Neználek Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Jj tady to je jak u Mušketýrů ;) Jeden za všechny a všichni za jednoho :o , :D :D :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Děkuji za pivo a na co jsem měl poslat číslo jankovi??? Ja cizi cislo nikomu z principu nedavam, takze nemusite mit strach. Pokud Vas bude nekdo chtit preze me kontaktovat poslu Vam cislo na toho kdo Vas schani... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Ja cizi cislo nikomu z principu nedavam, takze nemusite mit strach. Pokud Vas bude nekdo chtit preze me kontaktovat poslu Vam cislo na toho kdo Vas schani... Ne je to v pohodě - jen mě to zajímalo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Dneska mi zjišťoval kamarád ve škodovce vypínač na světla s xenonovými světly - málem vy vypadl jazyk z huby. Stojí ze slevou 25OO,- nemáte nějaké jiné řešení??? Pro vtipálky chci zanechat origo elektro instalaci :D - tak že kable stříhat nebudu a spojovat je pod volantem taky ne. :D a nejaky slusny pouzity? Zkusil bych petrvald a Auto Janik, nebo pak Hlucin a Benncar... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 a nejaky slusny pouzity? Zkusil bych petrvald a Auto Janik, nebo pak Hlucin a Benncar... Uvidíme - musím ještě pokecat se skladnicí Mirkou od Autotomana - musí něco vymyslet - pak teda janík, atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Uvidíme - musím ještě pokecat se skladnicí Mirkou od Autotomana - musí něco vymyslet - pak teda janík, atd... chudak pani Mirka, jak me vidi tak vzdycky radeji utika,bo si furt vymyslim kraviny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 chudak pani Mirka, jak me vidi tak vzdycky radeji utika,bo si furt vymyslim kraviny :D JJ to samé i u mě - ale mám ji rád a je na mě hodná - teď měla nehodu --- nic se ji nastalo, ale onemocněla její octa ( blatník, náprava zadní, bošní okénko aj. ) Už to má u doktora na servise - led a smyk je sviňa . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 JJ to samé i u mě - ale mám ji rád a je na mě hodná - teď měla nehodu --- nic se ji nastalo, ale onemocněla její octa ( blatník, náprava zadní, bošní okénko aj. ) Už to má u doktora na servise - led a smyk je sviňa . ale ticho nic se tady neví a vše zapřu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Ahoj chlapi! Kdyby někoho zajimalo zajimavá nabídka tak se ozvěte...Děkuju.Roman. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...st&p=239184 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 DOBRÝ VEČER :) UŽ SE TĚŠÍM NA NOVÝ DRES HAVEXU :D BUDU NA NĚHO PRÁVEM HRDÝ, TAKOVÁ DOBRÁ PARTA SE JEN TAK NENAJDE :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 a kazdy bude na nem mit sve cislo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 a kazdy bude na nem mit sve cislo :D NO O JSEM ZVĚDAV KDO BUDE MÍT Č.1 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 DOBRÝ VEČER :) UŽ SE TĚŠÍM NA NOVÝ DRES HAVEXU :D BUDU NA NĚHO PRÁVEM HRDÝ, TAKOVÁ DOBRÁ PARTA SE JEN TAK NENAJDE :D JJJJ a nebudu ho nosit každý den - jen kostel a sraz Havexu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 jsem z5, Razty co tady spamuješ s nějakým citronem !!! BLONDY TO JSEM UŽ BYL V POLOSPÁNKU :D :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 JJJJ a nebudu ho nosit každý den - jen kostel a sraz Havexu :D JÁ V NĚM BUDU I SPÁT :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Razty tak žádné tričko pro más ;) to dáme na pyžamo :D :D :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 JÁ V NĚM BUDU I SPÁT :D Tak to pak budu chtít to triko vidět když v něm budete kluci dělat všecko :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Však si jich koupíme několik :D :D :) :) do kostela i do lužečka ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Ja do kostela chodím jen na Vánoce :) a do postele lezu bez vršku :D Takže já tričko chtít nebudu , bylo by mi k ničemu :) ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 TAK TO JE FOFR :D :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Ja do kostela chodím jen na Vánoce :o a do postele lezu bez vršku :D Takže já tričko chtít nebudu , bylo by mi k ničemu :D :D :D a to budes i na srazy havexu chodit nahore bez? :) :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Tak to já už i bez spodku :D :D :D :) :) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 SVRŠKY, SPODKY :D TU HRAJETE KARTY, NEBO ZASE ROZVÍJÍTE PERVERZNÍ TÉMA :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Jdu spinkat tak dobrou noc všem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Jdu spinkat tak dobrou noc všem :D DOBROU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Všem co odešli přeji dobrou noc - jsem zase zpátky , myslel jsem, že jsme nezaplatili net, ale omyl - jen to nějak vypadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 TAK TO JE FOFR :) :) ;) Joo,pěkná mašinka ... v zatáčkách sedí pěkně,ale potřeboval by více štávy tenhle vláček :D :D :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 a to budes i na srazy havexu chodit nahore bez? :) ;) :o :D třeba :D :D :) Miro dobrou :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 tak co vymyslis? :D si to vezmi pod patronat :D Já ne, já jenom radím a kritizuju :) Navíc nejsem většinu času doma, ale v Olomouci. Jo a nejsem organizační typ. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Já ne, já jenom radím a kritizuju :)Navíc nejsem většinu času doma, ale v Olomouci. Jo a nejsem organizační typ. :D No tak hold budeme muset dorazit do Olmíku :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.