RAZTY Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 (upraveno) Tak chlapáci, motor šlape ve je v pořádku! Do pátku dalšího mam hotové auto i co se týče karoserie, a jako bonus dostanu oba nové přední blatníky ;) TAK KONEČNĚ SE DOČKÁŠ MÁŠ RADOST ??? A CO TY PUCHÝŘE KOLEM VÍČKA NÁDRŽE ? TO TI OPRAVÍ TAKY ? Upraveno Březen 11, 2010 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 TAK KONEČNĚ SE DOČKÁŠ MÁŠ RADOST ??? Jako malý Jarda ;) a to fakt :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 To vezu chlapíkovi do Polska, který dá do kupy ještě i převodovku. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 To vezu chlapíkovi do Polska, který dá do kupy ještě i převodovku. TAK SUPER ;) AUTÍČKO ZASE BUDE JAKO NOVÉ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Dalo by se říci že ano ;) Už se opravdu nemůžu dočkat Dále mi bylo sděleno že neviděli ještě 1.6 motor, co drží otáčky, aniž by kolísaly! Následně, kterému nikde neprosakuje ani olej. Co se týče ztráty oleje, doplní mi všechny provozní kapaliny, najedu 1tisic km a uvidí kolik to sežere. Dle toho se rozhodné co bude nutné opravit. Voda mi údajně může mizet z chladiče, který je po nehodě děravý. Ale olej, je prý co půl litru na 1tisic km, normálni. Když má benzín najeto 200tisic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Dalo by se říci že ano ;) Už se opravdu nemůžu dočkat Voda mi údajně může mizet z chladiče, který je po nehodě děravý. Tak když ví o tom,že bude téct chladič ,snad ho opravi ne ? Není prdel jezdit s dírou v chladírně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Tak když ví o tom,že bude téct chladič ,snad ho opravi ne ? Všechno budu mít nové, celou přestavbu mi udělají na pojistovnu a díly které jsem si tam dal já mi vrátí! Takže nové budou tyto díly (rs nárazník komplet, kapota, stěna chladiče, maska, chladič, sahara, světla + blinkry, výztuha, oba blatníky lp + pp) a ještě nějaké maličkosti Takže dle mě je to superní ;) Co se týče emulze v motoru, přes zimu je to údajně naprosto normální. Voda z výfuku také, jelikož se tam vše kondezuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Takže budeš mít i nárazník v laku j ;) ? Že tys to udělal schválně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Takže budeš mít i nárazník v laku j ? Že tys to udělal schválně Všechno v laku a nové ;) Nic jsem neudělal schválně :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Tam je tak hnusněěě lidi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Jero asi se letos jara nedočkáme ;) V Havířově sněží jak c.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Jero asi se letos jara nedočkáme ;) V Havířově sněží jak c.. Blbec jsem nechal všecky tři auta venku a než jsem při odsněžování došel k poslednímu , první na sobě mělo zas dva čísla sněhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Letos to má sílu ale je mi z toho divně ;) ,už jsem byl nasměrován k jaru a chtěl přezouvat na letňáky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 AHOJ NEZNÁLKU ;) JAK VYPADÁ TVŮJ ZADNÍ NÁRAZNÍK ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Ahoj.Tak mate pravdu. Snezi tam jako by zima zacinala ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 JE TŘEBA ZAČÍT VYTAHOVAT BAŇKY A PÉCT CUKROVÍ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Z letnaku jsem na nervy , čekám až se mi týpek ozve kdy budou kola hotový a nic ;) ... Ikdyž mi jsou ted k nicemu rádbych je měl doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 JE TŘEBA ZAČÍT VYTAHOVAT BAŇKY A PÉCT CUKROVÍ ;) Raztěji a Maro zdarec Razty: nestraš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 rádbych je měl doma A TROCHU SE S NIMA POMAZLIL ;) ŽE JO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 AHOJ NEZNÁLKU ;) JAK VYPADÁ TVŮJ ZADNÍ NÁRAZNÍK ?Nárazník a lišta se už připravuje na lak ,ještě čidla couváků a můžeme lakovat.Čidla asi budou v pátek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 co vam je hosani vsak jeste porad mame zimni obdobi jaro zacina az 20brezna :) to mame jeste par dni cas ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 rádbych je měl doma A TROCHU SE S NIMA POMAZLIL ;) ŽE JO Rozložil bych je na zem ,přikryl matraci a spal a spal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 co vam je hosani :) vsak jeste porad mame zimni obdobi :) jaro zacina az 20brezna :D to mame jeste par dni cas Už bylo teplo přeci :D ted už zima být nesmí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Nárazník a lišta se už připravuje na lak ,ještě čidla couváků a můžeme lakovat.Čidla asi budou v pátek. ZASE BUDE MÍT JARUNKA KRÁSNÝ NOVÝ ANÁLEK, TAK SNAD JÍ DO NĚHO ZASE NEVJEDE NĚJAKÝ ČU..K ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 co vam je hosani :) vsak jeste porad mame zimni obdobi :) jaro zacina az 20brezna :D to mame jeste par dni cas PETI TA VĚTA SE MI LÍBÍ, ZNÍ TAK OPTIMISTICKY ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Už bylo teplo přeci :) ted už zima být nesmí ;) Už se asi všichni zbláznili včetně těch co dělají počasí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 zduř všeci ;) je to hnus velebnosti tam to bílé svinstvo venku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Z letnaku jsem na nervy , čekám až se mi týpek ozve kdy budou kola hotový a nic ;) ... Ikdyž mi jsou ted k nicemu rádbych je měl doma Jery,o v ikendu se ti kouknu na ty gumy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 zduř všeci ;) je to hnus velebnosti tam to bílé svinstvo venku AHOJ PEŤO, MÁŠ RECHT, JE TO HNUS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Ahojte,konečně sněží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.