Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

no problém ?! řeším aufólie na to moje kolega mi volal známému na STK jak to s nima je a bylo mu řečeno, že ta moje oktávka už má už má natónované skla u šoféra a spolujezdce (to je 70% propust.) tudíž tam fólie nepřichází v úvahu, neprojde prý STK ani kontrolou na cestě, tak jsem z toho nějaký divný na co jsou potom ty vylepené atesty ? :palec:

Upraveno uživatelem jenda27
Odkaz ke komentáři
no problém ?! řeším aufólie na to moje kolega mi volal známému STK jak to s nima a bylo mu řečeno, že ta moje oktávka už má už má natónované skla u šoféra a spolujezdce (to je 70% propust.) tudíž tam fólie nepřichází v úvahu, neprojde prý STK ani kontrolou na cestě, tak jsem z toho nějaký divný na co jsou potom ty vylepené atesty ? ;)

Kdo ti to řekl? Atesty jsou od toho aby jsi prošel u Policie ! Předložíš kartičku a pokud máš atest na přední folii, tak ti Policie nic neřekne :) (i kdyby jsi tam měl ty nejčernější)

Na STK samozřejmě neprojdeš, ti mají 100x větší pravomoce :D STk ti řekne že na předních sklech nesmíš mít žádné folie (ani kdyby jsi měl propustnost 70%) takže jedině po známosti :palec:

Na STK mam dvě známosti! Šenov nebo STK na Rondelu :D

Policie ti ale nic na cestě neřekne, jen při cestě do zahraničí ti můžou odstavit auto ;)

Odkaz ke komentáři
Kdo ti to řekl? Atesty jsou od toho aby jsi prošel u Policie ! Předložíš kartičku a pokud máš atest na přední folii, tak ti Policie nic neřekne :D (i kdyby jsi tam měl ty nejčernější)

Na STK samozřejmě neprojdeš, ti mají 100x větší pravomoce ;) STk ti řekne že na předních sklech nesmíš mít žádné folie (ani kdyby jsi měl propustnost 70%) takže jedině po známosti :palec:

Na STK mam dvě známosti! Šenov nebo STK na Rondelu :D

Policie ti ale nic na cestě neřekne, jen při cestě do zahraničí ti můžou odstavit auto ;)

no na cestě mi prý napálkuje 1000 - 2000 policajt, tak nevím, ale mám příští týden školení na služ.auto tak se toho komisaře schválně poptám, ale zazdil mě dneska jak malého synka :)

Odkaz ke komentáři
no na cestě mi prý napálkuje 1000 - 2000 policajt, tak nevím, ale mám příští týden školení na služ.auto tak se toho komisaře schválně poptám, ale zazdil mě dneska jak malého synka :)

Na cestě nikdy nemůžeš dostat pokutu za okna pokud máš kartičku od firmy, která to montovala! a Atesty na foliích! Žádna pokuta ti na cestě u nás v ČR nehrozí! :palec:

Odkaz ke komentáři
No tak jak se říká babo raď, prý jsou s tím problémy v Polsku, Německu i Rakousku máte někdo zkušenost?

Má zkušenost byl problém do jakéhokoliv zahraniční státu! Co Vím o Německu a Rakousku dostaneš dost vysokou pokutu a pokud nemáš na zaplacení, odstaví ti auto! (dokud pokutu neuhradíš)

Slovensko to docela toleruje, ale záleží na kterého policajta narazíš :palec:

Odkaz ke komentáři

RiderPaul: Na cestě nikdy nemůžeš dostat pokutu za okna pokud máš kartičku od firmy, která to montovala! a Atesty na foliích! Žádna pokuta ti na cestě u nás v ČR nehrozí! ______

kdo ti to řekl? :palec: zalezi na policajtovi, kdyz bude chtit dostanes flastr az do 2000kc jak psal jenda27 a kdyz nebudes souhlasit s pokutou tak te oznami na magistrat a muzes jit domu pesky:) auto nezpusobile k provozu:) jinak duvod je jednoduchy a zjisteni taky ridic musi jit videt pres bocni predni okno vozidla:)

Odkaz ke komentáři
RiderPaul: Na cestě nikdy nemůžeš dostat pokutu za okna pokud máš kartičku od firmy, která to montovala! a Atesty na foliích! Žádna pokuta ti na cestě u nás v ČR nehrozí! ______

kdo ti to řekl? ;) zalezi na policajtovi, kdyz bude chtit dostanes flastr az 2000kc jak psal jenda27 a kdyz nebudes souhlasit s pokutou tak te oznami na magistrat a muzes jit domu pesky:) auto nezpusobile k provozu:) jinak duvod je jednoduchy a zjisteni taky ridic musi jit videt pres bocni predni okno vozidla:)

Právě proto sem řekl ať nám to tady pěkně nastíníš :) Tohle jsou moje informace, a nikdy jsem se nesetkal s policajtem co by požadoval pokutu, ani když jsem ho vytočil s kamarádovým autem :palec: Byl jsem drzý, ale za okna nikdy ani slovo :D

Odkaz ke komentáři

Rider:HAvířov je na skla tolerantni:) ja jen chtel opravit,at si borec neda suverene okna a dostane flastr a ty mu bulikujes ze kdyz ukaze nakou karticku ktera ti je na hovno, bude neprustrelny:-D to s tou kartickou nekdo jen vymyslel je ti to uplne na nic jak na STK tak i vsude jinde:) zajimalo by me kdo to rozsiril tuto informaci.ale veri tomu moc lidi i ja veril ze s ni na me nikdo nemuze co se tyka oken, chybama se clovek uci:)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...