jenda27 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 (upraveno) zajímavé je, že bliklo cca 3 sek., zhaslo a byl klid a zas jsem fičel dál bez problémů Upraveno Březen 2, 2010 uživatelem jenda27 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 mozna nejaka blbost a ele sotek :) neb jsi byl blizko setkani 3 druhu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 (upraveno) mozna nejaka blbost a ele sotek :D neb jsi byl blizko setkani 3 druhu :D no to doufám, zatím to nechám tak, ale jak se to bude opakovat budu muset někoho sehnat, já už jsem si s tím ďáblem užil víc než dost, popisoval jsem klukům na webu zabiaka a někteří nechápali :) Upraveno Březen 2, 2010 uživatelem jenda27 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Mi dnes zase spadla teplota vody během cesty na polovinu, tak jsem to sledoval do kopce se zo začalo zvedat a pak to zase padalo. Na benzínce jsem udělal "restart" a ukazovalo to zbytek cesty korektně. No uvidím ve čtvrtek co to bude dělat. Jsem měl jen strach jestli to dost chladí, abych to třeba neuvařil a tak jsem zpomalil ze 150 na 120 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 zdar bando :) z jižní moravy, nebudu dlouho ponocovat bo ráno je třeba brzo vstávat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 zdar bando :D z jižní moravy, nebudu dlouho ponocovat bo ráno je třeba brzo vstávat zdravíme sklípkana !! prý plovoučku k sestře jde dělat !! :) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 zdar bando ;) z jižní moravy, nebudu dlouho ponocovat bo ráno je třeba brzo vstávat AHOJ EXPRESÁCI :D MIRO KLIDNĚ SE MŮŽEŠ NAVALIT :D TU PLOVOUČKU BUDEŠ DĚLAT STEJNĚ V KLEČE :) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Prý slipkana :) segra má ve sklepě jenom řepu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Prý slipkana :) segra má ve sklepě jenom řepu :D PŘI TROŠE DOBRÉ VŮLE SE DÁ VYPÍT I ŘEPOVICE :D JINAK PŘEJI AŤ TI JDE PRÁCE PĚKNĚ OD RUKY :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 PŘI TROŠE DOBRÉ VŮLE SE DÁ VYPÍT I ŘEPOVICE :D JINAK PŘEJI AŤ TI JDE PRÁCE PĚKNĚ OD RUKY :) čaute, no to bude potom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Tak jdu dělat hají ,nejsem na svém PC ,tak dobrou noc. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 tak dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Nazdáárek : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Nazdar Jero, dnes je tu mrtvo jak cip Pitrys vitej :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Nazdar Jero, dnes je tu mrtvo jak cipPitrys vitej :lool: čuuuš, už jsi napnutý jak kšandy jak budou kolca vypadat ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Nazdar Jero, dnes je tu mrtvo jak cipPitrys vitej :lool: Třeba to tu rozjet )) Jsem taky zvědav jak to bude Fabuli slušet :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 čuuuš, už jsi napnutý jak kšandy jak budou kolca vypadat ?? Jo, jsem nervozní jak saňky v létě :lool: jen mám strach aby při obouvání neutrpěly nějaký uraz :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Jo, jsem nervozní jak saňky v létě :lool: jen mám strach aby při obouvání neutrpěly nějaký uraz :lool: Obouvání snad ne, horší budou ty cesty pak : ( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 No tak to rozjedem :lool: kdo si da pivo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 No tak to rozjedem :lool: kdo si da pivo :lool: já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 No tak to rozjedem :lool: kdo si da pivo Já si dám prosím :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 No tak to rozjedem :lool: kdo si da pivo Na pivo je zima a navic nepiji dám si čaj :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 No ja dokoukal film Edge Of Darkness a celkem zajimave. Ted koukam na Ano,sefe :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Na pivo je zima a navic nepiji dám si čaj :lool: Caj neci :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Caj neci :lool: my víme kofolu !!! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Ahoj bando. Woody,mas tam i muj hlas. Jinak diky za SZ ale myslim ze je to porad stejny strop ten co dal i Killer (take ti dekuji) ale ty prachy za to nedam. Maroš, tak tad mám lenější varianu černé stropnice :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Maroš, tak tad mám lenější varianu černé stropnice :lool: Ja mam jeste levnejsi.Uz mam spray Black mat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 my víme kofolu !!! :lool: V sobotu jsem byl na plese a měli tam super podtácky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Dotaz: švagr chce abych mu vyměnil kotouče a desky, nevíte dělá Šebo taky jiné značky než škodárny ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 já Já si dám prosím :lool: Na pivo je zima a navic nepiji :) dám si čaj :lool: tady to mate hosani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.