BadyS Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Jednoduché jak facka.. Prostě Crash :D nejsem z havru tak nevím co je "šla" až to napsal Míra jsem to pochopil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 nejsem z havru tak nevím co je "šla" až to napsal Míra jsem to pochopil Jo ták :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Ty jova Miro ty mas pech jak. Loni bok, ted zadek. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Dobré odpoledne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Únor 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Nějaký chytrý né ? Jsi spal v knihovně ?? :D Nebo s knihovnici??? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Dneska to tu žije tywoe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Mno je tady celkem mrtvo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Martas čaues . Jedeš příští tyden na ty HavEx šipky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 (upraveno) Ahoj lidi...stále sháním na šipky ty gumičky ze zapalovačů Dám 1Kč/ks Upraveno Únor 25, 2010 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Dobrý podvečer,Jirko vyprdni se na gumičky vždyť ti to lítá i bez nich :palec: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 (upraveno) Víš jak to je..jednou hodíš bez gumičky a dvacet roků platíš alimenty ...tak už si dávám radši pozor To je, aby se nepolovaly násadky ... a zase tak dobře mi to nelítá,nemysli si Upraveno Únor 25, 2010 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 čago belo šílenci tak konečně paťulinek a jak se vede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Počkej pátek je až zítra, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 čago belo šílenci tak konečně paťulinek a jak se vede Provokatér Zdarec . Jde to ,co u tebe ? Přijedeš na srázek už v Octave ? jinač dnes proběhla koupel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Trochu jsi Jero přitlačil na hadru,ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 ten blatník už takový byl .Sháním nepobouchaný v tomhle odstínu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Provokatér Zdarec . Jde to ,co u tebe ? Přijedeš na srázek už v Octave ? jinač dnes proběhla koupel zdarec Jero děcka mají prázdniny tak si budem zítra užívat. Jo jestli mi vyjdou ty šipky tak bych chtěl přijechat octavou ale chtělo by ji trochu poleštit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 zdravim, tak ja uz sem konecne doma uz mam dost.....mel sem v pendolinu dobrou spolusedici....Simona Krainova.......opravdu genialni stvoreni sem myslel ze ji necim prastim jak 2,5 hodiny ze 3 telefonovala..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 zdarec Jeroděcka mají prázdniny tak si budem zítra užívat. Jo jestli mi vyjdou ty šipky tak bych chtěl přijechat octavou ale chtělo by ji trochu poleštit ) tak ta bude poleštěná ještě z léta ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 zdravim, tak ja uz sem konecne doma uz mam dost.....mel sem v pendolinu dobrou spolusedici....Simona Krainova.......opravdu genialni stvoreni sem myslel ze ji necim prastim jak 2,5 hodiny ze 3 telefonovala..... Zdárek Tome . Řeknu to tak . Je to pi*a ženská ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Jero : Asi tak je ji pocitam ke 40citce, ale chova se misty jak by ji bylo 16nact.....jako narez, ztrhany ksicht, pokud nema na hube kilo make-upu tak jako hruza... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 ) tak ta bude poleštěná ještě z léta ne ? ani né aposledy jsen s ní byl na srazíku ve formuli před silvestrem tak by to chtělo trošku voprášit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Jero : Asi tak je ji pocitam ke 40citce, ale chova se misty jak by ji bylo 16nact.....jako narez, ztrhany ksicht, pokud nema na hube kilo make-upu tak jako hruza... Tak jenom ona umí říct ve svém věku jsem strašně zamilovaná a za týden být v náruči jiného ... nemám ji rád . Jak říkaš nemít ten "mejkap" je zrůdka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 ani né aposledy jsen s ní byl na srazíku ve formuli před silvestrem tak by to chtělo trošku voprášit Vlastně vidš to ale správně , leštit se musí ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Jero : PRESNE !!!!, Do vlaku ji doprovodil jeji novy plesaty boj s kabelkou a souplyma riflema, strasne se 10 minut olizovali a rikali si jak se milujou :)a co hodinu si museli volat, a ona predtim nez to polozila....a hodne mi volej, tak curak volal snad 4 x......a takove kokotiny resili, fakt to bylo neco na me....ja sem jen odfukoval.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 ... Hodně mi volej , já volat nebudu at nemám velký paušál stejně bude za týden s jiným .... škoda mluvit . Co s nížení ? už si testnul ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 ... Hodně mi volej , já volat nebudu at nemám velký paušál stejně bude za týden s jiným .... škoda mluvit . Co s nížení ? už si testnul ? Ne jeste nebyla moznost :(pricemz dneska bylo tak krasne a ja sem prosedel ve skole a ve vlaku :(a zitra ma prset.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Ne jeste nebyla moznost :(pricemz dneska bylo tak krasne a ja sem prosedel ve skole a ve vlaku :(a zitra ma prset.... Dneska bylo parádně no ,ale příležitostí bude : ) O kolik to vlastně máš ? 35mm ? Raztěji Čáu Tak mám v garáži trubku kdy podniknem navařování ? ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Dneska bylo parádně no ,ale příležitostí bude : ) O kolik to vlastně máš ? 35mm ? Raztěji Čáu Tak mám v garáži trubku kdy podniknem navařování ? ) Jero jo ofiko 35mm :)ale me se to zda nejak vic :)ale i tak je to zuzo pohled :)hlavne nesmim vjet na patnik jak budu parkovat u chodniku jinak je naraznik po smrti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.