Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dneska další poznatek z autorizačního servisu :D Mechanik mi vysvětlil jak to vlastně u nich chodí, a proč nemění součásti dílu ale rovnou celé. Jedná se o to že mechanik závadu sice pozná, ale vzhledem ke stavu dílu údajně vždy mění celou část, aby nedocházelo že jedna závada se bude odstraňovat na 5x :lol: Stejně tam chodíme vždy 5x ale budiž :P

Dnes jsem tam byl s vozidlem Škoda Fabia 1.2 40kw

Levá poloosa mlátila o nápravu "závada homokinetický kloub" Doporučená oprava, výměna poloosy v hodnotě 8300,- Kč :)

Další mechanik ve Vráně "závada homokinetický kloub" vyměnit vnější kloub, v hodnotě 4300,- Kč (následné odeslání starého dílu do Škodovky na repasi)..

Udělali jsme kompromis a zašel jsem do Autokelly, homokinetický kloub a jeho cena byla 701kč a tři roky záruka ;)

Cena práce max. 600,- Kč

Celková cena opravy činí 1301,- Kč :)

Odkaz ke komentáři
Dneska další poznatek z autorizačního servisu :) Mechanik mi vysvětlil jak to vlastně u nich chodí, a proč nemění součásti dílu ale rovnou celé. Jedná se o to že mechanik závadu sice pozná, ale vzhledem ke stavu dílu údajně vždy mění celou část, aby nedocházelo že jedna závada se bude odstraňovat na 5x :P Stejně tam chodíme vždy 5x ale budiž :D

Dnes jsem tam byl s vozidlem Škoda Fabia 1.2 40kw

Levá poloosa mlátila o nápravu "závada homokinetický kloub" Doporučená oprava, výměna poloosy v hodnotě 8300,- Kč :)

Další mechanik ve Vráně "závada homokinetický kloub" vyměnit vnější kloub, v hodnotě 4300,- Kč (následné odeslání starého dílu do Škodovky na repasi)..

Udělali jsme kompromis a zašel jsem do Autokelly, homokinetický kloub a jeho cena byla 701kč a tři roky záruka :lol:

Cena práce max. 600,- Kč

Celková cena opravy činí 1301,- Kč :lol:

dobré odpoledne z práce ;)

jj tak to chodí v těch jejich autorizovaných servisech

Odkaz ke komentáři

Nic jen jsem přijel po noční ve 14 hod a spal jen 2 hodky. Taky mi přišli konečně ty skryté ventilky, co jsem zaplatil převodem, ale bohužel přišli na dobírku, kterou fotřík zaplatil :lol: . Takže z nejlevnějších ventilků na netu mám nejdražší. :P Sice slíbili že penízky pošlou zpět, tak jsem zvědav ;)

Odkaz ke komentáři
Nic jen jsem přijel po noční ve 14 hod a spal jen 2 hodky. Taky mi přišli konečně ty skryté ventilky, co jsem zaplatil převodem, ale bohužel přišli na dobírku, kterou fotřík zaplatil :lol: . Takže z nejlevnějších ventilků na netu mám nejdražší. :P Sice slíbili že penízky pošlou zpět, tak jsem zvědav ;)

čau a co jinak? vše šlape zkoušel jsi už ten net ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...