Hoblik Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Woody : Vypada to spickove Janek : Kolecka, lopaticka a hrabe :)takze ruco...zadna technika.... Lanc : Zbyva jeste hodne .... rekl bych ze vetsi pulka...hold nemam moc paru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Jo, při obouvání taky nadávali , ale je to jen proto, že je s tím více práce a jsou líní jak vši Hooj Woody, ty woe nemáš tam šrouby !!! :D Vypadá to good!! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Jo, při obouvání taky nadávali , ale je to jen proto, že je s tím více práce a jsou líní jak vši No me prezouva kamarad a rika ze az moc casto tyhle ventilky profukuji bokem a ze je meni jak na bezicim pase. Tak mi rikal at si koupim alespon dve sady... at mam do zasoby :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Hooj Woody, ty woe nemáš tam šrouby !!! Vypadá to good!! ja vím, mě se to líbí víc bez šroubů asi to tak nechám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 AHOJ WOODY KOLA JSOU PĚKNÉ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Kdyby jste někdo měli klubo chromovaných nalepovacích lišt tak ho beru chci dát auto trochu do chromu !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Kdyby jste někdo měli klubo chromovaných nalepovacích lišt tak ho beru chci dát auto trochu do chromu !! Radime klubo sice nemám ale zůstalo mi po koupi ložnice asi 2x 2,20 m chromované samolepící lišty cca 1,5 cm široké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Hnus ty lišty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Radime klubo sice nemám ale zůstalo mi po koupi ložnice asi 2x 2,20 m chromované samolepící lišty cca 1,5 cm široké. To mi ale nevýjde třikrát kolem celého auta !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Kdyby jste někdo měli klubo chromovaných nalepovacích lišt tak ho beru chci dát auto trochu do chromu !! RADIM TO MYSLÍŠ VÁŽNĚ :D ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 RADIM TO MYSLÍŠ VÁŽNĚ :D :( ??? No doufám, že to myslí v žertu, ten chrom je hnus. Přes Staříč jezdí jedna OII tak polepená, že na to se nedá dívat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 RADIM TO MYSLÍŠ VÁŽNĚ :D :( ??? !!!!! T O T O N I K D Y !!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 !!!!! T O T O N I K D Y !!!!! :( ANI KLIKY ??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 !!!!! T O T O N I K D Y !!!!! :D Nikdy neříkej nikdy či víš co bude IN za 10 let? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Woody máš ty kola parádní ! ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 ANI KLIKY ??? :D ee :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 jdu chrnět. čuuuus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 jdu chrnět. čuuuus ČUS A NEDĚLEJ EE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Taky jdu, ahoj Jero dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 jdu chrnět. čuuuus Dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 jdu chrnět. čuuuus Dobrou pane : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Taky jdu, ahoj Jero dík :( Vždyt je jeste brzooo )) Dobrou noc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Dobrou pane : ) hooj Jero, ještě chvíli tady budu oxidovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 hooj Jero, ještě chvíli tady budu oxidovat Však co bys dělal tak brzo v pelechu no ne ? ) Co lišty ? už máš na autě nebo čekáš až se kolem cest uklidí ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Však co bys dělal tak brzo v pelechu no ne ? ) Co lišty ? už máš na autě nebo čekáš až se kolem cest uklidí ? ještě pořád jsou zabalené doma, čekám až bude tepleji na lepení aby to dobře chytlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 ještě pořád jsou zabalené doma, čekám až bude tepleji na lepení aby to dobře chytlo Jak jsem dneska zas poslouchal jaké bude počasí kdoví kdy "tepleji" bude . Ale bude to paráda , jezdí tu jedna ve tvém odstínu s lištama v laku a pecka Jinač nevíte o nějakém vrakáči kde bych mohl najít hondy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Kde jste kdo ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Kde jste kdo ? :Dtadíííííí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Jak jsem dneska zas poslouchal jaké bude počasí kdoví kdy "tepleji" bude . Ale bude to paráda , jezdí tu jedna ve tvém odstínu s lištama v laku a pecka :D Jinač nevíte o nějakém vrakáči kde bych mohl najít hondy ? JERO KÁMOŠ MÁ JEDNU NABOURANOU HONDU NA ZAHRADĚ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 tadíííííí No bo se mi zdáloo :D)) Raztěji a je to ten typ co mám já ? tzn 5. generace ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.