blondakxxx Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak to je ted smula..... chodi na forum a dela mrtveho brouka ? inzerát je na SH a má tam myslím jen jeden příspěvek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak poprvé Vás tady zdravím vítej, ale kdo jsi ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 a čííím ?? :) Mirindou :) :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 zdar.Odkud pochazis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Vyprázdnění pytlům.... ZDÁÁÁÁR Zdár zdár :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak poprvé Vás tady zdravím Taky tě zdravíme . Tak povídej přeháněj :)) pověz nám něco o sobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Vždyt to říkám ... Ale né , já už na to přišel :) my budem na motokárách a Verush s Petou si vemou Borůvku a Izzi :) :smich: Jero, Jero to je vidět, že jsi ještě nebyl v mém vláknu, jinak bys věděl že Borůvka není Borůvka ale Bublinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jero, Jero to je vidět, že jsi ještě nebyl v mém vláknu, jinak bys věděl že Borůvka není Borůvka ale Bublinka :) Tééda nebyl nebyl ,ale už jdu na to tak teda Bublinka:) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 na chvíli se s váma loučím, jdu si zahrát bowl a za hoďku jsem z5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 na chvíli se s váma loučím, jdu si zahrát bowl a za hoďku jsem z5 Dneska a v tudle dobu ? ztm :) jooo ahááá já už vím jak to myslíš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Taky se loučím, jdu zdřímnout za 9 hodin jsem z5 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Taky se loučím, jdu zdřímnout za 9 hodin jsem z5 :) Vy jste vtipalci Dobrou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak povídám přeháním. Už jsme byli s mou octou na dvou Našich srazech. První u letního kina v Karviné ... druhý šipky v Havru. Seděl jsem v rohu pod televizí a mám černou octavku TDi, která stála jako poslední v řadě. Tam kde hoblik, blonďák a Jerryho honda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak to jsi náš . :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Srazy byli vlasně 3 - ještě TDi fun + měření. A jsem Váš to je jasné neználku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak povídám přeháním. Už jsme byli s mou octou na dvou Našich srazech. První u letního kina v Karviné ... druhý šipky v Havru. Seděl jsem v rohu pod televizí a mám černou octavku TDi, která stála jako poslední v řadě. Tam kde hoblik, blonďák a Jerryho honda. ČUS DRAKU TAK KONEČNĚ SES TADY UKÁZAL :) JINAK SAMOZŘEJMĚ ZDRAVÍM I CELÝ EXPRES A MARKOVI PŘEJI VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM A NAŠIM DVĚMA MIRKŮM VŠECHNO NEJ K SVÁTKU......SICE POZDĚ, ALE PŘECE :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Čau Razťoušu jj jsem tady... po 1ooo letech, ale přeci. Tady odtud už neodejdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 NO TAKY KAM BYS CHODIL TADY JE DOBŘE :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak povídám přeháním. Už jsme byli s mou octou na dvou Našich srazech. První u letního kina v Karviné ... druhý šipky v Havru. Seděl jsem v rohu pod televizí a mám černou octavku TDi, která stála jako poslední v řadě. Tam kde hoblik, blonďák a Jerryho honda. A jooo už vím :) Miro koukals na odkazy ? :) Raztěji zdarec ! To máš takhle dlouhé shichty ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 JJ je. Jerro mám na tebe prosbu jak jsem se díval na tu modrou fabii BB a tvoje fotky - nafotíš mi příště takY pár kousků :) - fakt to umíš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 (upraveno) kdopak se to tu objevil :) Zdar Tomáš :) Upraveno Březen 8, 2010 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jero origo je od alanis morisette/uninvited remix ji pak udelal freemasons ft. Bailey Tzuke a ten set co hledas ty je myslim tenhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 JJ je. Jerro mám na tebe prosbu jak jsem se díval na tu modrou fabii BB a tvoje fotky - nafotíš mi příště takY pár kousků - fakt to umíš Jasný , však příští sraz bude hlavně o focení tak toho bude dost :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jero origo je od alanis morisette/uninvited remix ji pak udelal freemasons ft. Bailey Tzuke a ten set co hledas ty je myslim tenhle Díííky !! :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Čau Kaprošku - jj oka jerro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jinak caute bando, uz jsem se procdetl na aktualni prispevek Zdravim Te u nas Aresi :) doufam ze Ti v nasi spolecnosti bude fajn! Jinak bando myslim ze nebudete mit nikdo namitky kdyz napisu Jenda27 i Ares.RS mezi stamgasty?! :) Kdo mi jeste na sebe neposlal v SZ telefon necht tak prosim ucini, Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jen je dopiš :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Kdo mi jeste na sebe neposlal v SZ telefon necht tak prosim ucini, Dekuji :) pokud jsem bran jako stamgast, tak muj tel klidne napisu verejne : 732 435 433 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak přátelé nadešla má hodinka jdu spinkat tak dobrou noc .Jj Jero koukal :) ale prve kabat až potom střeva :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 JERO ŠICHTY MÁM DO 16 HOD. ALE NEŽ SE DOSTANU K PC TAK TO TRVÁ :) JINAK CELKEM ZAJÍMAVÉ VOZÍTKO http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...roen/c5/7885212 CO VY NA TO ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.