Jirka Zubek Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Dobré dopoledne při pátku...já mám pátek,protože končím až v pondělí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Ahoj, tak už jsem začal zase řešit Volal mi majitel toho vozidla "tedy bazaru o pěti autech" http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7832601 První majitel, Koupeno v ČR, Kilometry ověřeny a vyčteny z řídicí jednotky (CarDetect), Pravidelný servis v Liberci, kde bylo vozidlo koupeno + SERVISNÍ KNIHA Nárazník byl údajně měněný zadní, prý majitel uvedl na pojišťovně majitel že byl prasklý Interiér bez poškození, jen na řadicí páka ma poškození kde chybí planžeta (maličkost) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 tak já ještě jutro a mám splněno, ale už toho mám za celý týden plnou ř.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 (upraveno) pěkný kočár a zajímavá cena, když vezmu že 2 roky tomu jsem dával 205 tis. za to svoje, ceny letí fajně dolů. Upraveno Únor 19, 2010 uživatelem jenda27 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Peti v patek jsem měl mít středu bo v sobotu mam dovču. Ale i přesto že mam v pátek pátek končim až v sobotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Peti v patek jsem měl mít středu bo v sobotu mam dovču. Ale i přesto že mam v pátek pátek končim až v sobotu :D teda ted v tom mam gulas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 pěkný kočár a zajímavá cena, když vezmu že 2 roky tomu jsem dával 205 tis. za to svoje, ceny letí fajně dolů. Šlo to pěkně dolů no.. Každopádně kočár se mi taky líbí, a musí se nechat že i jednání majitele po telefonu na jedničku :D Je z Třince, a auto stojí ve Frýdku.. Otevřel si bazar, díky zabaveným leasingům.. Říkal že není se problém domluvit kdykoliv o víkendu, i přestože má zavřeno určitě by přijel abych se podíval a svezl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Tak víš jak to je, pro kšeft je třeba se snažit. Já tolik štěstí neměl za 2 roky i s gumama jsem do toho vrazil 65 tis. a málem mě šlak trefil. Ale okta zatím slouží a doufám, že dlouho bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Tak víš jak to je, pro kšeft je třeba se snažit. Já tolik štěstí neměl za 2 roky i s gumama jsem do toho vrazil 65 tis. a málem mě šlak trefil. Ale okta zatím slouží a doufám, že dlouho bude. O štěstí mi moc nemluv, moje Octavia se může chlubit tak za dva roky minimálně s částkou 200tisíc a to bez prdele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 (upraveno) K....a tak to už by mě Opava neminula a daleko jsem do ní neměl. Koupil jsem totiž z bazaru dovoz z Anglie a stálo to za to, doma se mnou skoro ani futra nemluvily. Začalo to turbem, klimou atd. mám skoro celo GO auta jenom převodovka a jednotka a je to komplet. Teď se tomu směju, ale občas to bylo na vybulení můj první nafťák a dopadl jsem jak hubkař. Upraveno Únor 19, 2010 uživatelem jenda27 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 K....a tak to už by mě Opava neminula a daleko jsem do ní neměl. Koupil jsem totiž z bazaru dovoz z Anglie a stálo to za to, doma se mnou skoro ani futra nemluvily. Začalo to turbem, klimou atd. mám skoro celo GO auta jenom převodovka a jednotka a je to komplet. Teď se tomu směju, ale občas to bylo na vybulení můj první nafťák a dopadl jsem jak hubkař. Joo a abych nezapomněl, teďkom je stále ještě vozidlo v Servise, a čeká jej oprava za 96tisic :D Kompletní motor GO + Karoserie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 jenda27...úplně ti rozumím...já dopadnu stejně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 a to jdeš prodávat ?? na tom bys uletěl ještě víc jak já, tak to jsem ještě slabší kus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Jak dopadneš ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 (upraveno) Já Woodyho celkem chápu...mám to podobně...v pondělí jsem začal pracovní týden,ale měl jsem volno=přesčas,takže pondělí jsem měl v úterý,dnes bych měl mít jako čtvrtek a poslední směna bude v neděli a přijdu domů v pondělí ráno a to bude pro mě Váš pátek A na příští týden se mě radši ani neptejte jenda27...dopadnu jako hubkař...auto mám z D a nic jsem si neověřil a můžu jen čekat,kdy se to začne sypat...:D Prodávat to nebudu,na to jsem si na ni už zvykl a mám to od léta teprve , ale příště budu míň hrrr a více uvažovat racionálně Upraveno Únor 19, 2010 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Já jsem vděčný, že mám samé ranní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Já jsem měl z D mégana a neměl jsem s ním sebemenší problém 5 let až potom to začalo, ale to už jsem uvažoval o oktávce byl to můj sen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 (upraveno) Tak že odpoledne jedeme s Blonďákem lyžovat tak mi držte palce ,pokud se večer neozvu tak jsem ve špitále. ;) A nedělám protože nemusím :D :smich: Upraveno Únor 19, 2010 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 tak to se máš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 nic fičím do terénu, čus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Paul nebude skoda prodavat tu tvoji octu? Ted bude skoro nova bez dalsich investic. Ta dvojka je pekna, ale uz je zase starsi, tak at se to nezacne zase srat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Paul nebude skoda prodavat tu tvoji octu? Ted bude skoro nova bez dalsich investic. Ta dvojka je pekna, ale uz je zase starsi, tak at se to nezacne zase srat. Mno však neplánuji ji dávat už pryč :D ale za podmínek že by se pořad něco dělo "neodstranila by se ztráta oleje a vody" tak půjde pápa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Tak že odpoledne jedeme s Blonďákem lyžovat tak mi držte palce ,pokud se večer neozvu tak jsem ve špitále. ;)A nedělám protože nemusím :D :smich: kurde mít čas taky bych jel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Zdravím vás Jak se daří ? Včera jsem se po dlouhém přemyšlení hecl a jelikož mi nesvítilo osvětlení nad SPZ a našel jsem doma několik LEDek ,zkusil jsem si ji osvítit sám:D Zjislil jsem ,ze jsou jen 3 funkční tak jsem je využil , večer dám foto :D Nejsem LEDkový tak se mi nesmějte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Tak že odpoledne jedeme s Blonďákem lyžovat tak mi držte palce ,pokud se večer neozvu tak jsem ve špitále. ;)A nedělám protože nemusím :D :smich: Jedete na Mosty ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Jedete na Mosty ? asi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Ne Jero, na sjezdofku :D .Kure umět lyžovat jel bych taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 asi Tak pak dejte vědět )) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Ne Jero, na sjezdofku :D .Kure umět lyžovat jel bych taky Já myslel ,že se lyžuje na mostě :smich: .... Však to není těžké .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Únor 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Chtělo by to na léto něco vetšího a nějaký kundolap Rika chlap,kteremu manzelu zavidi pulka vesnice!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.