Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dík všem za hlasy :)

Tak , ve čtvrtek vezu koláče na rovnačku ... Kolik,že to stálo to komaxitování ? chci si nechat střed stříknout do černého matu a límec nechat leštěný

Jero teď jsem tam volal, zítra hotovo kus 500 Kč i s přelakováním průhledným lakem. Jen nevím jestli ti to tak udělají jak chceš, před komaxitem to musí opískovat a jak zase udělat ten přechod na leštěné límce? Si myslím že to bude stejný problém jak to dvoubarevné komaxitování :D

Odkaz ke komentáři

zdarec všem, synci stala se mi taková věc jedu po městě a naráz mi vypne plyn drží jenom volnoběh a problikne mi kontrolka žhavení, vypnu motor a nastartuju a zase jedu dál cca 10 km bez problémů, vyčetl jsem na fóru, že by to mohl být brzdový spínač, tak mi to před barákem nedalo a šlapal jsem na brzdy a svítí bez problémů a startuje taktéž. Nemohl jenom třeba špatný kontakt, změna teploty a nebo to oktávky občas dělají ?? :) :D

Odkaz ke komentáři

Pokud blika kontrolka zhaveni,signalizuje jednu ze sedmi zavad elektorniky motoru.

1- chybne nakodovana nebo nenakodovana RJ motru

2- ventil pocatku vstriku N108

3- nastavovac mnozstvi paliva N146 )motor nelze nastartovat -kontrolka blika 3é s po zapnuti klicku )

4- spinac brzd na pedalu (blika 5 min po zapnuti klice)

5- snimac zdvihu jehly G680 ( nizsi vykon motoru )

6- snimac polohy soupatka cerpadla G149

7- elektornicky pedal plynu ( motor bezi v nouzi pri konstantnich otackach 1300)

BEZ ZARUKY :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...