RAZTY Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 ja mam po ;) JÁ JSEM DNESKA MUSEL SKONČIT V JEDNU A JET DOMŮ HLÍDAT MALOU, JE NEMOCNÁ A MOJA MÁ ODPOLEDNÍ......TAK ŽE CHŮVA V AKCI :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Máme :) ...V pátek do Chalengeru bych dorazil,ale ještě nevím kdy jde moja do autoškoly :) A dojedu na zimákách,bo ještě nebude takové teplo na letní si myslím...viz.dnešek do práce ;) Navíc,ty liťáky letos určitě nebudou ...peníze se posypou do motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Máme smile.gif ...V pátek do Chalengeru bych dorazil,ale ještě nevím kdy jde moja do autoškoly wink.gif JIŘÍK TAK TO ABY SME RADĚJI NEVYCHÁZELI Z DOMU CO ?? :) A NEBO TO MANŽELKA ZVLÁDÁ V POHODĚ ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Máme ;) ...V pátek do Chalengeru bych dorazil,ale ještě nevím kdy jde moja do autoškoly A dojedu na zimákách,bo ještě nebude takové teplo na letní si myslím...viz.dnešek do práce Navíc,ty liťáky letos určitě nebudou ...peníze se posypou do motoru Co pak se ti sere na autíčku? Já letos pokud mi nevyjdou peníze tak také budu jen na plecháčích a to mi trhá žíly :) Jinak pokud jede tvoje do autoškoly, nikde nejedu. Budu mít nový předek a nestojí mi to za to dělat Markovi další zakázku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 (upraveno) Dnes měla první jízdy a prý je učitel pochválil :) Paule,předek budeš mít v pohodě,bo to by do tebe musela nacouvat :)...radši si hlídej záda ;) Jinak řeším to škubání furt ...auto jede,ale nejni to ono Upraveno Březen 15, 2010 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Dnes měla první jízdy a prý je učitel pochválil Paule,předek budeš mít v pohodě,bo to by do tebe musela nacouvat ...radši si hlídej záda Jinak řeším to škubání furt ...auto jede,ale nejni to ono O zadek se nebojím, ale hodil seRS nárazník a koncovka Kdy a kde? :) :) Jinak, snad to bude nějaká lehká závada ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Lehká...nevim...asi vstřiky za 20 tis. :) Já bych zase potřeboval šupu na předek (nejlépe,aby byl motor KO), tak to bychom se mohli domluvit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Lehká...nevim...asi vstřiky za 20 tis. Já bych zase potřeboval šupu na předek (nejlépe,aby byl motor KO), tak to bychom se mohli domluvit ;) Muhuhehe, neblbni nebo to vezmu vážně se mě hodí. Piš SZ :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Ty jsi to nemyslel vážně ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Ty jsi to nemyslel vážně ? ;) Myslel :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Zdravím : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Tak ja sem si zacvicil :) Zbyly mi tady posledni tri kubiky strusky k rozvazce na chodnik, a za 3 hodky to bylo, a po 14 dnech mam auto v garazi a tam zustane par dni nez ho vycistim a dam do kupy. Ja jedu na zimakach na sraz, jelikoz pneusky mam objednane od pondeli minuleho tydne a porad jeste nejsou k odberu :(sviti tam objednano u dodavatelu tak snad to stihnou rychle. Woody z toho si nic nerob, obcas se hold neco posere, ja taky mam ted brouka v hlave :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 (upraveno) V sobotu už měl ten nový předek málem měl...na tom náměstíčku na Stromovce mi vyjel Superb z parkovacího místa,že jsem tak tak zabrzdil...asi si mě vůbec nevšiml a pak jel jak hovado...to jsou lidi :) Moja mi pak říkala,já už bych byla v něm...jak jsi to ubrzdil? Ani nevím ;) ...až pak mi došlo,že bych měl asi komplet nový předek,ikdyž to bylo v malé rychlosti :) Upraveno Březen 15, 2010 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 V sobotu už měl ten nový předek málem měl...na tom náměstíčku na Stromovce mi vyjel Superb z parkovacího místa,že jsem tak tak zabrzdil...asi si mě vůbec nevšiml a pak jel jak hovado...to jsou lidi :) Moja mi pak říkala,já už bych byla v něm...jak jsi to ubrzdil? Ani nevím ...až pak mi došlo,že bych měl asi komplet nový předek,ikdyž to bylo v malé rychlosti Mno policajt mi řekl, že je lepší nebrzdit ;) když už škoda, tak ať to za něco stojí :) A v zásadě nikdy nestrhávat řízení, aby to nedopadlo že odjede od nehody "jelikož nemá žádné poškození" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Zdravím : ) VITEJ TAŤKO :) HOBLÍK, TAK ŠKVÁRA UŽ JE NA SVÉM MÍSTĚ.....TO SE TI MUSELO ULEVIT CO ??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 VITEJ TAŤKO :) HOBLÍK, TAK ŠKVÁRA UŽ JE NA SVÉM MÍSTĚ.....TO SE TI MUSELO ULEVIT CO ??? :) To jo ulevilo, jelikoz delnici jsou asi z cukru, kdyz je snih tak se nepracuje :)asi se boji nachlazeni ;) Hlavne ze muzu do garaze a nemusim se doma nudit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 To jo ulevilo, jelikoz delnici jsou asi z cukru, kdyz je snih tak se nepracuje :)asi se boji nachlazeni :) Hlavne ze muzu do garaze a nemusim se doma nudit :) NO TAKY DOUFÁM ŽE SE OTEPLÍ ABYCH MOHL ZAČÍT KUTIT NA AUTĚ PÁR VYCHYTÁVEK. SNAD TO DO SRAZU V MALENOVICÍCH STIHNU ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 NO TAKY DOUFÁM ŽE SE OTEPLÍ ABYCH MOHL ZAČÍT KUTIT NA AUTĚ PÁR VYCHYTÁVEK. SNAD TO DO SRAZU V MALENOVICÍCH STIHNU :) ja toho mam tolik ze to asi nestihnu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Já budu rád,když dodělám to podsvícení koleček v ofukovačích a klikách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 VITEJ TAŤKO :) Hoy hoy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Hoy hoy :) Tak jaky byl den ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Ahoj Jero...nějaké nové fotky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Tak jaky byl den ? Docela náročný a to musím ještě do garáže . Ale stihl jsem dvě návštěvy prcka tak vpohodě ,je super :) V garáži se ,ale dneska budu věnovat opět H .) Jirko tady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Hoy hoy :) JAK MALÝ NEZLOBÍ ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 JAK MALÝ NEZLOBÍ ? :) Malý je (zatím) super :) nepláče nezlobí , ;) dělá radost jak má Co ten páteční sraz ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Je celý po tobě...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 JÉÉÉÉ TEN JE FAJNÝ :) A JAK SI SPOKOJENĚ SPINKÁ, ASI SE MU ZÁ O HONDÁCH :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Perkfetni fotky :)Jirka ma pravdu je tam podoba velika s tatkou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Co ten páteční sraz ? JÁ URČITĚ DORAZÍM :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.