Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak to muselo byt dobre rodeo :)

Ja si myslim,ze pokud je to nejaka fetka-vandal,tak ji je jedno jake auto tam stoji,znici a je mu to sumak.

Pokud jsou to profici ,nic nepomuze .

no profíci asi spíše ne,ale naši spoluobčané z vagonky v Petrovicích, kteří to mají ke mě kousek. :palec: Ale před 2 roky koupil kamoš oktu 4x4 zajel s ní do Chorvatska přijel a druhý den měl jet na šichtu a auto v čudu a paradox ten den měl sepsat havarij.pojistku takže pozby asi 25O tis.takže infarkt.stav.

Odkaz ke komentáři
no profíci asi spíše ne,ale naši spoluobčané z vagonky v Petrovicích, kteří to mají ke mě kousek. :) Ale před 2 roky koupil kamoš oktu 4x4 zajel s ní do Chorvatska přijel a druhý den měl jet na šichtu a auto v čudu a paradox ten den měl sepsat havarij.pojistku takže pozby asi 25O tis.takže infarkt.stav.

smutné :palec:

Odkaz ke komentáři
no profíci asi spíše ne,ale naši spoluobčané z vagonky v Petrovicích, kteří to mají ke mě kousek. :palec: Ale před 2 roky koupil kamoš oktu 4x4 zajel s ní do Chorvatska přijel a druhý den měl jet na šichtu a auto v čudu a paradox ten den měl sepsat havarij.pojistku takže pozby asi 25O tis.takže infarkt.stav.

tak to je teda fakt na ...........

Jen nechapu,ze vseci vzdy s tim pojistenim cekaji ......

Jery,tak to se ti nedivim. To Tempo se necicha ale nanasi :)

Odkaz ke komentáři

Ja je porad nemam dolesteneho cernouska, a asi mi dodelava Wapka ani za boha nevydrzi v plnem vykonu dele nez minutu pak klesa tlak, jako rok a neco stary stroj :-(

Jinak hokej vidim asi tak, ze pokud se jich leknou tak to projedou jelikoz co se tyce dovednosti myslim ze je to na stejno oba tymy jsou podle me v pohode.

Jero to tempo neprehanej, vypada to hezky ale jak na auto sedne prach tak uvidis vsecky ty ryhy co jsi na tom udelal :(ja sem si tak krasen vylestil minuly rok auto...a muzu lakovat ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...