Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

No ;) já mám dojem že by to možná chtělo jiné vzpěry -silnější :P

No já nevím, já si myslím, že to potom odskočí a vystřelí moc rychle. Koupil jsem i nové vzpěry, nějakou čínu a jak to zvedlo dveře, tak nahoře to byla taká bomba, že jsem myslel, že mi to urve banty a tak jsem dal ty staré :palec:

Odkaz ke komentáři
No já nevím, já si myslím, že to potom odskočí a vystřelí moc rychle. Koupil jsem i nové vzpěry, nějakou čínu a jak to zvedlo dveře, tak nahoře to byla taká bomba, že jsem myslel, že mi to urve banty a tak jsem dal ty staré :palec:

ciny nebrat ;-) nebo je dej repasnout www.gorcak.cz

ja je tam ty sve dam.

Odkaz ke komentáři
At to pak neni jak obrana proti zlodejum :)pujde corkar kolem auta, woody zmackne cudlik a kufrove dvere ho knockoutuji ;)

Ne to mám na tchýni, řeknu ji " maminko, tady se postavte a usměv" :palec: jen potom budu mít ma 5tych dveřích obtisk protézy :P , ale to neva-to se rozleští ;)

Odkaz ke komentáři
ciny nebrat ;-) nebo je dej repasnout www.gorcak.cz

ja je tam ty sve dam.

Maroš, já bych se vyprd na repas. Chce za to 200 za ks, já volal do škodofky a chcou 420 za ks a myslí si, že ikdyž je to jednou tolik ale není tak moc , že origo je origo . A nekde jsem i čet, že po pul roce ty rapasované taky klekly :palec:

Odkaz ke komentáři
Maroš, já bych se vyprd na repas. Chce za to 200 za ks, já volal do škodofky a chcou 420 za ks a myslí si, že ikdyž je to jednou tolik ale není tak moc , že origo je origo . A nekde jsem i čet, že po pul roce ty rapasované taky klekly :palec:

Tak s tim repasem jsi mi neudelal vubec radost :P Jasne ze origo je origo ale na moji to bude urco vic penez.

Odkaz ke komentáři
Chudak tchyna :)kdyby to tak vedela co ji ceka ;)

No a mě to furt nefunguje :palec: , kdyby to tu tak četla, tak mě narve do výfuku jak Jero kocura :P

aha,ja zabudol.

Takze jakou silu jsi mel silu tech pruzin ted ? To jeste nikdo na F1 to nema a ty jsi testovac ?

Teď to myslím bylo kolem 800Nm a další už jsou kolem1600Nm tak nevím, jestli to nebude už moc ;)

Odkaz ke komentáři
Zítra se to konat nemůže :P dneska jdu na ples a zítra se budu asi léčit ,navíc jsme pozváni k babině od ženské na oběd ( netěším se )

Ty vole jak zacnes jednou s babou chodit na plesy tak zkoncis az po vymene kyclu za protezy jak ti bude 70 a uz budes senilni, jelikoz baby si nedaji pokoj !!!ja tomu vzdoruju jak jen jde a zatim drzim :palec:

Odkaz ke komentáři
Ty vole jak zacnes jednou s babou chodit na plesy tak zkoncis az po vymene kyclu za protezy jak ti bude 70 a uz budes senilni, jelikoz baby si nedaji pokoj !!!ja tomu vzdoruju jak jen jde a zatim drzim :palec:

Ja se toho nebojim :P Dám dva tance a jdu na báár :D :D ...bude to krátký ples , ženská tam jde za dva ;)) ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...