Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Jero jo ofiko 35mm :)ale me se to zda nejak vic :)ale i tak je to zuzo pohled :)hlavne nesmim vjet na patnik jak budu parkovat u chodniku jinak je naraznik po smrti Na parkování si zvyknes , já parkoval i metr od patníku tak moc jsem se bál A je to určitě víc než 35tka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Dneska bylo parádně no ,ale příležitostí bude : ) O kolik to vlastně máš ? 35mm ? Raztěji Čáu Tak mám v garáži trubku kdy podniknem navařování ? ) JERO AHOJ MI JE TO ÚPLNĚ JEDNO, SVÁŘEČKU DRŽÍM V RUCE KAŽDÝ DEN, TAK JAK BUDEŠ CHTÍT, TAK TO DOVEZ A NĚCO POŘEŠÍME 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Jero jo ofiko 35mm :)ale me se to zda nejak vic :)ale i tak je to zuzo pohled :)hlavne nesmim vjet na patnik jak budu parkovat u chodniku jinak je naraznik po smrti AHOJ HOBLÍK....TAKY SE MI ZDÁ ŽE TO MÁŠ VÍC JAK -35 BERU TO PODLE SEBE, MÁM TO -35 A ZDÁ SE MI ŽE TAM MÁM TROŠKU VĚTŠÍ MEZERKU. NĚKDY VYZKOUŠÍME POMĚŘIT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 JERO AHOJ MI JE TO ÚPLNĚ JEDNO, SVÁŘEČKU DRŽÍM V RUCE KAŽDÝ DEN, TAK JAK BUDEŠ CHTÍT, TAK TO DOVEZ A NĚCO POŘEŠÍME Tak to je supr . Děláš i víkendy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 hlavne ta prdel si capla jak svina :)jak sem vindal rezervu, hudub, dvojtou podlahu, hasicak zesik a sedacky tak uz to je v norme .) Razty pomerime jak bude moznost tez me to zajima .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Tak to je supr . Děláš i víkendy ? JENOM SOBOTU NA NEDĚLE PRDÍM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 MOJE PRVNÍ SNÍŽENÍ :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 hlavne ta prdel si capla jak svina :)jak sem vindal rezervu, hudub, dvojtou podlahu, hasicak zesik a sedacky tak uz to je v norme .) Razty pomerime jak bude moznost tez me to zajima .) No tak určitě , udělá to hodně ,ale ono to na těch 17 bude vypadat zase jinač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 MOJE PRVNÍ SNÍŽENÍ :palec: Lowrider Neděli néé,ale v sobotu bych mohl dorazit . Co mám připravit a udělat ? A hlavně kolik peněz si teda vzíti ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Jero uz to mam na 17tkach vcera sem to vecer fotil .)vypada to podobne Razty to neni snizeni to je rovnou zarazeni ty brdo .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Lowrider Neděli néé,ale v sobotu bych mohl dorazit . Co mám připravit a udělat ? A hlavně kolik peněz si teda vzíti ? PENÍZE MŮŽEŠ NECHAT DOMA VE STRUŽOKU RADĚJI MI NAPIŠ CO CHCEŠ S TÍM VÝFUKEM PROVÁDĚT, AŤ MÁM TROCHU PŘEDSTAVU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Jero uz to mam na 17tkach vcera sem to vecer fotil .)vypada to podobne Fákt ? a máš někde foto ? ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Fákt ? a máš někde foto ? ) v tematu molika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 PENÍZE MŮŽEŠ NECHAT DOMA VE STRUŽOKU RADĚJI MI NAPIŠ CO CHCEŠ S TÍM VÝFUKEM PROVÁDĚT, AŤ MÁM TROCHU PŘEDSTAVU Udělám meší foto představu mmnt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Jero uz to mam na 17tkach vcera sem to vecer fotil .)vypada to podobne Razty to neni snizeni to je rovnou zarazeni ty brdo .) TO JE FOTKA Z MONTÁŽE U NEZNÁLKOVY GARÁŽE A JE TO FOCENO KDYŽ BYLY STARÉ PRUŽINY VENKU :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 :-)no silene razty :-)ja bych tak molika videt nechtel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Táákže , půdvodní "opravdu debilbí" trubku asi 4-5cm říznout ( 1. ) a namísto ní navařit chrom leštěnou trubku průměru 6cm ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Hezký večer bando, tady se snižuje jak o život tak jsem to dal taky dolů!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 v tematu molika Vidíš, to mi nedošlo Krása krása 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Hezký večer bando, tady se snižuje jak o život tak jsem to dal taky dolů!! I tobě No tééda :smich: paráda airride ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Táákže , půdvodní "opravdu debilbí" trubku asi 4-5cm říznout ( 1. ) a namísto ní navařit chrom leštěnou trubku průměru 6cm ... V POHODĚ A TA CHROM TRUBKA JE POCHROMOVANÉ ŽELEZO, NEBO JE TO LEŠTĚNÝ NEREZ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 V POHODĚ A TA CHROM TRUBKA JE POCHROMOVANÉ ŽELEZO, NEBO JE TO LEŠTĚNÝ NEREZ ? Leštěný nerez A pak mě napadloo , dokázalbys mi ,ale to až přišetřim peněz a dokutím nějaké věci, odrubat kat ? sere mě tam Jdu dát fastsprchu , zachvíli jsem tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Hezký večer bando, tady se snižuje jak o život tak jsem to dal taky dolů!! ČAU BLONDY CO SI ZASE VEZL V KUFRU ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Hezký večer bando, tady se snižuje jak o život tak jsem to dal taky dolů!! Si tez tak moc nataknoval jak ja ze ti to tak padlo na dupu .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 ČAU BLONDY CO SI ZASE VEZL V KUFRU ?? jsi to prokouk no!! je to z léta a bylo tam cca 300kg štěrku!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Vidíš, to mi nedošlo Krása krása Trestny bod ze ti museli poradit kde hledat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Leštěný nerez A pak mě napadloo , dokázalbys mi ,ale to až přišetřim peněz a dokutím nějaké věci, odrubat kat ? sere mě tam Jdu dát fastsprchu , zachvíli jsem tady URČITĚ JO, AŽ SE UVIDÍME, TAK TO POŘÁDNĚ PROBEREM A TA NEREZ TRUBKA NENÍ PROBLÉM PŘIVAŘIT, JENOM SE MUSÍ POUŽÍT PŘECHODOVÝ DRÁT .....ŽELEZO--NEREZ.....A TEN V PRÁCI MÁM, TAK ŽE NO PROBLEMO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Navážeme na včerejší s-talkerův kvíz?? Otázka zní, které hodinky jsou přesnější??? Ty co nejdou nebo ty které se spožďují ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Navážeme na včerejší s-talkerův kvíz?? Otázka zní, které hodinky jsou přesnější??? Ty co nejdou nebo ty které se spožďují ??? BYCH ŘEKL ŽE TY CO NEJDOU, KDYŽ JE NATÁHNEŠ, TAK ZASE PŮJDOU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Navážeme na včerejší s-talkerův kvíz?? Otázka zní, které hodinky jsou přesnější??? Ty co nejdou nebo ty které se spožďují ??? Ty co nejdou jdou presne aspon 2x za den ale ty co se zpožďují jsou furt mimo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.