Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravíčko, tak jsem dneska opět vytočený jako hovado! Provolal jsem dneska minimálně tisíc korun, jelikož se servis s pojišťovákem pořád budou vymlouvat!

Ale myslím si že je chyba na straně servisu Autodům Vrána.

Volal jsem ráno do Vrány, zda už sundali hlavu z motoru, ale byl mi předán k telefonu opět Marek Řekl že nemá povolení od pojišťovny. Sdělil jsem mu že povolení dostal, byl jsem tam já osobně to říci mechanikovi a na příjmu zakázek když tam nebyl. Další den předtím tam také byl likvidátor, který sdělil že se to má sundat! Do dnešního dne opět se nic neděje! Řešeno to bylo v pondělí.

Volal jsem tedy k likvidátorovi, který sdělil že tam chodí už dva dny po sobě a žádá je každým dnem o sundaní hlavy motoru pro zjištění rozsahu škody aby se to mohlo opravit :D Sdělil to mechanikovi co má vozidlo na starosti a také na příjmu zakázek! Opět nebyly předány žádné informace, ani se nezačalo s prací!

Samotní údajně neví v servise, která ruka je levá nebo pravá!

Tedy opět jsem mu volal a říkál že má p.Vrána mu okamžitě zavolat pokud něčemu nerozumí, že všechno jenom brzdí!

Teď jedu tedy do servisu, a budu tam do té doby, dokud tu hlavu z motoru nesundají! a více už mě opravdu nezajímá! Jinak si auto beru do jiného servisu a přijde p.Vrána o zakázku! :lol:

Odkaz ke komentáři
Zdravíčko, ............

..................jinak auto beru do jiného servisu a přijde p.Vrána o zakázku! :lol:

Zdarec

To už si měl udělat dávno . Takhle se to nikam neposune a auto tam bude stát ještě v létě . Prostě se už vyser na slušné jednání a popožen je ... Todle bych už psychicky nedával :D

-----------------------------------

Já měl dneska taky fajn ráno :D Po včerejším neuspěšném rozjetí pickupu , jsem dneska pro změnu, po sto metrech jízdy do práce dostal 500 flastr a upozornění se slovy ,jestli vás s takovým autem potkáme zítra : zakážeme vám řídit :D (debili) Takže mám nové přední sklo na Felině a ještě mě čeká překopání zadního světla páč blbne,tak snad to zvládnu :lol: Vsadím se ,že na mě budou někde čekat pacholci :(

Odkaz ke komentáři
Zdravíčko, tak jsem dneska opět vytočený jako hovado! Provolal jsem dneska minimálně tisíc korun, jelikož se servis s pojišťovákem pořád budou vymlouvat!

Ale myslím si že je chyba na straně servisu Autodům Vrána.

Volal jsem ráno do Vrány, zda už sundali hlavu z motoru, ale byl mi předán k telefonu opět Marek Řekl že nemá povolení od pojišťovny. Sdělil jsem mu že povolení dostal, byl jsem tam já osobně to říci mechanikovi a na příjmu zakázek když tam nebyl. Další den předtím tam také byl likvidátor, který sdělil že se to má sundat! Do dnešního dne opět se nic neděje! Řešeno to bylo v pondělí.

Volal jsem tedy k likvidátorovi, který sdělil že tam chodí už dva dny po sobě a žádá je každým dnem o sundaní hlavy motoru pro zjištění rozsahu škody aby se to mohlo opravit :D Sdělil to mechanikovi co má vozidlo na starosti a také na příjmu zakázek! Opět nebyly předány žádné informace, ani se nezačalo s prací!

Samotní údajně neví v servise, která ruka je levá nebo pravá!

Tedy opět jsem mu volal a říkál že má p.Vrána mu okamžitě zavolat pokud něčemu nerozumí, že všechno jenom brzdí!

Teď jedu tedy do servisu, a budu tam do té doby, dokud tu hlavu z motoru nesundají! a více už mě opravdu nezajímá! Jinak si auto beru do jiného servisu a přijde p.Vrána o zakázku! :lol:

něco podobného jsem si prožil, potěš klobas za ty dary :lol: :D

Odkaz ke komentáři

Dobré páteční ráno :lol:

Dobré ráno,

dneska mám nějaký spící den. Nic se mi nechce...

Jero: čekala jsem tam pak ještě hodinu než jsem přišla na řadu od té doby co si tam byl! , ale evidenčku mám, Bublinka je přihlášená a má značky nové :( Jo a vyřiď malému Jerovi ať fakt počká na toho 16.3. ať můžem slavit společně :D

Jero moje řeč vydrž do 16.3 a můžem slavit společně :D :D to by aspoň byl další důvod na březnové srazíky :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...