Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dekuji vsem za ucast na srazku, odjeli jsme drive, jak tak vidim, tak akce pokracovala az do poznich vecernich hodin :)

Jde videt, ze my na severni morave drzime pospolu a to je dobre ;)

Blondak: Diky za pomoc pane, mas u me pivko na pristim sraze ;) Volant jsem vyndal a hadej cim....jehlici na pleteni :D

Odkaz ke komentáři

SRAZÍK JAKO VŽDY SUPER ;) AKORÁT SEM PO CESTĚ DOMŮ MÁLEM UMRZL ;) UŽ OD RÁNA MI PÍSKÁ MAXIDOT ŽE MÁM DOPLNIT CHLADÍCÍ KAPALINU G 12..KUWA UŽ ZASE ;) MINULÝ MĚSÍC SEM TAM DOLIL LITR A UŽ JE FUČ A NAVÍC MI ÚPLNĚ PŘESTALO TOPIT AUTO :) TAK ŽE JSEM JEL DOMŮ OMRZLÝ JAK RAMPOUCH. MŮŽE TO BÝT TÍM ŽE TAM CHYBÍ TA G 12 A PROTO TO NETOPÍ ??? PORAĎTE NĚKDO PROSÍM :D

Odkaz ke komentáři
SRAZÍK JAKO VŽDY SUPER :smich: AKORÁT SEM PO CESTĚ DOMŮ MÁLEM UMRZL :o UŽ OD RÁNA MI PÍSKÁ MAXIDOT ŽE MÁM DOPLNIT CHLADÍCÍ KAPALINU G 12..KUWA UŽ ZASE :smich: MINULÝ MĚSÍC SEM TAM DOLIL LITR A UŽ JE FUČ A NAVÍC MI ÚPLNĚ PŘESTALO TOPIT AUTO :) TAK ŽE JSEM JEL DOMŮ OMRZLÝ JAK RAMPOUCH. MŮŽE TO BÝT TÍM ŽE TAM CHYBÍ TA G 12 A PROTO TO NETOPÍ ??? PORAĎTE NĚKDO PROSÍM :)

Doufej chlape že to bude jenom netěsnost chladicí soustavy :smich: Jinak nekondenzuje ti voda v oleji :smich: např. Na víčku, bíla pěna atd, v zimě je možné, že následkem také víčko od oleje zamrzne :palec:

Pak je problém někde u hlavy "těsnění pod hlavou" popřípadě hlava :huh:

Odkaz ke komentáři
NO TO TĚSNĚNÍ POD HLAVOU BY MĚ TEDA NASRALO :smich:

A MAROŠKU MYSLÍŠ ŽE TO NETOPÍ PROTOŽE TAM CHYBÍ VODA??? NO UVIDÍM ZÍTRA KOUPÍM G 12 A HNED BUDE JASNO JESTLI TOPÍ NEBO NE, ALKE ZAJÍMAVÉ JE TO ŽE KDYŽ JSEM JEL DO KARVINÉ TAK TO JEŠTĚ TOPILO JAK DIVÉ

Nevím zda pomůže, ale mě to topilo více jak tam ta G12 nebyla :) Trošinku větší teplo :smich:

Odkaz ke komentáři
NO TO TĚSNĚNÍ POD HLAVOU BY MĚ TEDA NASRALO :)

A MAROŠKU MYSLÍŠ ŽE TO NETOPÍ PROTOŽE TAM CHYBÍ VODA??? NO UVIDÍM ZÍTRA KOUPÍM G 12 A HNED BUDE JASNO JESTLI TOPÍ NEBO NE, ALKE ZAJÍMAVÉ JE TO ŽE KDYŽ JSEM JEL DO KARVINÉ TAK TO JEŠTĚ TOPILO JAK DIVÉ

Na 99% bych rekl ze ti to netopilo kvuli tomu ze ti tam chybi voda.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...