Jero Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Jero díky moc A ahoj jinak Jak se daří? Není zač Jsem trochu zklamaný ,páč mi zítra měly dorazit svody a ted mi dorazila od typka smska ,že se omlouvá ,ale ,že poslal jedny borcovi na SK a nevšiml si ,že má v gáru poslední . Tak budu muset počkat o něco dýl no ... Jinač to docela jde , porod se blíží tak jsem drobátko nervozní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Není zač Jsem trochu zklamaný ,páč mi zítra měly dorazit svody a ted mi dorazila od typka smska ,že se omlouvá ,ale ,že poslal jedny borcovi na SK a nevšiml si ,že má v gáru poslední . Tak budu muset počkat o něco dýl no ... Jinač to docela jde , porod se blíží tak jsem drobátko nervozní Jeje to naštve, sama to znam jak se na něco těšim a přijde zdržení jak to je otravné. A co znamena o něco dýl? A kdy to máte první termín porodu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Jeje to naštve, sama to znam jak se na něco těšim a přijde zdržení jak to je otravné. A co znamena o něco dýl? A kdy to máte první termín porodu? Týpek říkal ,že to objednává z USA ,takže počítám tak konec března .. Termín máme 9.3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Týpek říkal ,že to objednává z USA ,takže počítám tak konec března ..Termín máme 9.3 Jeee tak to je ještě dlouho čekání... Tak jak počkáte ještě týden od termínu, tak budu mít aspoň na narozky spoluoslavovatele :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Jeee tak to je ještě dlouho čekání... Tak jak počkáte ještě týden od termínu, tak budu mít aspoň na narozky spoluoslavovatele :-) No na srázku co pořádám už budu táta ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 čaute, Maroši myslím že ty kola vypadají dobře na autě, ale jak říká Neználek pokud by jsi měl k autu chodit v noci aby jsi na ně neviděl tak je dej do frcu, kdyby mi pasly na auto tak bych je bral mi se prostě líbí fest. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 No na srázku co pořádám už budu táta ) Už se těšíš co ? A kdy jaky srazek pořádáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Už se těšíš co ? A kdy jaky srazek pořádáš? Koukni na odkázek do podpisu Tesim se tak napul no ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Týpek říkal ,že to objednává z USA ,takže počítám tak konec března ..Termín máme 9.3 Mylsis ze z USA to jde tak rychle ta posta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 čaute, Maroši myslím že ty kola vypadají dobře na autě, ale jak říká Neználek pokud by jsi měl k autu chodit v noci aby jsi na ně neviděl tak je dej do frcu, kdyby mi pasly na auto tak bych je bral mi se prostě líbí fest. ahoj Blondy tak dej ty kola na služebáka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Jero, az se narodi prcek, tak na auto min. 2 mesice zapomenes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 čaute, Maroši myslím že ty kola vypadají dobře na autě, ale jak říká Neználek pokud by jsi měl k autu chodit v noci aby jsi na ně neviděl tak je dej do frcu, kdyby mi pasly na auto tak bych je bral mi se prostě líbí fest. uvidime..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 ahoj Blondy tak dej ty kola na služebáka kdyby to schéééf proplatil tak no problemo, ale neproplatí !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Mylsis ze z USA to jde tak rychle ta posta. Prý ,že j :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Jero, az se narodi prcek, tak na auto min. 2 mesice zapomenes. :P Myslím,že tech měsícu bude více :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 JERO : Muj tata vzdycky rikaval......narodi se to ......a pak 20 roku delas vsecko proto aby se to melo dobre a nic tomu nechybelo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Skvělá představa :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 No tak jaky jiny smysl zivota by si chtel mit nez takovy si myslim. To je v podstate celozivotni tuning kde v case vidis vysledky sveho snazeni v rezimu ladeni on - line :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 No tak jaky jiny smysl zivota by si chtel mit nez takovy si myslim. To je v podstate celozivotni tuning kde v case vidis vysledky sveho snazeni v rezimu ladeni on - line :P Takhle to zní mnohem líp :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Čautě :lool: hooj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Woody zdarec :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 No tak jaky jiny smysl zivota by si chtel mit nez takovy si myslim. To je v podstate celozivotni tuning kde v case vidis vysledky sveho snazeni v rezimu ladeni on - line :lool: Bohužel tomu tak není vždy a někdy když nevládne tvrdý režim tak se to zvrhne v tuzing!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 tak koukam venku leje jak svina. Co jineho kdyz jsem oplachnul auto :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Tak medaile není. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Konečně poslední a dloooouhy wekend. Jen doufám, že bude pěkně ať taky trochu poleštím a ve středu by měli být hotove kolca tak bych i přezul :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Konečně poslední a dloooouhy wekend. Jen doufám, že bude pěkně ať taky trochu poleštím a ve středu by měli být hotove kolca tak bych i přezul :lool:DOBRÝ VEČER.WOODY JÁ BYCH S TÍM PŘEHAZOVÁNÍM KOL JEŠTĚ POČKAL, KAPROŠ TADY DÁVAL ODKAZ NA PŘEDPOVĚĎ POČASÍ NA BŘEZEN......JEŠTĚ MÁ SNĚŽIT :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Ahoj chlapi.Sorry že obtěžuju ale kdyby někdo z Vašich známých nebo kamarádu scháněl Octávii II ve výborném stavu tak se ozvěte.Je to vůz mého otce :lool: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=3310&hl= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Právě začíná finále v hokeji tak jdu čučet z lůžečka ,tak dobrou noc :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 CANADA TY AMÍKY BIJE PO UŠACH ......2-0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.