RAZTY Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 JEŠTĚ BUDE MELA 2-1 :lool: :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 To teda byla mela, az mi tech amiku bylo lito snazili se kluci fest! Srovnat skore na 2:2 24s pred koncem treti tretiny je luxuxsni napinak!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Bando vztávat a cvičit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Tady se ještě spí protože všichni čuměli na hockey!! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Dobré ránko . Tak hurá do práce . Včerejší hokej byl super ! :lool: ,ikdyž ke konci jsem fandil USAnům :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Přijemné dopoledne všem, :P Dnes proběhla prohlídka na pojišťovně :lool: .Maník to nafotil všechno i interiér ,kola a škodu na zadním nárazníku.Byl celkem překvapen co všechno Jaruška má,kompletně do protokolu o prohlídce popsal výbavu včetně xenonů ,4bagu ,navigace,a dokonce i automatickou převodovku(to usoudil z hlavice řazení mám tam hlavici z DSG.Je to super že to popsal tak podrobně pro případ odcizení některých komponentů výbavy.A pokud jde o škodu tak je na výměnu :P ,nárazník,lišta, a parkovák,to je i na lak .Dále kontrola pátých dveří a závěsného zařízení.A teť už jen počkat na kolik to odhadnou,zítra si už vyzvednu zadní nárazník včetně lišty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Zdravíčko :lool: Tak to je paráda ! tady je viděl solidní přístup ke klientovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Ten pocit jsem opravdu měl :P ,že jsem klient :lool: .Teť se ukaže jak to vlastně dopadne,do pěti dnů mi daji vědět kolik vlastně ta škoda bude. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Jasný ,tak snad to dobře dopadne :lool: Co Hubert ? Už jsi po zimě nějak pokročil ? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Protože bonzovat :lool: se nesmí,ale hlásit se to musí.Tak hlásím že náš společný kamarád Lancelot se dnes dožívá 20 roků .Tak Lanci vše nej a ať ti všechno klape :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Tak to se taky přidávám ke gratulacím :lool: Vše nej siRe :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Jasný ,tak snad to dobře dopadne :lool: Co Hubert ? Už jsi po zimě nějak pokročil ? :P Teť jedu na týden mimo :P ale slibuji že příští úterý začínám na tvrdo makat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Teť jedu na týden mimo :lool: ale slibuji že příští úterý začínám na tvrdo makat :P A kam mizíš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Jedu sestře dělat plovoučky do baráku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Jedu sestře dělat plovoučky do baráku :P Jéva , fajn práce :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Dobré víkendové ráno /poledne/ :lool: Proč pláčeš chlapečku? Spadla mi do žumpy matka! Policista se okamžitě svleče a skočí do žumpy. Potápí se, hrabe,nechce to vzdát, ale když už mu hovna lezou úplně všude, vzdá to, vyleze ven a se zármutkem chlapečkovi řekne, že je mu líto, ale že jeho matku nenašel. Chlapeček rozevře dlaň a smutně odpoví: Tak to je mi ten šroubek na hovno......: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 čaute, to je fajne počasí co ??? :lool: :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Woody pěkný vtípek :lool: :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Lanci...vše nej k narozeninám ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Téda řeknu vám .... Je tu dneska nuda že ? Palo čau ! Kolik budeš chtít za ty gumy ? Můžu se pro ně stavit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Caues Jero, za chvili jedu pryc nebudu uz doma...stavis se zitra??na cene se pak dohodnem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Caues Jero,za chvili jedu pryc nebudu uz doma...stavis se zitra??na cene se pak dohodnem J,zítra by to šlo ,kde dáme sraz ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Ja ti brnknu zitra ok?Mas jeste porad to same cislo jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Ahoj Pitriss...jak to,že tě nevidím na soupisce šipek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Ja ti brnknu zitra ok?Mas jeste porad to same cislo jo? Mám už jenom jedno tak zkus kdyžtak to novější ... Ne 721 ale 733 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Mám už jenom jedno tak zkus kdyžtak to novější ... Ne 721 ale 733 :)Oukej zitra ti brnku ;) ....mizim za mladou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Oukej zitra ti brnku ;) ....mizim za mladou Dobrá ,měj se :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Cestik pratele. Konecne doma a Felina uz startuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Mám už jenom jedno tak zkus kdyžtak to novější ... Ne 721 ale 733 Posli mi take SZ s tel. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Nevíte prosím někdo jak převést avi film na klasické dvd? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.