Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Kua...... dneska jsem tak nasranej, nikdo nejezdete do servisu Eurotyres morava ( jak je polifunkcni dum vedle kulturaku Ostrava). Delali mi tam vymenu cidel v hladici soustave. Kreteni nenasadili spravne spodni hadici a dnes na Solani mi vytekla komplet chladicovka. To co potom nasledovalo psat nebudu, ale kua jsem nasranej jak......... To byl den.

Odkaz ke komentáři
Kua...... dneska jsem tak nasranej, nikdo nejezdete do servisu Eurotyres morava ( jak je polifunkcni dum vedle kulturaku Ostrava). Delali mi tam vymenu cidel v hladici soustave. Kreteni nenasadili spravne spodni hadici a dnes na Solani mi vytekla komplet chladicovka. To co potom nasledovalo psat nebudu, ale kua jsem nasranej jak......... To byl den.

To by mne zajimalo co se pak delo :palec:

Proc sundavali hadici ?

Odkaz ke komentáři

DĚKUJI VÁM VŠEM ZA PŘÁNÍ K NAROZENINÁM :P OPRAVDU SI TOHO CENÍM :o

Razty => Tak to je v prdeli :o Snad to nebude velká pálka, jinak už se mi začne opravovat autíčko :P Kompletně všecho, a celý motor bude jako nový "po repasi" hlava nova pokud bude v prdeli, těsnění atd :o

Jinak kolik myslíš že budeš platit? Co vím já tak si bere Vrána a všichni kolem za kuchaní motoru minimálně 4tisice a kde jsou díly a další práce :palec:

Odkaz ke komentáři

PŘEDPOKLÁDANÁ CENA OPRAVY DO 10 000,-KČ V PŘÍPADĚ PRASKLÉHO TĚSNĚNÍ POD HLAVOU :o :o :o PŘED CHVÍLÍ MI VOLAL.

JE V TOM ZAPOČÍTÁNO .....PRÁCE, OLEJ,G12,TĚSNĚNÍ POD HLAVU, PŘEBROUŠENÍ HLAVY, NOVÉ ŠROUBY, KDYŽ JE TO DOLE TAK SE TAM PRÝ MĚNÍ HNED PŘI JEDNOM NĚJAKÉ LOŽISKO,TO JE VŠECHNO CO JSEM SI ZAPAMATOVAL. PAK JEŠTĚ NĚJAKÉ DROBNOSTI, ALE TO UŽ SEM MOC NEVNÍMAL BO SEM Z TÉ CIFRY ZAČAL UPADAT DO BEZVĚDOMÍ :palec: :P :o JAK SE SERE, TAK SE SERE :P

Odkaz ke komentáři
PŘEDPOKLÁDANÁ CENA OPRAVY DO 10 000,-KČ V PŘÍPADĚ PRASKLÉHO TĚSNĚNÍ POD HLAVOU :o :o :o PŘED CHVÍLÍ MI VOLAL.

JE V TOM ZAPOČÍTÁNO .....PRÁCE, OLEJ,G12,TĚSNĚNÍ POD HLAVU, PŘEBROUŠENÍ HLAVY, NOVÉ ŠROUBY, KDYŽ JE TO DOLE TAK SE TAM PRÝ MĚNÍ HNED PŘI JEDNOM NĚJAKÉ LOŽISKO,TO JE VŠECHNO CO JSEM SI ZAPAMATOVAL. PAK JEŠTĚ NĚJAKÉ DROBNOSTI, ALE TO UŽ SEM MOC NEVNÍMAL BO SEM Z TÉ CIFRY ZAČAL UPADAT DO BEZVĚDOMÍ :palec: :P :o JAK SE SERE, TAK SE SERE :palec:

Ber to tak :) Oba budeme mít motory v cajku :palec: a druhým se budeme smát :P :o :o

Nedáme si tam turbo z Golfa? :lool: (Radši ne, bo nám vyleze píst, a rozbije mi hubu :o )

Odkaz ke komentáři

JE V TOM ZAPOČÍTÁNO .....PRÁCE, OLEJ,G12,TĚSNĚNÍ POD HLAVU, PŘEBROUŠENÍ HLAVY, NOVÉ ŠROUBY, KDYŽ JE TO DOLE TAK SE TAM PRÝ MĚNÍ HNED PŘI JEDNOM NĚJAKÉ LOŽISKO,TO JE VŠECHNO CO JSEM SI ZAPAMATOVAL. PAK JEŠTĚ NĚJAKÉ DROBNOSTI, ALE TO UŽ SEM MOC NEVNÍMAL BO SEM Z TÉ CIFRY ZAČAL UPADAT DO BEZVĚDOMÍ :palec: :P :o JAK SE SERE, TAK SE SERE :P

Tak to je ranec to ti reknu.By mne jeblo take. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...