Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

byl jsem navečer v sauně a potom se švárou trochu popít slivku :D

jj, s Jerem to je nějaké podezřelé že se tady už dva dny neukázal, možná už je dva dny v lihu a zapíjí malého Jera hondaře

Ty take furt chlastas s tim svarou :smich:

No,zni to logicky s tim Jerym ale udivuje mne ze by nedal nekomu alespon echo.Nebo maka jak mourovaty a zapomnel se v garazi :D

Odkaz ke komentáři

Dobrý večer :D

Tak jsem zase tady :D a podávám hlášení : V garáži už se budu vyskytovat jen ojediněle , mám nějaké díly na auto ,které bude třeba namontit a odmontit a udělat z toho pořádné vozítko ,ale to počká . V lihu taky nejsem :D , to si nechávám na příští týden ,páč před pár hodinama tzn.: 13.3.2010 -20:50 mi moje skvělá a statečná přítelkyně porodila syna.Po 12 hodinovém krutém boji s bolestí (malé bříško vs. "velký človíček" se na svět vyklubal krásný klučina Matěj(JeroˇJunior)vážíci 3,85kg a měřící 53cm :D

Takže lidi moji zlatí : Jsem táta :D :smich:

post-863-1268528230_thumb.jpg

post-863-1268528240_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zase tady :D a podávám hlášení : V garáži už se budu vyskytovat jen ojediněle , mám nějaké díly na auto ,které bude třeba namontit a odmontit a udělat z toho pořádné vozítko ,ale to počká . V lihu taky nejsem :D , to si nechávám na příští týden ,páč před pár hodinama tzn.: 13.3.2010 -20:50 mi moje skvělá a statečná přítelkyně porodila syna.Po 12 hodinovém krutém boji s bolestí (malé bříško vs. "velký človíček" se na svět vyklubal krásný klučina Matěj(JeroˇJunior)vážíci 3,85kg a měřící 53cm :D

Tak to gratuluji :D

Odkaz ke komentáři

Jery,toz to moooc gratuluji a at je zdravy,roste jak z vody,je z neho prima clovek a dela vam jen raodst :D

Pritelkyni take gratulace a i ona at je v poho.

Jery,ty jsi tata :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...