mít OII tak kdybych nešl do RS +á" určitě beru pegasusy.) :palec:

Odkaz ke komentáři
Tome,nostalgicke vzpominky :smich:

Jojo :)64 koni :)Laurin Klement verze, nechal sem udelal celolak jelikoz byla po rodicich a jak jsem ji dostal v 18cti tak mela uz 250tis.km za sebou a byla zrezavela jak svina :)mel sem v tom aute svuj prvni , pro nektere ohyzdny " obal na volant :smich:, prvni stereo si pamatuju jak sem montoval ovaly do plata vzadu a vymenoval radio :)a myslel jsem si jaky nejsem monter :)nahodily se pak 15tky :)auto nechtelo jet vic nez 140 :)ale ja sem byl happy :)prvni rok na vysce jsem ji tyral po praze :)v lete v kolonach se neustale prehrivala :)uprostred magistraly mi upadl tlumic vyfuku cely :)a drzel jenom na jednom miste :)takze sem delal prazakum divadlo jak sem za sebou tahnul vyfuk :)jojo vzpominek jak svina :smich:

Odkaz ke komentáři
Jojo :)64 koni :)Laurin Klement verze, nechal sem udelal celolak jelikoz byla po rodicich a jak jsem ji dostal v 18cti tak mela uz 250tis.km za sebou a byla zrezavela jak svina :)mel sem v tom aute svuj prvni , pro nektere ohyzdny " obal na volant :smich:, prvni stereo si pamatuju jak sem montoval ovaly do plata vzadu a vymenoval radio :)a myslel jsem si jaky nejsem monter :)nahodily se pak 15tky :)auto nechtelo jet vic nez 140 :)ale ja sem byl happy :)prvni rok na vysce jsem ji tyral po praze :)v lete v kolonach se neustale prehrivala :)uprostred magistraly mi upadl tlumic vyfuku cely :)a drzel jenom na jednom miste :)takze sem delal prazakum divadlo jak sem za sebou tahnul vyfuk :)jojo vzpominek jak svina :smich:

Vidis,krasne vzpominky.

kdysi mozna nervy na magistrale ted uz se tomu smejes.

Miro,obcas je treba se ohlidnout a take se divat do predu.

Odkaz ke komentáři
Vidis,krasne vzpominky.

kdysi mozna nervy na magistrale ted uz se tomu smejes.

Miro,obcas je treba se ohlidnout a take se divat do predu.

Jojo byl sem z toho na prasky :)19 cti lete ucho samo v Praglu :)ale bylo fajne :)vzdycky jak vidim takove auto tak si v duchu rikam je to moje neni to moje :)k fabuli uz sem takovy vztah nemel....:smich:

Odkaz ke komentáři
Jojo byl sem z toho na prasky :)19 cti lete ucho samo v Praglu :)ale bylo fajne :)vzdycky jak vidim takove auto tak si v duchu rikam je to moje neni to moje :)k fabuli uz sem takovy vztah nemel....:smich:

Vidis ,ja to mam zase u Zigula a nebyt rezavycha diravych mist,mozna jeste v nem jezdim :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...