RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Zdar bando člověk tu chvíli není a hned tolik příspěvků. Dobrou, ale ja spat nejdu bo jsem v práci a zítra mě čeká vikend WOODY MÁŠ PĚKNÝ AVATAR :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 makacenka nemako jenom porad picujou ze maji malo penez :)obehrana pisnicka pokud mozno se nenadrit a zarobit co se da, bohuzel natrefili na spatneho zakaznika :P TOMÁŠ MĚL SI JIM TO ZNORMOVAT OD METRU A BYLO BY PO FLÁKÁNÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Razty dík, jsem se včera na noční nudil bo v hospodě byl sanitarní den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 TOMÁŠ MĚL SI JIM TO ZNORMOVAT OD METRU A BYLO BY PO FLÁKÁNÍ Vsak maji znormovane uz od zacatku 300kc/m2 :)ale oni jsou hlavicky porad si neco vymysleji......jednou ze tam byl hruby koren, jednou ze puda je zmrzla, pak ze sterk je zmrzly, pak dlazdice sou tvrde a kurvi jim to moc kotoucu na rezani ze s tim nepocitaji a porad neco :)kazdy den na neco prijdou a kazdy den tydle pokusy musim odpalkovavat :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Razty dík, jsem se včera na noční nudil bo v hospodě byl sanitarní den SEM SI VŠIML ŽE TU BYLO VČERA NĚJAK PRÁZDNO :P ASI BYLA VYTŘENÁ PODLAHA LIZOLEM,TAK SE TU NIKOMU NECHTĚLO LÉZT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 ahoj kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Vsak maji znormovane uz od zacatku 300kc/m2 :)ale oni jsou hlavicky porad si neco vymysleji......jednou ze tam byl hruby koren, jednou ze puda je zmrzla, pak ze sterk je zmrzly, pak dlazdice sou tvrde a kurvi jim to moc kotoucu na rezani ze s tim nepocitaji a porad neco :)kazdy den na neco prijdou a kazdy den tydle pokusy musim odpalkovavat NO JO, ZA TU DOBU CO V TOM JEDOU, TAK UŽ MAJÍ NA ZÁKAZNÍKA NACHYSTANÉ RŮZNÉ PLKY A TLACHY,ABY HO MOHLI OJEBÁVAT NĚKTEŘÍ STÁLE ŽIJÍ V KOMUNISMU :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 ahoj kluci ZDAR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 ahoj kluci čest práci soudruhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Vsak maji znormovane uz od zacatku 300kc/m2 :)ale oni jsou hlavicky porad si neco vymysleji......jednou ze tam byl hruby koren, jednou ze puda je zmrzla, pak ze sterk je zmrzly, pak dlazdice sou tvrde a kurvi jim to moc kotoucu na rezani ze s tim nepocitaji a porad neco :)kazdy den na neco prijdou a kazdy den tydle pokusy musim odpalkovavat :) dlaždice jsou tvrdé...... to beton bývá !! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 NO JO, ZA TU DOBU CO V TOM JEDOU, TAK UŽ MAJÍ NA ZÁKAZNÍKA NACHYSTANÉ RŮZNÉ PLKY A TLACHY,ABY HO MOHLI OJEBÁVAT NĚKTEŘÍ STÁLE ŽIJÍ V KOMUNISMU :P někteří v komunismu - většina ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Ahoj :P zdravíme leštěnkáře Woody zítra na noční ti pošlu pozdrav z Práglu ok ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Je to prdel no ale kdyz sem vcera prisel vecer domu do smichu mi nebylo...vzor co meli udelat udelali blbe :)ale hold uz sem to nejak zkousnul .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Zitra mam víkend 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Zitra mam víkend :P PROVOKACE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Ne holý fakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Je to prdel no ale kdyz sem vcera prisel vecer domu do smichu mi nebylo...vzor co meli udelat udelali blbe :)ale hold uz sem to nejak zkousnul .) JO CO UŽ NADĚLÁŠ,KDYBY SI CHTĚL ABY TA PRÁCE BYLA PODLE TVÝCH PŘEDSTAV, TAK BYS TAM U NICH MUSEL STÁT A TO JAKSI NEJDE ŽE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Ne holý fakt :D HOLÁ PROVOKACE :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 JO CO UŽ NADĚLÁŠ,KDYBY SI CHTĚL ABY TA PRÁCE BYLA PODLE TVÝCH PŘEDSTAV, TAK BYS TAM U NICH MUSEL STÁT A TO JAKSI NEJDE ŽE Snazim se tam byt jak se da, ale proste furt tam byt nejde :) ale i kdybych tam byl tak proste je to s nima tezke..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Snazim se tam byt jak se da, ale proste furt tam byt nejde :) ale i kdybych tam byl tak proste je to s nima tezke..... ASI VÍM O ČEM MLUVÍŠ.....NAŠIM NA CHALUPĚ DĚLALA FIRMA ZAPOJENÍ KOTLE+ROZVOD RADIÁTORŮ+PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ UŽ TO TRVÁ NEUVĚŘITELNÉ 2 ROKY A POŘÁD SE TAM JEZDÍ ŘEŠIT NĚJAKÉ PROBLÉMY ALE TO JE NA DELŠÍ VYPRÁVĚNÍ.......NĚKDY NA SRAZU TI MŮŽU POVYKLÁDAT.....SE POBAVÍŠ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Razty ja bych si to poslech i teď, bo mam dost času 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 VALÍM SPÁT, DOBROU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Razty ja bych si to poslech i teď, bo mam dost času :D TO TI VĚŘÍM :) :D ALE KDO ZA MĚ BUDE VZTÁVAT V 5 RÁNO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 WOODY PAK TO ZAMKNI......ČUS ZÍTRA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Tez mazu do postele tak ahojte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 No jo, tak dobrou noc decka. ja tu jeste chvili pobudu at si tu woody nepripada tak opusteny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Peti dik. Už je tu i Jero ahoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Jero mizí taky do pelechu Zítra mě čeká Bielsko a pak 5 klientů ,tak to musím stihnout co nejdřív at jsem u rodinky conejdrive :) Dobrou noc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.