Woody Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Dobré ráno klucí Chtěl jsem vás opět poprosit o hlas ve druhém kole Fabia roku 2009 :D http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic...p;#entry1358371 Děkuji všem za hlas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Woody čau Máš to tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Za málo ) ... Jak si užívaš volna ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Woody máš to tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Tak , ve čtvrtek vezu koláče na rovnačku ... Kolik,že to stálo to komaxitování ? chci si nechat střed stříknout do černého matu a límec nechat leštěný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Dobre rano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 To se venku udelalo hezky co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Máme tady parádně no , potěšilo mě to ,páč jsem měl sen ,ve kterém přes noc nasněžilo 2 metry sněhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Máme tady parádně no , potěšilo mě to ,páč jsem měl sen ,ve kterém přes noc nasněžilo 2 metry sněhu :D panáček je asi vyznavač zimních sportů ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Ahoj Máte někdo VAG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Lanci : Vag mam ale momentalne mam na vsech kompech WIN 7 takze mi je kablik na hovno...bezi jen pod XP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 A co takhle si nainstalovat na část disku WIN XP ? A proč to nefáchá v těch 7, chybí ovladače? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Lanci : Vag mam ale momentalne mam na vsech kompech WIN 7 takze mi je kablik na hovno...bezi jen pod XP jestli se napletu tak do win7 se doinstaluje utilitka aby tam jely XP aplikace http://www.microsoft.com/cze/windows/virtual-pc/default.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 zvlastni, ja mam win7 a janek o vikendu v pohode nainstaloval kablik na vag a jeste aj zjistil chyby na jednotce ale treba mate jiny kaaable 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 dobré popoludnie :) Woody máš to tam a jinak se chystám pomalu do zaměstnání :D Tak zduř děcka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Dík všem za hlasy :) Tak , ve čtvrtek vezu koláče na rovnačku ... Kolik,že to stálo to komaxitování ? chci si nechat střed stříknout do černého matu a límec nechat leštěný Jero teď jsem tam volal, zítra hotovo kus 500 Kč i s přelakováním průhledným lakem. Jen nevím jestli ti to tak udělají jak chceš, před komaxitem to musí opískovat a jak zase udělat ten přechod na leštěné límce? Si myslím že to bude stejný problém jak to dvoubarevné komaxitování :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Teeeda tady snad dneska vsichni drhnou sve plechove milacky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Jojo, dnes byla velka ocista, ale zase hruzne zjisteni, co zima napachala na laku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Teeeda tady snad dneska vsichni drhnou sve plechove milacky :) Já na to vlítl o víkendu, ale hlavně jsem uklízel v interieru. V OII byl binec neskutečný. Z venku jsem to vzal jen wapkou abych smyl tu sůl, pořádně to umyju až bude delší dobu hezky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Teeeda tady snad dneska vsichni drhnou sve plechove milacky :) Coze? Ty sis umyla auto? Neverim! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Teeeda tady snad dneska vsichni drhnou sve plechove milacky :D Asi to drhnou ocelovým kartáčem, že jim to tak trvá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 panáček je asi vyznavač zimních sportů ! :) To víš :D) Jsem Jablunkovský bobista :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=57197 .....pro Marose :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Ahoj bando. Woody,mas tam i muj hlas. Jinak diky za SZ ale myslim ze je to porad stejny strop ten co dal i Killer (take ti dekuji) ale ty prachy za to nedam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Rado,jinak Cigi jedu na Showboxu S 300 Platinium 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 zdarec všem, synci stala se mi taková věc jedu po městě a naráz mi vypne plyn drží jenom volnoběh a problikne mi kontrolka žhavení, vypnu motor a nastartuju a zase jedu dál cca 10 km bez problémů, vyčetl jsem na fóru, že by to mohl být brzdový spínač, tak mi to před barákem nedalo a šlapal jsem na brzdy a svítí bez problémů a startuje taktéž. Nemohl jenom třeba špatný kontakt, změna teploty a nebo to oktávky občas dělají ?? :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Pokud blika kontrolka zhaveni,signalizuje jednu ze sedmi zavad elektorniky motoru. 1- chybne nakodovana nebo nenakodovana RJ motru 2- ventil pocatku vstriku N108 3- nastavovac mnozstvi paliva N146 )motor nelze nastartovat -kontrolka blika 3é s po zapnuti klicku ) 4- spinac brzd na pedalu (blika 5 min po zapnuti klice) 5- snimac zdvihu jehly G680 ( nizsi vykon motoru ) 6- snimac polohy soupatka cerpadla G149 7- elektornicky pedal plynu ( motor bezi v nouzi pri konstantnich otackach 1300) BEZ ZARUKY :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 hm bezva tak jsem jasny, takže budu muset někoho sehnat s vagem, :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.