Jero Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Se divím, že zadala takový blbý orientační bod -MMtuning , kdyby napsala vedle sex shopu tak to ví každý kde to je :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Se divím, že zadala takový blbý orientační bod -MMtuning , kdyby napsala vedle sex shopu tak to ví každý kde to je :) Protoze ho tu uz davala Petka a za druhe,vseci ted porad blaznite do kol :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Protoze ho tu uz davala Petka a za druhe,vseci ted porad blaznite do kol :D Já vím, že to tu dávala :D Takže Peti příště orientační bod sex shop, bordel atd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Myslim ze nejsi sam a mozna kdyby to udelali poradne,bys na to neprisel.Jenze kdyz to robi takovi fuseri,tak je to des.Jsem si procetl tvuj pribeh. Taky jsem si to teď pročet a je to hnus :) , jen nechápu jak to mohli legálně přihlásit, když to legálně nejde :D Neteř měla taky auto z anglie a ještě od policajtů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Ahojte, kdy a kde přesně se máme dostavit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Verco, na 14 do havru...orientacni bod Sex shop :D nebo viz mapka o stranku zpet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Verco, na 14 do havru...orientacni bod Sex shop :D nebo viz mapka o stranku zpet :) Nám se ještě dodělává oběd, tak přijdem trochu později jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Ahojte, kdy a kde přesně se máme dostavit? Ahoj Verush, to je tvoje new přibližovadlo ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Ahoj Verush, to je tvoje new přibližovadlo ?? Teď jsem se chtěl zeptat na ten nový avatar :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Ahoj Verush, to je tvoje new přibližovadlo ?? Jo jo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Jo jo :D co to je, kde to je proč to je....... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 co to je, kde to je proč to je....... :) Víc na sraze :-) Ale můžu prozradit, že jsem dostala od Hoblika předčasný dárek k narozeninám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 To je fabule ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Víc na sraze :-) Ale můžu prozradit, že jsem dostala od Hoblika předčasný dárek k narozeninám :) takze dojedes svym :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Víc na sraze :-) Ale můžu prozradit, že jsem dostala od Hoblika předčasný dárek k narozeninám :D gratulejšn :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Zduř k nám teď přišla pěkná fujavice :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 U nas zatim nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 A Jero, dáváš fotečky? :-) Děkuji že jsi mě dneska zastoupil ve focení :-) Jo a co pesan? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Dobrý večer . Tak jedu ještě za zábavou :D Tak tady jedna fotečka a zároven přivítání fabule Verush mezi námi Později nahodím zbytek Ztm ahojte a děkuju ,dneska se to opět povedlo .... :) :D :D Verush pesan je zly a uz je to lepsi , stihl me hnusne kousnout do prstu tak jde za trest po zámek .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Jero: děkuji za přivítání a hezkou fotečku. Možná odříznu blondyho a dám si to do avataru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Dekuji Petince za patronat nad touhle akci,bylo to o5 moooc fajn, teda alespon do doby nez Hoblik smazal Věrush z vedeni... :) Věrush fabka je suprová!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Tak tak akce byla vyborna :)Bohuzel uz jsem mel dneska dost tak sem nebyl 100% :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Jo akce byla jako vždy super, a sem teda zvědavá jak dlouho vydržíme stát venku u aut v létě, když ted v mrazu nám hodina a půl nedělá problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Tak ja uz take doma. Akce super a nevim cim to,ze ten cas s vama tak leti :D Verus,Jery ti udelal krasnou metlu a leskne se vic nez molik :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Super akce :) ,uteklo to rychle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Tak jsem pročetl kousek :D a jdu dát vanu a jdu spinkat :D jem nějak unaven ,dobrou noc. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Ještě někde paříte že tady nikdo není?? Bylo fain. Kdo si odnesl putovní pohár ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Zdarec . Mám po dnešku dost :) Valím do pelechu ) Pohárek dostal Jirka . Ráno nahodím fotky ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Dobre ranko. Tak,atk,jak psal Jery,pohar ziskal Jirka. Venku je krasne bilo,cim to je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Bré ráno čipkaři :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.