Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj vsem lidem se srdem na spravnem miste ktere tluce pro Skodovky. Dneska vas sleduju z Italskeho Milana, konkretne z jeho casti San Donato Milanese. Sedime takdy s kolegama na pumpe a delame pauzu. Pivecko tece proudem a slunicko pece jak silene. Musel jsem na chvili zalezt do kabiny aby se mi neuvaril mozek. Posilam pozdravy vsem ;)

Odkaz ke komentáři

Jo a uz jsem na strane 17. Jinak abych nas trochu predstavil. Jsem bracha od Janka250 a nekteri nas uz videli na super Bowlingu v Ove. Na fotce jsou moje dve lasky. Andy a Lilo. Fotecka byla poroizena pri sundavani napisu ze zadniho skla a tak nejak mi prislo ftipne zavrit Andy do kufru a ono ji to moc ftipne neprislo i kdyz se smala a taky jsem chtel zachytit novy nazev pro Octaviii...... ;)

Odkaz ke komentáři
Ahoj vsem lidem se srdem na spravnem miste ktere tluce pro Skodovky. Dneska vas sleduju z Italskeho Milana, konkretne z jeho casti San Donato Milanese. Sedime takdy s kolegama na pumpe a delame pauzu. Pivecko tece proudem a slunicko pece jak silene. Musel jsem na chvili zalezt do kabiny aby se mi neuvaril mozek. Posilam pozdravy vsem ;)

Cau bracho, jake pivo pijete?

Odkaz ke komentáři
Jo a uz jsem na strane 17. Jinak abych nas trochu predstavil. Jsem bracha od Janka250 a nekteri nas uz videli na super Bowlingu v Ove. Na fotce jsou moje dve lasky. Andy a Lilo. Fotecka byla poroizena pri sundavani napisu ze zadniho skla a tak nejak mi prislo ftipne zavrit Andy do kufru a ono ji to moc ftipne neprislo i kdyz se smala a taky jsem chtel zachytit novy nazev pro Octaviii...... ;)

Jj,my uz se videli :D

Cim jezdis pracovne ?

Odkaz ke komentáři

No ale ma pravdu, pijeme studene, teda kdyz to lednice stiha chaldit a my to stihame vypit nez nam to v tom vedru ztepla..... Ted dopijim Heineken co jse mdostal spolecne s Kebabem od Moldavskych pratel ale jinak pijem Holandsky Lager co prodavaji v Carefuru za 50centu. Celkem dobry lezak s obsahem alkoholu 4.9%. Ale ceske a jeste tocene a k tomu dobre vychlazene si dam s chuti!!!!!! Moc dekuji sikovne servirce ;)

Odkaz ke komentáři

TO Maros:

Sluzedne pouzivam takovy trktorek od Mercedes Bezn. Oznaceni ma Actros 1841, motor radovy sestival o bsahu 11946cm3 o vykonu 410hp, prevodovka full auto s moznosti rucniho razeni a ma 12stupnu a dve zpatecky. Je ve vezri lowdeck a ma stredne vysokou kabinu takze pro jednoho je tady mista tak akorat. A rikam mu Iacek protoze ma takovou zvlastni modrou barvu ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...