RAZTY Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Nejlepší by bylo kdyby se mi zadařilo v práci , takže makám a pokud naberu dalších 80 klient,kteří mi pravidelně dají každy 50 litrů oleje tak kupuju dvojku ;) ,ale to bych musel mít v dupě pvrtuli , nejíst a mít nervy a fyzičku jak .... nevim co ZAKLÁDÁŠ JUING OIL ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 supa kaj chodíš krást budu taky !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 :D Malý Boby to po mě všecko převezme :lool: V létě rozjíždím byznys na Slovensku tak uvidíme ,tak kdyby někdo měl do budoucna zájem o místo obchodáka ;) dejte vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 kaj chodíš krást budu taky !!!! Začal jsem pracovat ;) Však vidíš jak na tom jsem - jezdím v pobouchané Hondě Jdu si dát rychlou sprchu , ne že se rozutečete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 kluci dobrou jdu do hajan - cuuuus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 bacháááááááááááááááááááááááá dobrounocova chripka se siri expreseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 :lool: Malý Boby to po mě všecko převezme V létě rozjíždím byznys na Slovensku tak uvidíme ;) ,tak kdyby někdo měl do budoucna zájem o místo obchodáka dejte vědět :D obchoďačka taky může být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 bacháááááááááááááááááááááááá dobrounocova chripka se siri expreseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Já zítra sice vstávám v 5 ,ale snad to zvládnu Mám na stole kafe .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 obchoďačka taky může být? Sympatická a schopná ,proč ne . Akorát by musela být denně v SK a každý den někde jinde . Minimálně 25 obchodních zastávek . Jako slečna by nemohla tahat barely s olejem tak by pod sebou měla šoféra ,kterému by předávala informace atd : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Chlapi: kdyby někdo chtěl Nokii N97mini v bronzové barvě za slušný peníz tak se ozvěte Roman. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Chlapi: kdyby někdo chtěl Nokii N97mini v bronzové barvě za slušný peníz tak se ozvěte Roman. Romane čau . Nahodíš mi cenovku do SZ prosím ? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Devět půl má to v bazaru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Jero: jasná zpráva.Máš to tam.To už jseš třeti co mi poslal během minuty SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Bohužel zase díky lidém co na něj neni spoleh...něco objednaji a pak to neodeberou.To bych vraždil! Naštěsti jich neni mnoho a ani jednou se mi to nestalo na foru...vlastně jednou ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Tak to je pěkný , budeš mít v brzké době podobně výhodné nabídky? Potřebuju tel tak kouknu co je na trhu a kdyžtak bych ti napsal co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Jero: jasná zpráva.Máš to tam.To už jseš třeti co mi poslal během minuty SZ ;) Jo jo, to vis, HavEx je ta spravna parta príma lidicek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Jo jo, to vis, HavEx je ta spravna parta príma lidicek Jasná zpráva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 bacháááááááááááááááááááááááá dobrounocova chripka se siri expreseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ZAČÍNÁM MÍT PŘÍZNAKY NÁKAZY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 ZAČÍNÁM MÍT PŘÍZNAKY NÁKAZY Tak si vzpomen jak sme v zime kormidlovali a pojme to rozjet jsem v garaáži ležel pod autem a zpoza nárazníku na mě vykoukly červené boby ;) sprskal jsem si čep u levého kola holubama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 co vy tatko, pujdete s nama do te zbesilosti jmenem lasergame nebo jste ted pan opatrny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Tak moje hodina je tady ,jdu spinkat dobrou noc . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Tak si vzpomen jak sme v zime kormidlovali a pojme to rozjet :D jsem v garaáži ležel pod autem a zpoza nárazníku na mě vykoukly červené boby :lool: sprskal jsem si čep u levého kola holubama JO JO TENKRÁT BYLO VESELO :smich: ;) JERO PŘEJI TI ABY TI TY KŠEFTY VYŠLY, ABY JSTE SE JAKO RODINKA MĚLI LUXUSNĚ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 co vy tatko, pujdete s nama do te zbesilosti jmenem lasergame nebo jste ted pan opatrny? :D ) o ničem nevím panečku Ale zajel bych na paintball ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 ) o ničem nevím panečku Ale zajel bych na paintball ;) http://www.lasergameostrava.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Tak moje hodina je tady ,jdu spinkat dobrou noc . :lool: PRÝ MOJE HODINKA JE TADY :smich: TO PÍŠE JAK BY MĚL ULEHAT NA MARY ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 JO JO TENKRÁT BYLO VESELO :smich: ;) JERO PŘEJI TI ABY TI TY KŠEFTY VYŠLY, ABY JSTE SE JAKO RODINKA MĚLI LUXUSNĚ :D však ještě veselo bude Děkuji moc :D , pokusím se at se máme všeci superně ,ale taky Hlavně at frčí HavEx a máme srazy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 PRÝ MOJE HODINKA JE TADY :smich: TO PÍŠE JAK BY MĚL ULEHAT NA MARY ;) :D Zachvíli bude ulehávat pod Huberta :lool:)) DObrou Miro ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 POŘÁD LÁMU MAMINU ABY SE MNOU JELA DO MALENOVICNA SRAZ,ALE NECHCE NO UVIDÍME SNAD SE ZADAŘÍ A PŘESVĚDČÍM JI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Hlavně ji přitom přemlouvání řekni,že bude zpátky řídit :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Zachvíli bude ulehávat pod Huberta )) DObrou Miro ! ;) MIROS POD HUBERTA LEHAT NEMUSÍ,VŠAK MÁ KOLÍBKU TAK TO JENOM BULNE A PO PTÁKÁCH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.