jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Dobré ráno :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Dobré= ráno :) TY WOE UŽ SEM SE LEKL ŽE MAROŠ ZAČAL TUNIT SVÉHO KOMBAJNA :lool: ;) :) Ber to i z té druhé stránky, takové auto se jen tak nevidí a prolétlo by hodně for na netu :( JERO MYSLÍŠ TUTO :( :D http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...a/fabia/7137244 O té fabce jsem někde čet že už je dokonce bez STK a nikdo to nechce udělat neboť nepasují rozměry vozidla a plno dalších kravin :lool: Takže pokud chce někdo na zahradu kurník pro slepice je k mání :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Pro Neználka :lool: http://www.venstim.cz/?ff7c17fbe1551d691a2fe197de3681ab 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 tak to je dobré :lool: ;) :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Dobre ranko pratele. Mirkum vse nej k svatku. :lool: Woody takovy kurnik na zahrade bych teda nechtel,to bych tem slepkam nemoh udelat. Zaden vynos by nebyl,jak by mneli deprese ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 no ta fabka je fakt brutální :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Možná by snášeli ružové vejce :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 a kdo je stlačí tak bude kuš pupuš co ? :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Dobré ránko . J, s těmi bazary je to opravdu takhle,ale dycky bylo .Málokdo je v dnešní době seriozní a odhodlaný prodávat fér , jak říká známý - pokud si fér milionař z tebe nebude . Mame tady v třinci jednu dílnu kde vozí mladí kluci bouračky , přivezli jednou z nemecka A6 bez předku , samozřejme do 3 měsícu už stálá v jednom bazaru za 270tis s popiskem nebouraná . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Dobré ránko . J, s těmi bazary je to opravdu takhle,ale dycky bylo .Málokdo je v dnešní době seriozní a odhodlaný prodávat fér , jak říká známý - pokud si fér milionař z tebe nebude . Mame tady v třinci jednu dílnu kde vozí mladí kluci bouračky , přivezli jednou z nemecka A6 bez předku , samozřejme do 3 měsícu už stálá v jednom bazaru za 270tis s popiskem nebouraná . čau a není ta dílna v Třinci Kanada ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 čau a není ta dílna v Třinci Kanada ?? Tam je taky jedna podobná,ale mechanici dobří ,jen prostě dávám příklad na to,že bez švindlu není byznys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Dobré ránko . J, s těmi bazary je to opravdu takhle,ale dycky bylo .Málokdo je v dnešní době seriozní a odhodlaný prodávat fér , jak říká známý - pokud si fér milionař z tebe nebude . Mame tady v třinci jednu dílnu kde vozí mladí kluci bouračky , přivezli jednou z nemecka A6 bez předku , samozřejme do 3 měsícu už stálá v jednom bazaru za 270tis s popiskem nebouraná . No problém je v tom slovičkaření - nebouraná znamená že v dany okamžit prodeje je nebouraná :lool: Toť výrok policie při vyšetřování totální bouračky a následně prodaná jako nebouraná ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 od nich je ta moje okta :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 od nich je ta moje okta :lool: Nekupoval si ji v Bosscaru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 No problém je v tom slovičkaření - nebouraná znamená že v dany okamžit prodeje je nebouraná :lool: Toť výrok policie při vyšetřování totální bouračky a následně prodaná jako nebouraná ;) a nejsme my náhodou v česku? to je bordel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Nekupoval si ji v Bosscaru ? ne v bazaru v Petřvaldu, proč ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 a nejsme my náhodou v česku? to je bordel :lool: slabé slovo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 ne v bazaru v Petřvaldu, proč ? Bosscar měl už víc takových skládaček na zahradě . Ale jak říkám, jsou dobří mechanici a ne všecky káry co tam maj poskladají ze dvou aut . :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 ne v bazaru v Petřvaldu, proč ? A kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 A kde? pod Valachovcem avivacars 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Bosscar měl už víc takových skládaček na zahradě . Ale jak říkám, jsou dobří mechanici a ne všecky káry co tam maj poskladají ze dvou aut . :lool: no nevím nevím , tehdy mi přispěl akorát na to turbo, jinak se s nima nešlo domluvit a poruch jsem tam měl jak máku, viz odkaz v podpisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 pod Valachovcem avivacars No to je další takový vrakáč ;) jsem tam chtěl koupit feldu pro ženu, měla pár vad a byla opravena na oko, aby trochu vypadala. Po ohledání jsem si všim, že nemá stk, na dotaz co s tím mi bylo řečeno není problém, zítra bude. Jen problém byl v tom, že to auto legálně projít nemohlo, tak jsem se na to vyprd, aby mi někdo udělal technickou na vrak a já v tom nechal jezdit manželku s prckem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 A kde? celkem solidní bazar kupoval jsem tam mégana a sloužil dobře a zároveň jsem ho tam i prodával, majitel pohodový šel na ruku v pohodě, akorát okta moc nevyšla, ale řešilo se to s tím Třincem, ale o ničem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 No to je další takový vrakáč :) jsem tam chtěl koupit feldu pro ženu, měla pár vad a byla opravena na oko, aby trochu vypadala. Po ohledání jsem si všim, že nemá stk, na dotaz co s tím mi bylo řečeno není problém, zítra bude. Jen problém byl v tom, že to auto legálně projít nemohlo, tak jsem se na to vyprd, aby mi někdo udělal technickou na vrak a já v tom nechal jezdit manželku s prckem :lool: no nazdar ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 já už jsem s maminou vyléčený totálně mám 4. auto z bazaru a jestli ještě někdy pořídím nějaké jdu do do předváděčky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 já už jsem s maminou vyléčený totálně mám 4. auto z bazaru a jestli ještě někdy pořídím nějaké jdu do do předváděčky. Další co tě může vydrbat jezdí s tím třeba 100 lidí a každý to zkouší co to vydrží ;) Můj názor je radší menší ale nové :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Další co tě může vydrbat jezdí s tím třeba 100 lidí a každý to zkouší co to vydrží :) Můj názor je radší menší ale nové ;) řešil bych to přes někoho ne sám, na nové nehrozí finance mám kluky 1,5 roku a 10 let takže musím myslet kapku dopředu. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 (upraveno) Bosscar měl už víc takových skládaček na zahradě . Ale jak říkám, jsou dobří mechanici a ne všecky káry co tam maj poskladají ze dvou aut . :lool: já netvrdím že to skládali oni, ale prodávali přes bazar, stálo mě to 2 roky než se to dalo do kupy, ale naštěstí to jezdí dobře Upraveno Březen 6, 2010 uživatelem jenda27 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 pod Valachovcem avivacars Tak i od nich mi chodily nabidky jak jsem kupoval auto.uf uf uf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Tak i od nich mi chodily nabidky jak jsem kupoval auto.uf uf uf jak jsem psal kupoval jsem tam rencka a jezdil 5 roků bez problémů, je to fakt o štěstí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.