RiderPaul Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Zdravíčko, tak jsem dneska opět vytočený jako hovado! Provolal jsem dneska minimálně tisíc korun, jelikož se servis s pojišťovákem pořád budou vymlouvat! Ale myslím si že je chyba na straně servisu Autodům Vrána. Volal jsem ráno do Vrány, zda už sundali hlavu z motoru, ale byl mi předán k telefonu opět Marek Řekl že nemá povolení od pojišťovny. Sdělil jsem mu že povolení dostal, byl jsem tam já osobně to říci mechanikovi a na příjmu zakázek když tam nebyl. Další den předtím tam také byl likvidátor, který sdělil že se to má sundat! Do dnešního dne opět se nic neděje! Řešeno to bylo v pondělí. Volal jsem tedy k likvidátorovi, který sdělil že tam chodí už dva dny po sobě a žádá je každým dnem o sundaní hlavy motoru pro zjištění rozsahu škody aby se to mohlo opravit :D Sdělil to mechanikovi co má vozidlo na starosti a také na příjmu zakázek! Opět nebyly předány žádné informace, ani se nezačalo s prací! Samotní údajně neví v servise, která ruka je levá nebo pravá! Tedy opět jsem mu volal a říkál že má p.Vrána mu okamžitě zavolat pokud něčemu nerozumí, že všechno jenom brzdí! Teď jedu tedy do servisu, a budu tam do té doby, dokud tu hlavu z motoru nesundají! a více už mě opravdu nezajímá! Jinak si auto beru do jiného servisu a přijde p.Vrána o zakázku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Zdravíčko, ............ ..................jinak auto beru do jiného servisu a přijde p.Vrána o zakázku! Zdarec To už si měl udělat dávno . Takhle se to nikam neposune a auto tam bude stát ještě v létě . Prostě se už vyser na slušné jednání a popožen je ... Todle bych už psychicky nedával :D ----------------------------------- Já měl dneska taky fajn ráno :D Po včerejším neuspěšném rozjetí pickupu , jsem dneska pro změnu, po sto metrech jízdy do práce dostal 500 flastr a upozornění se slovy ,jestli vás s takovým autem potkáme zítra : zakážeme vám řídit :D (debili) Takže mám nové přední sklo na Felině a ještě mě čeká překopání zadního světla páč blbne,tak snad to zvládnu Vsadím se ,že na mě budou někde čekat pacholci :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 ZdarecTo už si měl udělat dávno . Takhle se to nikam neposune a auto tam bude stát ještě v létě . Prostě se už vyser na slušné jednání a popožen je ... Todle bych už psychicky nedával :D Už jsem také začal opět po 4letech kouřit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 zdarec synci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Ahoj, člověče :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Zdravíčko, tak jsem dneska opět vytočený jako hovado! Provolal jsem dneska minimálně tisíc korun, jelikož se servis s pojišťovákem pořád budou vymlouvat!Ale myslím si že je chyba na straně servisu Autodům Vrána. Volal jsem ráno do Vrány, zda už sundali hlavu z motoru, ale byl mi předán k telefonu opět Marek Řekl že nemá povolení od pojišťovny. Sdělil jsem mu že povolení dostal, byl jsem tam já osobně to říci mechanikovi a na příjmu zakázek když tam nebyl. Další den předtím tam také byl likvidátor, který sdělil že se to má sundat! Do dnešního dne opět se nic neděje! Řešeno to bylo v pondělí. Volal jsem tedy k likvidátorovi, který sdělil že tam chodí už dva dny po sobě a žádá je každým dnem o sundaní hlavy motoru pro zjištění rozsahu škody aby se to mohlo opravit :D Sdělil to mechanikovi co má vozidlo na starosti a také na příjmu zakázek! Opět nebyly předány žádné informace, ani se nezačalo s prací! Samotní údajně neví v servise, která ruka je levá nebo pravá! Tedy opět jsem mu volal a říkál že má p.Vrána mu okamžitě zavolat pokud něčemu nerozumí, že všechno jenom brzdí! Teď jedu tedy do servisu, a budu tam do té doby, dokud tu hlavu z motoru nesundají! a více už mě opravdu nezajímá! Jinak si auto beru do jiného servisu a přijde p.Vrána o zakázku! něco podobného jsem si prožil, potěš klobas za ty dary :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 ale šel bych do jiného servisu, co je moc to je moc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Už jsem také začal opět po 4letech kouřit :D Jen si na to nezvykni : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 něco pro Jeryho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Dávám si pozoor :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 něco pro Jeryho aaa :D To je správný Mugenek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 ale čučím, jaké problémy máš s tím servisem, jezdil jsem tam asi 6 roků se služebníma autama, když byli ještě na Dukle a nikdy jsem s nima problém neměl. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 ale čučím, jaké problémy máš s tím servisem, jezdil jsem tam asi 6 roků se služebníma autama, když byli ještě na Dukle a nikdy jsem s nima problém neměl. :D Já se také divím! Předchozí pojistná událost u nich byla vyřešena ani ne za týden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 zas začíná sněžit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 S mojí povahou :D už by to auto bylo pryč dávno . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 TY PIČOOOOOO, NEUVĚŘÍTE! TEĎ MI VOLALI ZE SERVISU, ŽE POSUNULY ROZVODY NA SVÉ MÍSTO A MOTOR NORMÁLNĚ NASTARTOVAL A FUNGUJE JAK MÁ :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 :( :D :lool: :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Tak Pavle to je zase štěstí :D po takové době nervů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Tak Pavle to je zase štěstí :D po takové době nervů. :D To ano, ale stejně budu chtít motor rozebrat pro kontorlu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 To ano, ale stejně budu chtít motor rozebrat pro kontorlu! :D Bud rad,ze to funguje ber auto a mazej z toho servisu a kurva nekombinuj kamo bo ti tam bude stat dalsi mesic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Jero napráskej jaké číslo(SPZ) jsi zařídíl pro Verush na Bublinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Jero napráskej jaké číslo(SPZ) jsi zařídíl pro Verush na Bublinu. :D nech se překvapit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Tak to už jsem překvapenej dost :D ,Je jasné že žalovat se nesmí :D ale hlásit se to musí :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 fičím čuste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 A to už jsem někde v tématu četl že Bublina už byla u pana doktora TDI funa :D tak že se asi připravují nějací koníci. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 A to už jsem někde v tématu četl že Bublina už byla u pana doktora TDI funa :D tak že se asi připravují nějací koníci. Tak není se čemu divit, vždyť Hoblík má doma v garáží několik turbín, sání, trysek....... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Dobré páteční ráno Dobré ráno, dneska mám nějaký spící den. Nic se mi nechce... Jero: čekala jsem tam pak ještě hodinu než jsem přišla na řadu od té doby co si tam byl! , ale evidenčku mám, Bublinka je přihlášená a má značky nové :( Jo a vyřiď malému Jerovi ať fakt počká na toho 16.3. ať můžem slavit společně :D Jero moje řeč vydrž do 16.3 a můžem slavit společně :D :D to by aspoň byl další důvod na březnové srazíky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 (upraveno) Ahoj lidi...včera mi cestou do práce "odešla" pravá H7...do toho jsem až před vrátnicí zjistil,že jsem zapoměl doma všechny doklady Jaké používáte H7 ? A kde v Havířově nakupujete ? :D Upraveno Březen 11, 2010 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 AHOJ TO ZAS JE VENKU HNUS PAVLE TO UŽ NENÍ NORMÁLNÍ S TĚMA CHUJAMA U VRÁNY ;) TAK JAK PSAL JERO.....BER AUTO A UPALUJ Z TAMA PRYČ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Tak chlapáci, motor šlape ve je v pořádku! Do pátku dalšího mam hotové auto i co se týče karoserie, a jako bonus dostanu oba nové přední blatníky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.