Kaproš Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 (upraveno) Nero Vision, OJOsoft Total Video Converter, Ulead DVD Workshop 2 a spousta dalších Upraveno Březen 1, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Tos mi moc nepomoh, teď zkouším přes nero, nemáš nějaký stručný navod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Ahojte, Lanci vse nej k narozkam Jinak na prevody filmu na dvd a zaroven k vypalovani pouzivani program ConvertX, je to v nem velmi jednoduche 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 (upraveno) woody: otevři Nero Vision - vytvořit DVD-video - v pravém menu přidat videosoubory - vybrat video - zvolit další (v pravo dole) - další obrazovka volba menu (pokud nechci menu, tak to nastavím v roletovém seznamu "Volba menu" (v pravo nahoře) - další - další - vypálit Upraveno Březen 1, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 zdar hospodo Lanci vše nej a ať se ti vše daří Dnes jsem zatlačil slzu když jsem odjížděl z ekol. likvidace v Bohumíně a nechal tam modrého fanouše :) Ale takový je život. Moc nesmutním protože tady je za něj náhrada ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Petre ten Favous je ale krasavec krasne zachovaly :)az to Mirek uvidi tak ho bude urcite chtit od tebe koupit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
durado Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Zdravíčko, bylo by místo pro ještě jednu Octávii II 1,9 TDi ? Rád se nějaké Vaší akcičky zúčastním a pokecám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Mirek už by ho neměl kde dát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Ahojte, před chvílí mě stopli benga 10 metrů před barákem, kontola jak cyp a foukání, jak na sfiňu šli kolem fšichni sousedi. Už to slyším jak jezdím navalený... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 (upraveno) durado: vítej mezi námi :) Blondak: a byl jsi navaleny Upraveno Březen 1, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 PetrS : co ty vis volnych garazi je ted dost :)a Mira je takovy velky pecovatel opustenych auticek On by mohl byt perfektni spravce technickeho muzea Skodovky :) Blondakxxx : A buzerace byla nebo v pohode.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Zdravíčko, bylo by místo pro ještě jednu Octávii II 1,9 TDi ? Rád se nějaké Vaší akcičky zúčastním a pokecám :) to víš že jo vem místo a pojď dál můžu se zeptat odkud jsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Zdravíčko, bylo by místo pro ještě jednu Octávii II 1,9 TDi ? Rád se nějaké Vaší akcičky zúčastním a pokecám Jasne! vezmi misto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
durado Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Já jsem přímo z Havířova. Šumbark 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 zdar hospodo Lanci vše nej a ať se ti vše daří Dnes jsem zatlačil slzu když jsem odjížděl z ekol. likvidace v Bohumíně a nechal tam modrého fanouše :) Ale takový je život. Moc nesmutním protože tady je za něj náhrada ;) ty woe takový fungláč ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 (upraveno) durado: takže na turnaj v šipkách dovališ v papučach Upraveno Březen 1, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Já jsem přímo z Havířova. Šumbark Havirovak a ropak...tak to mam radost mas tu nejake fotky te Tvoji krasky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
durado Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 To bych kliďánko mohl, ale má prý opět začít mrznout :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 To bych kliďánko mohl, ale má prý opět začít mrznout :-) tak si k tem papucam priberes kulicha,salu a rukavice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
durado Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Fotky zatím nemám. Čekám na vhodné počasí, abych nějaké pořídil. Takže zatím k vidění jen naživo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
durado Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Kulicha, papuče a šálu bych raději nechal doma. Ale pokud mi do toho nic nečekaného nevleze, tak se rád zúčastním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Fotky zatím nemám. Čekám na vhodné počasí, abych nějaké pořídil. Takže zatím k vidění jen naživo. To mas novy prirustek do rodiny? Jaky mas MR, karoserii a barvu :) Jak bude pekne pocasi mame v planu udelal fotosejsn a udelat par fotek na profi urovni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
durado Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Má Octávka je r.v. 9/2005, barva béžová sahara, krátká verze. Udělal jsem na ní pár oprav jako maska Milotec, mračítka, křídlo, fólie na poknech, koncovka výfuku RS, částečně interiér v barvě vozu a kola Thomason TN1 17" s pneu 225/45. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 ty woe takový fungláč ! :) skoro jo ma to kolem 40t. rv.90 a do června 08 najeto 14000t. Potom to vzal vnuk od svého dědy a do prosince 09 najel zbytek jen dálkovky Osrtava Brno. Celá historie doložena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Má Octávka je r.v. 9/2005, barva béžová sahara, krátká verze. Udělal jsem na ní pár oprav jako maska Milotec, mračítka, křídlo, fólie na poknech, koncovka výfuku RS, částečně interiér v barvě vozu a kola Thomason TN1 17" s pneu 225/45. Kolik to má nastrouháno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Má Octávka je r.v. 9/2005, barva béžová sahara, krátká verze. Udělal jsem na ní pár oprav jako maska Milotec, mračítka, křídlo, fólie na poknech, koncovka výfuku RS, částečně interiér v barvě vozu a kola Thomason TN1 17" s pneu 225/45. No uz se na ni tesim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
durado Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Když jsem to v 7/2008 kupoval tak měla kolem 55tis. km. Teď něco kolem 78tis. km, přesně jsem nekoukal. Právě dnes jsem potkal již vašeho člena Raztyho a ten mě nasměroval na toto fórum. Razty bydlí naproti mě, takže jsme sousedé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
durado Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Nepochybně jsou i mnohem lepší kousky. Mě osobně nejvíce přitahuje RS II, ale bohužel na to nejsou korunky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Jeden tjuningář z TF :) ;) http://www.poklop.tym.cz/ Nejlepší je ten držák noťase na kastlíku spolujezdce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Woody no hold koukam ze na to jde kazdy z jine strany :) zajimalo by me jestli to je nejaka sranda nebo to fakt nekdo na vazno fotil aby predvedl hodnotu svych uprav ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.