blondakxxx Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 už nikdy nepojedu z Prahy v noci D1 nenávidíím panáček je nějaký zakomplexovaný !! co máš proti D1 ??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Já mám na vobjed zelnou polévku, bramborové placky a uzené žebra !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Ty máš smažák nějak často ...je to nenáročné,co ? :) jj,a hlavne zatim chutna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Já mám na vobjed zelnou polévku, bramborové placky a uzené žebra !! koukam ze uz chytas prazske moresy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Čau bando tak my jdem s Jankem taky jist :) Koprovkáááááááá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Dobré ráno klucí Jinak jsem byl v Nemecku - Flensburg.Vezla mne tam firma co potrebovala pomoct :) Objednali moc kofoly a neměl ji to kdo vypít, co? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Prave nemeli hajzli Nemecti tak jsem jim trosku procistili trubky od piva :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Dobré poledne...taky po obědě...kuřecí bábovka :) Nazdar všichni Jirko to si děláš srandu, my to dnes taky měli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Prave nemeli hajzli Nemecti ;)tak jsem jim trosku procistili trubky od piva ;) Doufám že to pivo bylo aspoň černé :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 ne ne,nejake jejich a bylo male sneda byla vedouci nebo co tam mela za funkci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 zdar bando mám pro vás dobrou zprávu už bude jaro dneska jsem vytáhl octávu :) pokud bude zítra pěkně tak ji trochu opláchnu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Jinak co jste dnes při tak krásném dni dělali? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Lancelot : Ja sem jezdil a vyuzival krasneho pocasi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Takze budou fotecky ;) molika ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Maros : Bohuzel zadne fotecky, jen jsme jezdili a zkouseli najizdet zname zatacky...je to sileny rozdil.....ted to bude jeste vetsi hruza nedostavat pokuty....to auto leti a drzi jak pribite :-)Barel by mel zdatneho konkurenta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 ja už jsem přezul fanouše na letní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Maros : Bohuzel zadne fotecky, jen jsme jezdili a zkouseli najizdet zname zatacky...je to sileny rozdil.....ted to bude jeste vetsi hruza nedostavat pokuty....to auto leti a drzi jak pribite :-)Barel by mel zdatneho konkurenta ;) Proc myslis ze ho Jery radeji prodal :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 ja už jsem přezul fanouše na letní ;) Ty jsi ale nedockavec ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 jaro je tu o tom není pochyb ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 čaues frajeři : ) Hoblajs - jen se neraduj :D, Modras bude conevidet taky nazbrojen :D Čekám jen na díly a bude se kutit a kutit a kuchat a kuchat :D :P ;) ... Dneska jsem si přivezl jebnuté 15" limčáky s 25 ET tak uvidím jak to příjmou lemy .Jen je pak hodím do polandu na rovnačku a menší inovaci Petře - tak to je paráda , akorát jsem docela nehezky překvapen předpovědí na příští týden :( má byt o deset stupnu méně jak dneska Miro viděls ? ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...mp;#entry230216 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 ja se take koukal Jery ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Jero viděl ;) ale prve musím dodělat káru pak budu řešit motor ;) ale něco určitě přijde.S tou změnou počasí k horšímu jsi mi moc radosti neudělal ,chtěl jsem zítra dávat letňáky v útery jedu na jižní moravu a na zimních se mi už nechce . :D Jero hoď foto koleček co jsi splašil na B 2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 čaues frajeři : ) Hoblajs - jen se neraduj :D, Modras bude conevidet taky nazbrojen :P Čekám jen na díly a bude se kutit a kutit a kuchat a kuchat :( :D ;) ... Dneska jsem si přivezl jebnuté 15" limčáky s 25 ET tak uvidím jak to příjmou lemy .Jen je pak hodím do polandu na rovnačku a menší inovaci Petře - tak to je paráda , akorát jsem docela nehezky překvapen předpovědí na příští týden :( má byt o deset stupnu méně jak dneska Miro viděls ? :D http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...mp;#entry230216 Haha oba zbrojime :)doufam ze to nedopadne tak ze budem pul roku kutit a pred porovnanim oboum odejde technika ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Jero viděl :D ale prve musím dodělat káru pak budu řešit motor ;) ale něco určitě přijde.S tou změnou počasí k horšímu jsi mi moc radosti neudělal ,chtěl jsem zítra dávat letňáky v útery jedu na jižní moravu a na zimních se mi už nechce . :P Jero hoď foto koleček co jsi splašil na B 2 Jasný ,takových motorů bude ;) S tím počasím je to nanic ,ale doufám,že se to naposlední chvíli změní a bude krásně a teplo .) Kámoš mi dal ATS cup zadáčo tak jsem je vzal . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Haha oba zbrojime :)doufam ze to nedopadne tak ze budem pul roku kutit a pred porovnanim oboum odejde technika ;) Spíš se bojím toho,že se něco vysere a prachy bude potřeba narvat do něčho jiného ,ale (klepklep)snad nee ;)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Jsou super ,ale budeš je rovnat ? Kolik vyjde rovnání jednoho kola v Polsku v Havířově za 1 ks 500Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Jsou super ,ale budeš je rovnat ? Kolik vyjde rovnání jednoho kola v Polsku v Havířově za 1 ks 500Kč 500 jedno + leštění límce ,akorát je jedno kolo ohnuté a límec prasklý . Přemýšlím,že ty středové paprsky hodím do černého matu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Všem nám hrabe s tou barvou kol, ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Jero : Uvidime :-)dneska dle race chrono gps 7.2 sec 0-100 km/h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 AHOJ BANDO ;) JERO TY KOLA VYPADAJÍ DOBŘE A ČERNÝ STŘED TI SCHVALUJI :palec:TEN LÍMEC PAK PĚKNĚ VYNIKNE, BUDE TO PARÁDA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.