Neználek Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 sháněl jsem ve Frenu bílé kozí vemínka na kožku pro Raztyho a tam ten bílý bordel :DUfikni mu předkožku a je to :( ;) :o ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Dobré ráno ;) vy předkožky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Duben 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 zdareec chlapi zvažuju koupi zadních světel a nemůžu se rozhodnout které ? poraďte caute bando, Jendo za me s Petinkou taky ani jedny. Jinak na adresu bastra, delat jsem pro ne delal,ale byl jsem tam casto :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 čaute pánové Jendo ty světla fááákt NE!!! Bade ne že ten sníh přivezeš tady !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Tak pošta je doma pár dílů :D a cena 3084 Kč :( no nekup to když je to tak levný. ;) :o ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 (upraveno) caute bando, Jendo za me s Petinkou taky ani jedny. Jinak na adresu bastra, delat jsem pro ne delal,ale byl jsem tam casto ;) tak jsme se tam někde zahlídli, dělal jsem pro ně :( Upraveno Duben 2, 2010 uživatelem jenda27 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Razty čím jsi ten výfuk vařil Jerovi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Razty čím jsi ten výfuk vařil Jerovi ? AHOJ LIDI ;) JEŇO VAŘIL SEM TO CO-ČKEM , NEZNÁLEK SI HO KOUPIL NA VYVAŘOVÁNÍ HUBERTA. A CO SE TÝČE TĚCH ZADNÍCH SVĚTEL, ORIGO JSOU NEJHEZČÍ :( NEBO TYHLE, ALE TA CENA JE ŠÍLENÁ :o http://www.agauto.sk/cz/detail/bodova-svet...ombi-10642.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 (upraveno) AHOJ LIDI ;) JEŇO VAŘIL SEM TO CO-ČKEM , NEZNÁLEK SI HO KOUPIL NA VYVAŘOVÁNÍ HUBERTA. A CO SE TÝČE TĚCH ZADNÍCH SVĚTEL, ORIGO JSOU NEJHEZČÍ :( NEBO TYHLE, ALE TA CENA JE ŠÍLENÁ :o http://www.agauto.sk/cz/detail/bodova-svet...ombi-10642.html jo ty světla jsem taky našel jsou fajne, já myslel že to valíš argonem v 0,8, co má Kemppinu ? Upraveno Duben 2, 2010 uživatelem jenda27 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Woody to počasí tě pěkně vypeklo ,jak je pěkně sedíš v práci a jak máš volno a je třeba něco dělat tak chčije a musíš sedět doma Ani ne, bo idu zřímnout a večer idu na ňu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Ani ne, bo idu zřímnout a večer idu na ňu :( já jdu taky zítra na ňu a po 5 rokach, vyzkouším busovou dopravu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 jo ty světla jsem taky našel jsou fajne, já myslel že to valíš argonem v 0,8, co má Kemppinu ? JO ARGON TO BY BYLO JINÉ KAFE ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 (upraveno) JO ARGON TO BY BYLO JINÉ KAFE ;) :( kupoval jsem synkům kdysi CO a Ferromax, ale s argonem se ty sváry nedají srovnat, nedávno kupoval kamoš malé CO myslím z OBI, ale nedalo se to pořádně nastavit. Bylo to tak dobré na bodování. Upraveno Duben 2, 2010 uživatelem jenda27 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Na to co potřebuji zavařit to stačí :( ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Na to co potřebuji zavařit to stačí :( ;) tak to máš tu lepší, jak jsem viděl to co koupil tak jsem myslel, že mě j...e, je z baráku a tam je svářečka k nezaplacení :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Na to co potřebuji zavařit to stačí :( ;) doufám, že ses neurazil byl jsem jenom zvědavý, čím svařujete, profesionální deformace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 doufám, že ses neurazil byl jsem jenom zvědavý, čím svařujete, profesionální deformace MY V PRÁCI POUŽÍVÁME SMĚSNÝ PLYN ARGON S CO2 A OPROTI OBYČ CO2 TO JE ROZDÍL JAKO PRASE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 To vůbec takové prkotiny já neřeším :o já ji kupoval jen na auta a hlavně na Huberta ;) tam stačí a barák nemám :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 MY V PRÁCI POUŽÍVÁME SMĚSNÝ PLYN ARGON S CO2 A OPROTI OBYČ CO2 TO JE ROZDÍL JAKO PRASE Corgon jo kluci s tím taky vaří :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 To vůbec takové prkotiny já neřeším :D já ji kupoval jen na auta a hlavně na Huberta ;) tam stačí a barák nemám :( tak to jo :o ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 TY WOE MIRO TEN BOREC NA KOMAXITU TO PSÍ POČASÍ PŘIVOLAL ;) :o ;) PAMATUJEŠ JAK ŘÍKAL ŽE ZIMA JEŠTĚ NESKONČILA ??? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Corgon jo kluci s tím taky vaří :( TO JE ON ;) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 TY WOE MIRO TEN BOREC NA KOMAXITU TO PSÍ POČASÍ PŘIVOLAL ;) :o ;) PAMATUJEŠ JAK ŘÍKAL ŽE ZIMA JEŠTĚ NESKONČILA ??? :( nestraš, zima stačila :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 (upraveno) Koukam ze v HavExu by mohl byt podklub svarecu ;) Aneb havirovsti varici :( Upraveno Duben 2, 2010 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 nestraš, zima stačila ;) :o JE TO JAK NASCHVÁL :( MÁM VOLNO A JE HNUSNĚ.......BY MĚ JE..O ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Koukam ze v HavExu by mohl byt podklub svarecu :D Aneb havirovsti varici :o ;) :( ;) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Koukam ze v HavExu by mohl byt podklub svarecu :D A NEBO PODKLUB PIRÁTŮ SILNIC :( ;) :o ŽE JO TOME ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Koukam ze v HavExu by mohl byt podklub svarecu :D A NEBO PODKLUB PIRÁTŮ SILNIC :( ;) :o ŽE JO TOME :D Ne ne :)ja sem uz v klubu Sazometu :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 tak furt lepší ty vaše, já tu akorát slyším rozžhavené kamna nebo turbo kamna, mám tu samé benzínočmoudy kolem sebe typu Mazda 323 F a Opel Vectra zvednutá na 160 kW :( ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.