Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Maros : Bohuzel zadne fotecky, jen jsme jezdili a zkouseli najizdet zname zatacky...je to sileny rozdil.....ted to bude jeste vetsi hruza nedostavat pokuty....to auto leti a drzi jak pribite :-)Barel by mel zdatneho konkurenta ;)

Proc myslis ze ho Jery radeji prodal :D ;)

Odkaz ke komentáři

čaues frajeři : )

Hoblajs - jen se neraduj :D, Modras bude conevidet taky nazbrojen :D Čekám jen na díly a bude se kutit a kutit a kuchat a kuchat :D :P ;) ...

Dneska jsem si přivezl jebnuté 15" limčáky s 25 ET tak uvidím jak to příjmou lemy .Jen je pak hodím do polandu na rovnačku a menší inovaci

Petře - tak to je paráda , akorát jsem docela nehezky překvapen předpovědí na příští týden :( má byt o deset stupnu méně jak dneska

Miro viděls ? ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...mp;#entry230216

Odkaz ke komentáři

Jero viděl ;) ale prve musím dodělat káru pak budu řešit motor ;) ale něco určitě přijde.S tou změnou počasí k horšímu jsi mi moc radosti neudělal ,chtěl jsem zítra dávat letňáky v útery jedu na jižní moravu a na zimních se mi už nechce . :D Jero hoď foto koleček co jsi splašil na B 2

Odkaz ke komentáři
čaues frajeři : )

Hoblajs - jen se neraduj :D, Modras bude conevidet taky nazbrojen :P Čekám jen na díly a bude se kutit a kutit a kuchat a kuchat :( :D ;) ...

Dneska jsem si přivezl jebnuté 15" limčáky s 25 ET tak uvidím jak to příjmou lemy .Jen je pak hodím do polandu na rovnačku a menší inovaci

Petře - tak to je paráda , akorát jsem docela nehezky překvapen předpovědí na příští týden :( má byt o deset stupnu méně jak dneska

Miro viděls ? :D http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...mp;#entry230216

Haha oba zbrojime :)doufam ze to nedopadne tak ze budem pul roku kutit a pred porovnanim oboum odejde technika ;)

Odkaz ke komentáři
Jero viděl :D ale prve musím dodělat káru pak budu řešit motor ;) ale něco určitě přijde.S tou změnou počasí k horšímu jsi mi moc radosti neudělal ,chtěl jsem zítra dávat letňáky v útery jedu na jižní moravu a na zimních se mi už nechce . :P Jero hoď foto koleček co jsi splašil na B 2

Jasný ,takových motorů bude ;) S tím počasím je to nanic ,ale doufám,že se to naposlední chvíli změní a bude krásně a teplo .)

Kámoš mi dal ATS cup zadáčo tak jsem je vzal .

usdm3.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...