Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj a dekujeme, stejne tak ostatnim :)

To jeho auto je silene :)to uz ani neni Honda podle me....jsme stali na draze a cekali, a najednou bum prask, marat ve svodidlech a auta s majackama startovala....

No já když jsem dneska videl jak je venku bylo mi jasné ,že targu známý nevytýhne a civule je nejaka divna :) nechce jet coz me stve...

Ale Kopr to jisti a za tyden potom Vyskov :) jedu se kouknout na Barelka :palec:

Tady něco od známého -

post-863-1270931459_thumb.jpg

post-863-1270931475_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak uz mame doma konecne pro Lilo nove kolecka!!!! Sjou to origo Skoda a moc dekuji Jankovi a Petuli ze nam pro ne zajeli a pomohli to vsechno uskutecnit. Doufam ze Lilo boudou sluset a ze je dlouho neodreme. Uz me Andy informovala, ze ji budu muset konecne naucit parkovat jinak,ze ji pretrhnu az je odre :palec: :) :) A samo,ze je prisel skontrolovat i nas kocicak Frenk a musel byt hned v zaberu protoze on je preci ta nejvetsi hvezda. Jo a fotila to Andy jak prisla ted vecer z prace. Nove fotecky dodame az budu doma a budu je davat na Lilo. Uz se na to moc tesim!!!!! Ale pred tim jeste vymena zadnich tlumicu a podadna Geoska aby se nam nove gumicky nesjely moc brzo!!!!!! Jo a gumycky budou DUNLOP SP FASTRESPONSE 91V MFS

205/55 R16 na doporuceni Janka.

post-3498-1270933300_thumb.jpg

post-3498-1270933455_thumb.jpg

post-3498-1270933492_thumb.jpg

post-3498-1270933524_thumb.jpg

post-3498-1270933560_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Tak uz mame doma konecne pro Lilo nove kolecka!!!! Sjou to origo Skoda a moc dekuji Jankovi a Petuli ze nam pro ne zajeli a pomohli to vsechno uskutecnit. Doufam ze Lilo boudou sluset a ze je dlouho neodreme. Uz me Andy informovala, ze ji budu muset konecne naucit parkovat jinak,ze ji pretrhnu az je odre :palec: :) :) A samo,ze je prisel skontrolovat i nas kocicak Frenk a musel byt hned v zaberu protoze on je preci ta nejvetsi hvezda. Jo a fotila to Andy jak prisla ted vecer z prace. Nove fotecky dodame az budu doma a budu je davat na Lilo. Uz se na to moc tesim!!!!! Ale pred tim jeste vymena zadnich tlumicu a podadna Geoska aby se nam nove gumicky nesjely moc brzo!!!!!! Jo a gumycky budou DUNLOP SP FASTRESPONSE 91V MFS

Kolečka pěkné, ale nechtělo to rovnou 17" ??? :)

Odkaz ke komentáři
Kolečka pěkné, ale nechtělo to rovnou 17" ??? :)

Ty ani ne. museli jsme koukat i na komfort atd. To uz bych si nerozdychal kdyby ta moje dupa odrela 17". Takhle to nejak pripadne rozdycham. A uz ted byl problem se doma shodnout na vyberu kol. Na toz aby jsme vybirali 17" a hlavne jsme na tu 4x4 nechteli tak velke...... P.S: Ja bych osobne sel nejradeji 18" a vys ale to by me asi prizabili vsichni!!!!! :palec: :)

Odkaz ke komentáři
Tak uz mame doma konecne pro Lilo nove kolecka!!!! Sjou to origo Skoda a moc dekuji Jankovi a Petuli ze nam pro ne zajeli a pomohli to vsechno uskutecnit. Doufam ze Lilo boudou sluset a ze je dlouho neodreme. Uz me Andy informovala, ze ji budu muset konecne naucit parkovat jinak,ze ji pretrhnu az je odre :) :) :) A samo,ze je prisel skontrolovat i nas kocicak Frenk a musel byt hned v zaberu protoze on je preci ta nejvetsi hvezda. Jo a fotila to Andy jak prisla ted vecer z prace. Nove fotecky dodame az budu doma a budu je davat na Lilo. Uz se na to moc tesim!!!!! Ale pred tim jeste vymena zadnich tlumicu a podadna Geoska aby se nam nove gumicky nesjely moc brzo!!!!!! Jo a gumycky budou DUNLOP SP FASTRESPONSE 91V MFS

Jsem si rikal ze ty kola nebyly tak flekate kdyz jsem je vykladal...a to on to je Frenky dlouhán :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...