Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobré= ráno :)

TY WOE UŽ SEM SE LEKL ŽE MAROŠ ZAČAL TUNIT SVÉHO KOMBAJNA :lool: ;) :)

Ber to i z té druhé stránky, takové auto se jen tak nevidí a prolétlo by hodně for na netu :(

O té fabce jsem někde čet že už je dokonce bez STK a nikdo to nechce udělat neboť nepasují rozměry vozidla a plno dalších kravin :lool:

Takže pokud chce někdo na zahradu kurník pro slepice je k mání :lool:

Odkaz ke komentáři

Dobré ránko .

J, s těmi bazary je to opravdu takhle,ale dycky bylo .Málokdo je v dnešní době seriozní a odhodlaný prodávat fér , jak říká známý - pokud si fér milionař z tebe nebude . Mame tady v třinci jednu dílnu kde vozí mladí kluci bouračky , přivezli jednou z nemecka A6 bez předku , samozřejme do 3 měsícu už stálá v jednom bazaru za 270tis s popiskem nebouraná .

Odkaz ke komentáři
Dobré ránko .

J, s těmi bazary je to opravdu takhle,ale dycky bylo .Málokdo je v dnešní době seriozní a odhodlaný prodávat fér , jak říká známý - pokud si fér milionař z tebe nebude . Mame tady v třinci jednu dílnu kde vozí mladí kluci bouračky , přivezli jednou z nemecka A6 bez předku , samozřejme do 3 měsícu už stálá v jednom bazaru za 270tis s popiskem nebouraná .

čau a není ta dílna v Třinci Kanada ??

Odkaz ke komentáři
Dobré ránko .

No problém je v tom slovičkaření - nebouraná znamená že v dany okamžit prodeje je nebouraná :lool: Toť výrok policie při vyšetřování totální bouračky a následně prodaná jako nebouraná ;)

Odkaz ke komentáři
Bosscar měl už víc takových skládaček na zahradě .

Ale jak říkám, jsou dobří mechanici a ne všecky káry co tam maj poskladají ze dvou aut . :lool:

no nevím nevím , tehdy mi přispěl akorát na to turbo, jinak se s nima nešlo domluvit a poruch jsem tam měl jak máku, viz odkaz v podpisu

Odkaz ke komentáři
pod Valachovcem avivacars

No to je další takový vrakáč ;) jsem tam chtěl koupit feldu pro ženu, měla pár vad a byla opravena na oko, aby trochu vypadala. Po ohledání jsem si všim, že nemá stk, na dotaz co s tím mi bylo řečeno není problém, zítra bude. Jen problém byl v tom, že to auto legálně projít nemohlo, tak jsem se na to vyprd, aby mi někdo udělal technickou na vrak a já v tom nechal jezdit manželku s prckem :lool:

Odkaz ke komentáři
No to je další takový vrakáč :) jsem tam chtěl koupit feldu pro ženu, měla pár vad a byla opravena na oko, aby trochu vypadala. Po ohledání jsem si všim, že nemá stk, na dotaz co s tím mi bylo řečeno není problém, zítra bude. Jen problém byl v tom, že to auto legálně projít nemohlo, tak jsem se na to vyprd, aby mi někdo udělal technickou na vrak a já v tom nechal jezdit manželku s prckem :lool:

no nazdar ;)

Odkaz ke komentáři
já už jsem s maminou vyléčený totálně mám 4. auto z bazaru a jestli ještě někdy pořídím nějaké jdu do do předváděčky.

Další co tě může vydrbat jezdí s tím třeba 100 lidí a každý to zkouší co to vydrží ;)

Můj názor je radší menší ale nové :lool:

Odkaz ke komentáři
Bosscar měl už víc takových skládaček na zahradě .

Ale jak říkám, jsou dobří mechanici a ne všecky káry co tam maj poskladají ze dvou aut . :lool:

já netvrdím že to skládali oni, ale prodávali přes bazar, stálo mě to 2 roky než se to dalo do kupy, ale naštěstí to jezdí dobře

Upraveno uživatelem jenda27
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...