Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

ahojte

Tome co se týká phonu tak já už mám taky asi 10tou Nokii a nikdy nic jiného, Symbian je celkem v poho a tel bez něj bych už asi nechtěl, v PDA mám Win mobile, zvažuji že koupím HTC Touch Diamond2 zase s win, do THC Hero se mi moc nechce kvůli androida. Tak asi tak. Nebylo lépe bez mobilů???? :)

Odkaz ke komentáři
Ty sis vzal ty silnejsi modre ?

Myslis ze by to slo na O1 ? jenze jsem ted koukal,ze budu muset vymenit ty "tlumice" :) jelikoz mi uz rosi jeden.

Já jsem si vzal uplně jiné, které jsem si vybral s katalogu a mohli by fungovat, ale na octu nevím, nemám ani tušení jak to tam je :lool:

Odkaz ke komentáři
Vrakace si prosel, nebo chces novou?

Kdyby byla nova za cca 2tis,tak novou. Ale jinak nejakou slusnou jetou...

vrakace jsem nestil, volali mi v 11h ze tam nalisovali druhe lozisko a ze loziskem to neni, ze je v prd*li tehlice. Autokelly tehlice nedela, Autogeorg uz jsem otevrene nestihl a Auto Janik o vikendu nepremava. A Sebovi se nemuzu dovolat :)

Odkaz ke komentáři
Kdyby byla nova za cca 2tis,tak novou. Ale jinak nejakou slusnou jetou...

vrakace jsem nestil, volali mi v 11h ze tam nalisovali druhe lozisko a ze loziskem to neni, ze je v prd*li tehlice. Autokelly tehlice nedela, Autogeorg uz jsem otevrene nestihl a Auto Janik o vikendu nepremava. A Sebovi se nemuzu dovolat :(

Co s tim mas za problem a to je dusledek te "nehody" cos mel kdysi ?

Odkaz ke komentáři
Co s tim mas za problem a to je dusledek te "nehody" cos mel kdysi ?

Ahoj Marosi, jo vypadato tak ze ten prulet tou skarpou odnesla tehlice. Bylo by super kdyby to byl jediny nasledek! Ted uz jen sehnat slusnou tehlici at nemusim za 5tis kupovat novou :( Mechos tam dneska nalisoval dve lozista ale obe tam litaly jak svina :(

Odkaz ke komentáři
Ahoj Jeremy :( jak je. Letel jsem v noci pres trinec a malem mi byla cesta uzka... ten vitr dobre foukal snih ze strani na cestu, jen co je pravda! Takovy jazyky, ze kdybych byl bloncka tak muz davno stojim a mam nohy pekne zesiroka od sebe!!! :(

Zdarec .

Tak pri dnesku docela napytel ,celkove nejaky den blbec proste . A cesty u nas ,no koment , kdyz nevkuříš do zavěje zastaví tě nějaký krátek v ceste .... Pomalu jsem rád,že jsem proidal zlutaka pac nevim jak dlouho by vydrzel :smich: .... Chtelo by to jaro ... Navic mi dneska nejaky chudak polil garazova vrata vodou a v nocito zamrzlo ,kybl hozený o kus dál . Nechápu a netusim jak se nekomu neco takoveho chtelo delat .Asi me tu nekdo nema rad.... Jeste ,ze chudera octa stala venku a nic se ji nestalo ...

Odkaz ke komentáři
Zdarec .

Tak pri dnesku docela napytel ,celkove nejaky den blbec proste . A cesty u nas ,no koment , kdyz nevkuříš do zavěje zastaví tě nějaký krátek v ceste .... Pomalu jsem rád,že jsem proidal zlutaka pac nevim jak dlouho by vydrzel :( .... Chtelo by to jaro ... Navic mi dneska nejaky chudak polil garazova vrata vodou a v nocito zamrzlo ,kybl hozený o kus dál . Nechápu a netusim jak se nekomu neco takoveho chtelo delat .Asi me tu nekdo nema rad.... Jeste ,ze chudera octa stala venku a nic se ji nestalo ...

Lidi jsou divni!!! Chvilema mi to hlava nebere co vsechno jsou schopni udelat "bližnímu svému" za ku*varny! Ted sedi doma a hreje ho pocit vitezstvi, ze Ti to nandal... ubožák!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...