RAZTY Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 ČAU KAPROŠ :) JAKSI SE TI PROTÁHL AVATAR ČI CO :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak přátelé nadešla má hodinka jdu spinkat tak dobrou noc .Jj Jero koukal :) ale prve kabat až potom střeva Dobrou pane :) (je mi to jasný) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Kluci a děvčata země kulatá a proto se fičím podívat na mou postel a peřinu. DOBROU NOC A URČO ZASE ZÍTRA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 JERO ŠICHTY MÁM DO 16 HOD. ALE NEŽ SE DOSTANU K PC TAK TO TRVÁ JINAK CELKEM ZAJÍMAVÉ VOZÍTKO http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...roen/c5/7885212 CO VY NA TO ??? CItros se povedl :) jak obsah tak výkon :) ,ale je to pořád francouz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Kluci a děvčata země kulatá a proto se fičím podívat na mou postel a peřinu. DOBROU NOC A URČO ZASE ZÍTRA. DOBROU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Kluci a děvčata země kulatá a proto se fičím podívat na mou postel a peřinu. DOBROU NOC A URČO ZASE ZÍTRA. Dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 CItros se povedl :) jak obsah tak výkon :) ,ale je to pořád francouz SICE FRANCOUZ, ALE DESIGN PARÁDNÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Taky se mi to zdá celé nějaké divné,já mám s p. Vránou dobré zkušenosti(Jarunka je toho důkazem),tento týden tam jedu na zjištění stavu parkovacích čidel tak se poptám co je ve hře,na můj vkus moc problémů a tipl bych že asi z obou strán.Pokud by to bylo moje auto tak už je dávno v jiném servise a to i přes to že bych převezení platil ze svého. Vždyť já vím co se děje, jedna nejmenová osoba, která likvidovala předchozí pojistnou událost "servis na ulici Frydecká, pod Bludovickým kopcem" způsobila pojístný podvod. Dostala peníze a neopravila auto, takže jsem zažádal o vrácení prostřednictví pojišťovny, jinak by mi neopravili auto. Peníze byly Vrácené a bylo mi řečeno že pošlou likvidatora a předají mu informace, aby dovolil opravení vozidla :) Bohužel takto volám už měsíc neustále na pojišťovnu co bude a pořád mi říkají že to předají likvidátorovi :) Před pár dny, se mi povedlo na pojišťovně získat nové číslo zakázky, abych urychlil likvidátora "slušná paní operatorka. Vola jsem to Markovi a ten mi řekl že vola likvidátorovi, ale mam pocit že tam stále nebyl, zítra tam opět zavolám. Pojišťovna má dle zákona, tři měsíce na uzavření pojistné události. Bude se mi opravovat předchozí nehoda "ten přední nedobrzděný náraz" A také nehoda, která způsobila přeskočení rozvodu na motor "takže motor" Tak můžeš pozjištovatjak to vypada se Riderovou OC :smich: . Dozví se to co já. Musí dojit likvidátor, aby dal svolení opravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Dobrou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 No nic lidicky :) Idu taky do hajan :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 DOBROU TAKY PADÁM DO PEŘIN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 jsem z5, Razty co tady spamuješ s nějakým citronem !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 jsem z5, Razty co tady spamuješ s nějakým citronem !!! Treba doufa ze kdyz Jeremymu prochazi Honda, tak jemu tu projde citron :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jero koukni tady http://www.mashup-charts.com/evanescence-v...urself-in-life/ možná tady najdeš nějaký zajímavý song pro tvé videos. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Srazy byli vlasně 3 - ještě TDi fun + měření. A jsem Váš to je jasné neználku čau Tome :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Dobré ránko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Dobré ráno, tak jsem z5 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Bré ranko, v Pardubicích je krásně jasno bez mráčků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Blonďák ty woe, ty už nevíš z jakého města nám popřát dobré ráno a dobrou noc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Blonďák ty woe, ty už nevíš z jakého města nám popřát dobré ráno a dobrou noc však co doma, tam už to znám! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Dobré ráno všem tedy i do česka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Tak zavolána na Kooperativu. Na prohlídku vozidla dala urgenci a vzala si na mě telefonní číslo. Snad se už ten zasraný, pomrdaný likvidátor ozve! Samozřejmě to není první urgence Btw, vůbec mě tam nebaví volat. Nikdo se semnou nechce hádat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Dobré dopoledne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Řeknu vám, že mě už to SH sere jak cip . V hlasování o fabku roku 2009 měl Olin 16 hlasů, ale hlasovalo pro něj jen 9 členů!!! Jak jsem se na to zeptal, jak je to možné, tak už zmizelo kdo pro koho hlasoval to je zvláštní náhoda, že mu není hamba Jo a takové felerné hlasy byly jen u něj, další náhoda, co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Woody , zabalil bych to tam ,je to tam divný a Olin je s prominutím blbeček"na entou" , už to není jak to na fotu bývalo a kdoví .) třeba vyhraješ putovnáka za nejvíc naleštěné auto :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Jero asi máš pravdu Jen aby Janek už udělal ty samolepky na okno ať tam mám co nalepit až sundám SKODAHOME 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Jj nějakou samolepku by to chtělo Mám ted chvíli čas tak přemýšlím nad těma tryčkama HavEx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Mám firmu, kerá mi dělal potisk na tom mojem tričku s veverku je to super a cena myslím že byla kolem 200-250 kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Bylo by fajn být někde na sraze všeci za jedno ve stejném stylu Stejné logo , různe barvy Nejvíc by se mi líbilo kdyby každý měl na svém trygu logo se svým vozítkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.