Hoblik Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Ještě otázka co doporučujete při parkování na sídlišti? Je lepší mít jiné rádio než originál nebo nemít strach? Vzhledem k tomu že originální nejde vytáhnout z vozu, a pochybuji že tónovanýma okna "tmavé totálně" něco zahráním ;) Nic to nezachrani a je jen otazka casu nez ti to nekdo vybere. Bere se cokoliv obyc radio, bagy, rozjebe pul palubky atd. Za me kdybych bydlel na sidlisti jezdim favoritem a auto resim az se ze sidliste dostanu, nemel bych na to nervy se bat o auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 To už tady potom radši přestanu chodit ;) ;) A budu jezdit kanaláma ;) :lool: Kup si Frantika a budes mit klid :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 a co na to Razty ??? RAZTY UŽ TO NEŘEŠÍ ;) TEĎ ZAČNU CPÁT PRACHY DO BARÁKU.......MUSÍ SE TO DÁT DO KUPY, ABY SME SE TAM S RODINKOU MOHLI NASTĚHOVAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Kup si Frantika a budes mit klid ;) 8 Vietnamců z 10 radí Škodu Octavia ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Hoblik: Za me kdybych bydlel na sidlisti jezdim favoritem a auto resim az se ze sidliste dostanu, nemel bych na to nervy se bat o auto. --- To by jsi to taky nemusel stihnout vyresit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Super,tak snad budes spokojeny.To je ta prace kde mas hodne prace ted ANO PRÁCE JE DOST.....MŮŽU DĚLAT NON STOP ;) ALE NEDĚLE JE TŘEBA SPOČNOUT ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Kup si Frantika a budes mit klid ;) S tím Frantíkem bych si nebyl tak jistý, měl jsem mégana před panelákem a smradi mi 3x rozmlátili zpětné zrcátko a narobili víc škody jak užitku, sehnal jsem ho až na Staříči na vrakáči. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 (upraveno) RAZTY: Hlavně ať se chechtaky kulaju k Tobě ;) Upraveno Únor 21, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 hohohooo ;) rampouch Jero je tu .Modras vyleštěný jako nikdy ;) a trošku jsem poklidil garage at mám všecko poruce ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Kapros : Tak vis jak krok za krokem, jak vidim ze to nejde tak neblbnu a nekupuju auto ktere bude na sidlisti svitit vic nez poulicni osvetleni. Kdyz sem bydlel ve meste nejdrive Tesin a pak 5 let v Praze, tak sem si nemohl vynachvalit felicii, i kdyz jsem taky prisel o jedno radio. Kdyz prijeli rodice na navstevu s octavkou a spali v hotelu, tak behem prvni noci tatovi vybraili radio, zesik a subac. Od te doby sem se zarekl pokud budu muset byt ve meste a auto na verejnem prostranstvi kupuju nejake pojizdne holatko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 RAZTY UŽ TO NEŘEŠÍ :) TEĎ ZAČNU CPÁT PRACHY DO BARÁKU.......MUSÍ SE TO DÁT DO KUPY, ABY SME SE TAM S RODINKOU MOHLI NASTĚHOVAT Myslim ze toto je dobra myslenka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Na chvíli se vylupne slunko nad baráky a už tu máme leštící mánii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 ANO PRÁCE JE DOST.....MŮŽU DĚLAT NON STOP ALE NEDĚLE JE TŘEBA SPOČNOUT :) jj,musis clovek nabrat sily a myslet i na jine veci nez rachotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Myslim ze toto je dobra myslenka Tak tak nemohu nez jen souhlasit, auto je az posledni investice :)myslim hezke auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 RAZTY:Hlavně ať se chechtaky kulaju k Tobě JA JA CHECHTÁKY MÁ RAZTY RÁD :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Kapros : Tak vis jak krok za krokem, jak vidim ze to nejde tak neblbnu a nekupuju auto ktere bude na sidlisti svitit vic nez poulicni osvetleni. Kdyz sem bydlel ve meste nejdrive Tesin a pak 5 let v Praze, tak sem si nemohl vynachvalit felicii, i kdyz jsem taky prisel o jedno radio. Kdyz prijeli rodice na navstevu s octavkou a spali v hotelu, tak behem prvni noci tatovi vybraili radio, zesik a subac. Od te doby sem se zarekl pokud budu muset byt ve meste a auto na verejnem prostranstvi kupuju nejake pojizdne holatko. Jj, souhlasím s Tebou (koupit OII RS a parkovat před barákem = nesmysl), ale takové holátko jaké mám já nikoho až tak moc nezajímá. Klepu na dřevo. Ale díky havarijnímu pojištění a třem zabezpečovacím prvkům v autě samozřejmě spím klidněji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Maroš gratulace k 15000 příspěvku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 SE TU BAVTE JÁ JEDU PRO MALOU K BABINĚ, TAK ČUS VEČER 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Bude se rozlévat kofola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Kapros : Tak vis jak krok za krokem, jak vidim ze to nejde tak neblbnu a nekupuju auto ktere bude na sidlisti svitit vic nez poulicni osvetleni. Kdyz sem bydlel ve meste nejdrive Tesin a pak 5 let v Praze, tak sem si nemohl vynachvalit felicii, i kdyz jsem taky prisel o jedno radio. Kdyz prijeli rodice na navstevu s octavkou a spali v hotelu, tak behem prvni noci tatovi vybraili radio, zesik a subac. Od te doby sem se zarekl pokud budu muset byt ve meste a auto na verejnem prostranstvi kupuju nejake pojizdne holatko. máš recht, vidím to u souseda, koupil novou Hondu Civic furt přilepený na šibě jestli mu tam někdo něco nerobí, nedalo mi to a se svým veteránem jsem couval asi 5 cm od toho jeho a myslel že ch.j vyskočí z okna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 JA JA CHECHTÁKY MÁ RAZTY RÁD :) a nejen on 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Maroš gratulace k 15000 příspěvku ooo,dikec,jsem to ani nezaregistroval.... To se ani o nic nehralo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Hrálo vítěz platí utratu na srazu u Jera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 máš recht, vidím to u souseda, koupil novou Hondu Civic furt přilepený na šibě jestli mu tam někdo něco nerobí, nedalo mi to a se svým veteránem jsem couval asi 5 cm od toho jeho a myslel že ch.j vyskočí z okna :) Tak to muselo byt dobre rodeo Ja si myslim,ze pokud je to nejaka fetka-vandal,tak ji je jedno jake auto tam stoji,znici a je mu to sumak. Pokud jsou to profici ,nic nepomuze . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Vas kašlu jdu spát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 máš recht, vidím to u souseda, koupil novou Hondu Civic furt přilepený na šibě jestli mu tam někdo něco nerobí, nedalo mi to a se svým veteránem jsem couval asi 5 cm od toho jeho a myslel že ch.j vyskočí z okna :) se divíš Já bych asi taky skákal z okna. Takhle mi jeden de**nt nacouval do nově pověšeného a nalakovaného RS narazníku. Jsem myslel, že vyskočím z kůže. Nyní se tomu směji, ale v daný okamžik jsem byl na mrtvici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Hrálo vítěz platí utratu na srazu u Jera :) ale ale,to jsem ani nevedel. Kde je vyvesen herni rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Vas kašlu jdu spát Te ta garaz nejak zmohla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Hrálo vítěz platí utratu na srazu u Jera Jsem myslel, že vítěz naleští všem auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 se divíš Já bych asi taky skákal z okna. Takhle mi jeden de**nt nacouval do nově pověšeného a nalakovaného RS narazníku. Jsem myslel, že vyskočím z kůže. Nyní se tomu směji, ale v daný okamžik jsem byl na mrtvici. Myslim ze jsem vseci tady citli na sve auto :) a hold jsou lide kterym je to sumak a klido znici i cizi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.