Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Máme ;) ...V pátek do Chalengeru bych dorazil,ale ještě nevím kdy jde moja do autoškoly :palec:

A dojedu na zimákách,bo ještě nebude takové teplo na letní si myslím...viz.dnešek do práce :palec:

Navíc,ty liťáky letos určitě nebudou ...peníze se posypou do motoru :palec:

Co pak se ti sere na autíčku? Já letos pokud mi nevyjdou peníze tak také budu jen na plecháčích a to mi trhá žíly :)

Jinak pokud jede tvoje do autoškoly, nikde nejedu. Budu mít nový předek a nestojí mi to za to dělat Markovi další zakázku :)

Odkaz ke komentáři
Dnes měla první jízdy a prý je učitel pochválil :palec:

Paule,předek budeš mít v pohodě,bo to by do tebe musela nacouvat :palec:...radši si hlídej záda :wub:

Jinak řeším to škubání furt :wub: ...auto jede,ale nejni to ono :lol:

O zadek se nebojím, ale hodil seRS nárazník a koncovka :palec: Kdy a kde? :) :)

Jinak, snad to bude nějaká lehká závada ;)

Odkaz ke komentáři

Tak ja sem si zacvicil :) Zbyly mi tady posledni tri kubiky strusky k rozvazce na chodnik, a za 3 hodky to bylo, a po 14 dnech mam auto v garazi a tam zustane par dni nez ho vycistim a dam do kupy.

Ja jedu na zimakach na sraz, jelikoz pneusky mam objednane od pondeli minuleho tydne a porad jeste nejsou k odberu :(sviti tam objednano u dodavatelu tak snad to stihnou rychle.

Woody z toho si nic nerob, obcas se hold neco posere, ja taky mam ted brouka v hlave :)

Odkaz ke komentáři

V sobotu už měl ten nový předek málem měl...na tom náměstíčku na Stromovce mi vyjel Superb z parkovacího místa,že jsem tak tak zabrzdil...asi si mě vůbec nevšiml a pak jel jak hovado...to jsou lidi :)

Moja mi pak říkala,já už bych byla v něm...jak jsi to ubrzdil? Ani nevím ;) ...až pak mi došlo,že bych měl asi komplet nový předek,ikdyž to bylo v malé rychlosti :)

Upraveno uživatelem Jirka Zubek
Odkaz ke komentáři
V sobotu už měl ten nový předek málem měl...na tom náměstíčku na Stromovce mi vyjel Superb z parkovacího místa,že jsem tak tak zabrzdil...asi si mě vůbec nevšiml a pak jel jak hovado...to jsou lidi :)

Moja mi pak říkala,já už bych byla v něm...jak jsi to ubrzdil? Ani nevím :palec: ...až pak mi došlo,že bych měl asi komplet nový předek,ikdyž to bylo v malé rychlosti :palec:

Mno policajt mi řekl, že je lepší nebrzdit ;) když už škoda, tak ať to za něco stojí :) A v zásadě nikdy nestrhávat řízení, aby to nedopadlo že odjede od nehody "jelikož nemá žádné poškození" :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...