Jero Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Ja sem neodolal a vytahnul wapku a trosku odsolil auta Tak ukaž :P) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Není nad to si hodit po obědě šlofíka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Jero : jsi jeste nevidel moje auto ciste ?:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Jero : jsi jeste nevidel moje auto ciste ?:-) Ale jo ,myslím,že viděl :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Tak ukaž ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Radime paráda Zítra ráno jedu do práce, tak ti tam auto hodím a večer se pro to stavím :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Krása krása už se taky těším na první mytí po zimě :P A lišty v laku už máš hotové ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Jirko tady jsou klíče od Expresu : ) .... Večer tady nebudu tak at má pak kdo zamknout .) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Proč muži nemají být redaktory v časopisech v poradně: Milý Honzo, doufám, že mi dokážeš pomoci. Jednoho dne jsem nechala manžela koukat doma na televizi a odjela do práce. Asi tak 2 kilometry od domu mi najednou přestalo auto jet - musela jsem se vrátit pro manžela, aby mi pomohl. Když jsem dorazila domů, nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem viděla: Byl v posteli se sousedovou dcerou! Je mi 32, manželovi 34 a jí 19. Jsme spolu 10 let. Manžel se mi přiznal, že spolu chodí víc než půl roku. Do manželské poradny nepůjde. Jsem úplně v koncích, prosím, pomoz mi. Magda Milá Magdo, že Ti přestalo jet auto po tak krátké cestě může být způsobeno mnoha příčinami. Nejprve zkontroluj jestli není ucpaný přívod paliva. Pokud je čistý zkontroluj veškeré přívody vedoucí k motoru. Také zkontroluj kabely včetně ukostření. Jestli není problém tady, je potřeba provézt kontrolu palivového čerpadla jestli není poškozené a dává správné množství paliva. Doufám, že jsem Ti pomohl. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 jinak vsem preji dobre rano, ja byl ku*va brzo rano s Viki ve skodovce a ted se jedemekouknout do porodnice na mojeho kmotrence Cos mel za problem s Viki ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Nejak mrtvo dneska . Tak aspon primknu. Brou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Ty woe, jdu kolem hospody a zamčeno !!! Hmm asi sanitární den. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Krása krása už se taky těším na první mytí po zimě A lišty v laku už máš hotové ? Lišty v laku jsou připraveny na skříni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 tak je v e skříno ponrechej , venku je ¨zima :c§ vzamykam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Jero, se ti nějak splašili písmenka a jinač DOBRÉ RÁNO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Jero byl spolecensky unaveny po plese Jinak vsem dobre ranko a Rostovi preju hodne zdravicka,stesti a at se dari plnit sny co si preje. Vse nej chlape . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 dobré ráno všem ani nekoukejte ven už zas tam padá to bílé svinstvo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 ani nekoukejte ven už zas tam padá to bílé svinstvo mas pravdu Peto,ted jsem koukl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Razty má narozky? koukal jsem do profilu a nic neměl je včera? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Všechno nejlepší a hodně splněných snů RAZTĚJI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Dobre ranko Hoblikovci se pripojuji ke gratulaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Vsechno nejlepsi RAZTY Na sraze to doufam oslavime jeste jednou v uzkem kruhu klubovem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 No ty kráso :D Ani nevím,že jsem tu přispíval .... Je mi hrozně zle JINAK RAZTĚJÍÍ VŠECHNO NEJ !!! :smich: :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Taky našemu oslavenci gratuluji a přeji hodně osobních a pracovních úspěchů, hlavně ať se Ti co nejdříve splní Tvůj sen OI RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 No ty kráso :D Ani nevím,že jsem tu přispíval .... Je mi hrozně zle JINAK RAZTĚJÍÍ VŠECHNO NEJ !!! :D :D :D radil jsi tu jak cerna ruka :D Co zazitky a jak bylo na plese ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 No ty kráso :D Ani nevím,že jsem tu přispíval .... Je mi hrozně zle JINAK RAZTĚJÍÍ VŠECHNO NEJ !!! :D :D :D čus Jero tak to byl asi vyvedený ples 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Vsechno nejlepsi RAZTY :D Na sraze to doufam oslavime jeste jednou v uzkem kruhu klubovem :D Maro,tak se zda ze toho 13 mi to vyjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Hezký den Raztymu vše nej k narozkám. To zase bude v alejích nablito !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 :-)deje se dnes neco v HavExu?nejaky sraz nebo tak neco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.