Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahojte :palec:

Znacky ma Verush ganz normalni, a konici se jeste uvidi, ja bych to moc nehrotil, to auto je male jako prase....kdysi bych za nej dal ruku do ohne, dneska uz bych se v tom bal jezdit :palec:

Zdarec

jj, bohužel mi nedošlo ,že se to pak bude přihlašovat nejspíše v 3nci jinač by tam možná nějaký to pěkný číselko klaplo :) Tak příště .

A neříkej , beztak v tom zachvílu budeš jezdit ty a na sprintech mě bublina pojede :D ;) :)

Odkaz ke komentáři

Maros : No jasne cela rodina jde ;)

Jero : Prihlasovalo se v Tesine, jako me ty cisla nejak netrapi na zadnem aute sem to neresil. Jak budou u nas znacky ktere si budes moct koupit legalne a mit napis jaky chces tak asi do toho pujdu. Ale cisla typu 1T1 1111 mi tak neco rikaji o cloveku....a mit to na fabii :palec:

Jinak fakt z Bubliny sprintaka delat nejdu. Radsi prisypu nejake kone do cernouska .)

Odkaz ke komentáři
Jero : Prihlasovalo se v Tesine, jako me ty cisla nejak netrapi na zadnem aute sem to neresil. Jak budou u nas znacky ktere si budes moct koupit legalne a mit napis jaky chces tak asi do toho pujdu. Ale cisla typu 1T1 1111 mi tak neco rikaji o cloveku....a mit to na fabii :D

Jinak fakt z Bubliny sprintaka delat nejdu. Radsi prisypu nejake kone do cernouska .)

To zas ne,ale nějakou vysněnou s oblibenými čísly by se našlo ;)

A už ted máš SPZetky na přání ,akorát jedna stojí na rok 10 000,- a to bbych do čísel nedal :)

Ohledně fabule nidky neříkej nikdy :) :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...