Woody Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 To možná by tam být nemělo Jsi snad neviděl jak vypadali mé kola před a poté? ;) No já to dal do firmy co dělá komaxid přes 10let, taky profíci. Už mi něco dělali, tak nevím co řešíš a mám to o litr levnější :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Únor 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 tak bych to řešil tou Ostravou, nedávno jsem kolegovi nechával u nás tryskat kola a on si myslím taky nechával dělat tam. ;) Cau Jendo, co myslim tim "u nas" kde delas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 No já to dal do firmy co dělá komaxid přes 10let, taky profíci. Už mi něco dělali, tak nevím co řešíš a mám to o litr levnější :) Neřešíme tvé kola Ale od ostatních co to budou dělat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Ja bych rozhodne nehledal nejnizsi cenu, ale nejvyssi kvalitu...takove to setrilkovani je nahouby a nekdy v souctu vyjde jeste draz. Stare prislovi: Nejsme prece tak bohati, abychom si mohli kupovat levne veci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 dělám nákupčího pro mech.dílny pro ostravsko-karvinskou společnost reklamu ji dělat nebudu.(za to mě neplatí) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Ja bych rozhodne nehledal nejnizsi cenu, ale nejvyssi kvalitu...takove to setrilkovani je nahouby a nekdy v souctu vyjde jeste draz. Stare prislovi: Nejsme prece tak bohati, abychom si mohli kupovat levne veci ;) Já ale nešetřím, ne :) Nechal jsem to stříknout i lakem, aby to bylo lepší. Navíc cena za komaxit je to běžná ani drahá ani levná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Tak tohle je hodně dobrý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 valim zatím čaute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 No já to dal do firmy co dělá komaxid přes 10let, taky profíci. Už mi něco dělali, tak nevím co řešíš a mám to o litr levnější kua dělají to 10 let a neumí to stříknout dvoubarevně?? Před 15 lety jsem měl červeno-černě stříklé kolo i mašinu !! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Příště vás prdím abych vám něco zjišťoval, něco tu napíšu a málem mě tu kamenujete! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Příště vás prdím abych vám něco zjišťoval, něco tu napíšu a málem mě tu kamenujete! ;) Já to nemyslel vůbec špatně :) S tím dvojlakem s tebou souhlasím, tohle mi říkali i v Ostravě, že ten výsledek není nikdy pořádný, pokud nejsou kola dělená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Cus bus. Razty,tak jak auto,uz neco vis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Příště vás prdím abych vám něco zjišťoval, něco tu napíšu a málem mě tu kamenujete! ;) Woody to nebylo na tebe, ty jsi podal vyčerpávající informace, ale pánové lakoši asi nejsou nejzdatnější stejně jako čolek v pneuservisu se zapuštěnými ventilky na 20" alu!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Razty, tak jak? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Tak už uvažuji opět ;) Přece mi něco takového nemůže uškodit http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7832601 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Pavle a v Ostravě mi to taky dvojbarevné neudělajia jinak čaute ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Pavle a v Ostravě mi to taky dvojbarevné neudělajia jinak čaute :) Pokud nejsou kola dvoudílná tak údajně ne Ale když jsem s ním mluvil, že pokud to chci risknout tak není problém ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Specialne pro S-Talkera Takovy rozdil, ze nikdo nebral v potaz moje papirky s aktualnim odectem (mojim) a porad se jelo v odhadech !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 http://tn.nova.cz/zpravy/ekonomika/potvrze...levne-auto.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 To Všichni čumíte na Ordinaci v růžové zahradě nebo co? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 čau Maro, tak co ozval se ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Blonďáku co říkáš? ;) http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7832601 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 čau Maro, tak co ozval se ? Mne ne,ale Mirek mu dneska volal a bylo to uz prodane. Psal mi dneska k veceru SZ a rikal ze to bylo do dvou hodin prodane. I kdyz byl pak vecer na foru o pul devate nebyl schopny to napsat k inzeratu.........jsem nasrany ale neskutecne. Pritom vedel ze mam zajem,psal jsem mu do vlakna a stejne dal na forum inzerat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 AHOJ VŠICI MAROŠ TAK TO NASERE ;) A CO TEN ODKAZ CO JSEM TI POSLAL.....NAPSAL SI MU ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Mne ne,ale Mirek mu dneska volal a bylo to uz prodane.Psal mi dneska k veceru SZ a rikal ze to bylo do dvou hodin prodane. I kdyz byl pak vecer na foru o pul devate nebyl schopny to napsat k inzeratu.........jsem nasrany ale neskutecne. Pritom vedel ze mam zajem,psal jsem mu do vlakna a stejne dal na forum inzerat. co k tomu dodat ??? !!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Blonďáku co říkáš? ;) http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7832601 no na fotkách vypadá vše o min. 50% lépe než ve zkutečnosti, chce to vidět, prolést, projet.........a ty ceny to je masakr když to porovnám s tím co jsem dával já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 AHOJ VŠICI MAROŠ TAK TO NASERE ;) A CO TEN ODKAZ CO JSEM TI POSLAL.....NAPSAL SI MU ? tak jak u doktora ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Dobre posrane rano vsem....dneska me vzbudil po ranu stekot psu, hodne agresivni asi vedeli kdo je za plotem, odecitat elektromeru z Cezu. Toz sem ho k elektromeru pustil, ale to sem nemel delat, diky tomu ze na baraku v minulych letech ve vsednich dnech nikdo nebyl, tak posledni dva roky delali vypisy za elektriku odhadem, tak tento rok se ukazalo ze jejich odhad byl totalne podhodnoceny a spotrebovavalo se mnohem vic.....a ja zil v chabe nadeji jak nevedu ekonomicky zivot kdyz nam kazdy rok (dvakrat po sobe) snizily zalohovou mesicni platbu. Suma sumarum v kvetnu se muzu pripravit na fakturu za 60........ ;) HOBLÍK TAK TAKOVÉ PROBUZENÍ ŠOKEM TI NEZÁVIDÍM :) JDE VIDĚT ŽE JSI KLIĎAS, MĚ BY ASI Z TÉ CIFRY RANILA MRTVICE :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 tak jak u doktora ?? U DOKTORA JSEM NECHAL 4 LITRY A AUTO UŽ STOJÍ U BARÁKU ;) ANI PRASKLÁ HLAVA, ANI TĚSNĚNÍ, ALE CHLADIČ V PRDELI.....UŽ NEČEL OPRAVIT, TAK ŽE MÁM NOVÝ.....SPADL MI KÁMEN ZE SRDCE ŽE JE MOTOR V POŘÁDKU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 AHOJ VŠICI MAROŠ TAK TO NASERE ;) A CO TEN ODKAZ CO JSEM TI POSLAL.....NAPSAL SI MU ? jj,tomu jsem psal jeste vecer mail a hned mi prisla smska.Dneska jsem mu volala a uvidime zitra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.