Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

U řidiče jsem je škrábl a zima je roztrhla, ten spodek no.. Takže nemam kde chytit hever a z dálky to jde celkem vidět ;)

Pěkně se to loupe no, už je to prostě koroze celková dole :palec:

Kuwa co to máš za auto ? .... takže už je spravené nebo ještě ne . ? :lool:

Chlape budeš rád když se toho zbavíš .

Jinač , být tebou poptalbych se tady na foru a určitě se najde někdo kdo ti je kvalitně vymění . Do autorizovaných bych nešel.

Odkaz ke komentáři
Kuwa co to máš za auto ? .... takže už je spravené nebo ještě ne . ? :lol:

Chlape budeš rád když se toho zbavíš .

Jinač , být tebou poptalbych se tady na foru a určitě se najde někdo kdo ti je kvalitně vymění . Do autorizovaných bych nešel.

Ten práh je ještě po předchozím majiteli, takže to vůbec neřeším :lool: Každopádně výměnu udělám.

Dle toho co vím, tak mi pojišťovna opraví motor, takže pokud nebude mizet olej ani voda dle k ceně opravy škoda dávat auto pryč. Nechal bych si ho tedy popřípadě, když bude opravdu celé šlapat!

Oprava je tam nutná už jen na zpátečku "1500kč" u poláka a ty prahy no! Bohužel o nikom nevím.

Po patnáctém, mi přijdou peníze od pojišťovny, takže kupuji kapotu, výztuhu, přední stěnu, chladič + větrák a půjde to do laku, ten předek ;) No není to škoda dávat pryč? :palec:

Odkaz ke komentáři
No já být tebou nepřemýšlím ,dám to dokupy a "ádié octávié"... Rači narvu prachy do novějšího auta v dobrém stavu,než do starého bouraného co se jen kurví a kurví ... Omlouvám se za ty výrazy ...

Nemyslíš ?

To ano, ale kdyby ještě chvíli vydrželo, pak bych mohl ušetřit a pořídit ještě lepší :palec: Vzhledem k prodejní ceně a co v něm bude teď za opravy v ceně 89tisíc, no nevím ;)

Odkaz ke komentáři
To ano, ale kdyby ještě chvíli vydrželo, pak bych mohl ušetřit a pořídit ještě lepší :palec: Vzhledem k prodejní ceně a co v něm bude teď za opravy v ceně 89tisíc, no nevím ;)

Čím dýl ho budeš mít ,tím víc do něj budeš investovat a stejně se ti to nevrátí pač bude ztrácet na ceně .

Vem si to takhle , budeš utrácet,investovat a investovat a místo toho ,aby auto nabíralo na hodnotě bude tomu opačně . Nepřemýšlej ,střel ho , kup si třeba felinu od nějakéhp dědka do doby než našporuješ a bude .

Já koupil Pickupa za 40 papírů minulý rok a byl v lepším stavu jak octa . Dotedka s tim nebyly zadne problémy ,akorat se menil vyfuk .

Odkaz ke komentáři
Jo no facko ma 1000kg jestli vubec tam to jde :)ale octavky extra dieslove na tydle auta uz je to fakt slabe :(aspon na tu moji ponorku ... ja zvedam pro sichr dvouma na kazde strane :)jak neco delam na prednich kolech :palec:

Jj, na větší auta jedine dva + nějaká podložka pro případ kdyby nevydržely ;)

Odkaz ke komentáři
Dobré odpoledne ;) Co se zase děje že tu řešíte zvedáky .Mám pojizdný na dvě tuny a mám co dělat abych předek TDI zvedl. :D a zvedám zasadně za nápravu :palec: ;)

Zdarec :lol:

Pamatuju si jak jsem zvedal naší starou 105ku :lol: a točil jsem točil a auto stálo pořád na zemi :D

Ok :lol: supr :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...