RiderPaul Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Výpis online: Číslo škody: xxxxxxxxxx Datum vzniku: 12.01.2010 SPZ/RZ pojištěného vozidla: 4T7 xxx4 Nedodané podklady!! Zjištění rozsahu škody (zajišťuje Kooperativa) 02.03.2010 Doklady k opravám s rozpisem práce a materiálu (např. faktura) 18.01.2010 Fotokopie malého technického průkazu (ORV / OTP) 18.01.2010 Fotokopie řidičského průkazu řidiče v době dopravní nehody 18.01.2010 Souhlas vlastníka poškozeného vozidla k oprávnění přijmout pojistné plnění (devinkulace) 18.01.2010 Samozřejmě z mé strany bylo Všechno vyřešeno co bylo za problém, ale stále se čeká :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Výpis online: Číslo škody: xxxxxxxxxx Datum vzniku: 12.01.2010 SPZ/RZ pojištěného vozidla: 4T7 xxx4 Nedodané podklady!! Zjištění rozsahu škody (zajišťuje Kooperativa) 02.03.2010 Doklady k opravám s rozpisem práce a materiálu (např. faktura) 18.01.2010 Fotokopie malého technického průkazu (ORV / OTP) 18.01.2010 Fotokopie řidičského průkazu řidiče v době dopravní nehody 18.01.2010 Souhlas vlastníka poškozeného vozidla k oprávnění přijmout pojistné plnění (devinkulace) 18.01.2010 Samozřejmě z mé strany bylo Všechno vyřešeno co bylo za problém, ale stále se čeká :D no to je radost, hlavně reklama, že se vše vyřizuje rychle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 no to je radost, hlavně reklama, že se vše vyřizuje rychle Reklama je krásná věc :) Jako upřímně ať tam auto stojí dlouho jak chce, ale pod podmínkou že bych nemusel měsíčně platit 4878,- Kč :D Už tam stojí dva měsíce skoro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gespenst Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Dobré ráno všem Je to fotka z Kuby a fotograf si zapálil doutník :D Máš pravdu je to z Kuby, ale nidko si nezapálil doutník. Policisté vás zastaví donutí vystoupit z auta, vemou "plamenomet" z kterého se valí dým ze spálené nafty spolu s olejem (pachne to šíleným způsobem), a tím vám vystříkají vnitřek auta, zavřou a nechají to tam tak 5 minut. Poté vám dovolí auto vyvětrat a odjet. Toto pravidlo platí pro ÚPLNĚ všechna auta. Podotýkám,že ten smrad budete pocitovat v autě ještě naležitě dlouho. Na otázku proč? Je dle kubánců odvěď velmi jednoduchá .... aby se nepřenášela horečka dengue. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Reklama je krásná věc :) Jako upřímně ať tam auto stojí dlouho jak chce, ale pod podmínkou že bych nemusel měsíčně platit 4878,- Kč :D Už tam stojí dva měsíce skoro No tak to je mazec !!! Pojišťovny to je kapitola sama o sobě. Stačí jenom ty smlouvy, měl jsem megana 1.6i a platil ČPP ročně kolem 8 tis. havárka + zákonná, pořídil jsem oktu a ta .... po mě chtěla 22 tis.myslel jsem, že mě obulí, tak jsem ke Koop. a tam to jaktakž jde, ale všeobecně platí nemáš známosti platíš jak mourovatý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Máš pravdu je to z Kuby, ale nidko si nezapálil doutník.Policisté vás zastaví donutí vystoupit z auta, vemou "plamenomet" z kterého se valí dým ze spálené nafty spolu s olejem (pachne to šíleným způsobem), a tím vám vystříkají vnitřek auta, zavřou a nechají to tam tak 5 minut. Poté vám dovolí auto vyvětrat a odjet. Toto pravidlo platí pro ÚPLNĚ všechna auta. Podotýkám,že ten smrad budete pocitovat v autě ještě naležitě dlouho. Na otázku proč? Je dle kubánců odvěď velmi jednoduchá .... aby se nepřenášela horečka dengue. Tak ještě, že se na Kubu v nejbližších 50 letech nechystám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Kdo ze ma ty letni :D http://www.novinky.cz/domaci/193837-cesko-...centimetru.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Mno ne-málo jsme se zasmáli s přítelkyni :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Dobré odpoledne ! Téda,řeknu Vám , máme narváno ? :) ... Kde jste všeci (?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Čus Jero asi všici mění zpet na zimní pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 zdarec To asi jn ,těšil jsem se,že budeme mít na sraze hezky a houby ,zase nasype doháje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Náhodou jak nasype sníh, tak aspoň zakraje ten bordel :) jen kdyby bylo tepleji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 J, bordel je venku solidni Uklízecí čety budou mít co delat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Já bych na to nahnal nezaměstnané :) Ty woe 3 dny dělám doma dřevěvené plotky aby náš jezevec neobtěžoval rotwajleřici a dnes jsem to smontoval a ten blbec mi pres to stejně přeleze. Vytočíl mě tím jak hovedo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Říkáš,že ti za fenkou chodí jezevec j ? :) Jezevčíci jsou strašní pacholci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Oni ti psi jsou oba moje :) jen si nedovedu představit jak by ti potomci vypadali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Oni ti psi jsou oba moje jen si nedovedu představit jak by ti potomci vypadali To by byl pěkný hybrid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Sousedi měli kdysi kříženého vlčáka s jezevčíkem a vypadalo to asi takto :: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Oni ti psi jsou oba moje :) jen si nedovedu představit jak by ti potomci vypadali Spíš by mě zajímalo jakyb vypadal kříženes kočky a psa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 jakou má barvu ? Pokud by to byla 5 generace ,přijel bych na něj mrknout , kdyby to rozprodal na díly třeba .Kouknul bych co se by se mi přidalo a třeba bych si to zamluvil ,byl bys moc hodný kdybyses zeptal Děkuju AHOJ VŠEM :) JERO TO JE ŠKODA ŽE SI SE O TÉ HONDĚ NEZMÍNIL DŘÍVE. DNESKA JSEM MU VOLAL A ZROVNA VČERA SI JÍ ODTÁHL TROJEK A TEĎ SE PODRŽ ON MU TO DAL ZADARMO :palec: JENOM ZA TO ŽE TO ODTÁHL A POSTARAL SE O PAPÍRY. BYLA TO HONDA CIVIK 1.5 66 KW ROK VÝROBY 2000 ZLATÁ METALÍZA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 No nechtěl bych vidět co by z toho bylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Zdravím všecky ja už mám dnes padla a těším se na víkend. Doufám že nebude snežit v sobotu ráno musím ještě zaletět do Brna, takže zitra budu asi přehazovat zpátky na zimáky, pro jistotu. Jero : Dostal jsi maila ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Spíš by mě zajímalo jakyb vypadal kříženes kočky a psa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 tak mě se dneska daří, Laurina dneska na Rudné vydechla a zlobí a zlobí tak mám opět o zábavu postaráno... obě auta rozesrané, to mám radost.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 A už víš co se stalo? Musíš to brát z té lepší strany, lepší na Rudné než po cestě do Práglu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 zdar chuligani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 vag vyhazuje čidlo otaček motoru, ale asi to vypadá na relé motoru, nebo spínačka.... motor točí a točí ale nechytne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 tak prave proto toci a nechytne,ze nema signal z cidla otacek,ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.