Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravim vas vsechny ve spolek, s pocasim je to asi vsude stejne. Tady se taky zatahlo a fouka neprijemny studeny vitr. Ale vcera tady bylo prekrasnych 25°. Jo a v procitani nasi hospudky jsem uz dorazil na stranu 106 a jdu pokracvat dal. Vcera jsem u toho sedel do 4:30 tak jdu jukat dal ;) A tak si rikam ze bych si po tom dobrem obidku co jsem varil pro sebe a kolegy dal jedno plnotucne krasne orosene...... Nevite kdy zacne obsluha roznaset?

Odkaz ke komentáři
Zdravim vas vsechny ve spolek, s pocasim je to asi vsude stejne. Tady se taky zatahlo a fouka neprijemny studeny vitr. Ale vcera tady bylo prekrasnych 25°. Jo a v procitani nasi hospudky jsem uz dorazil na stranu 106 a jdu pokracvat dal. Vcera jsem u toho sedel do 4:30 tak jdu jukat dal ;) A tak si rikam ze bych si po tom dobrem obidku co jsem varil pro sebe a kolegy dal jedno plnotucne krasne orosene...... Nevite kdy zacne obsluha roznaset?

Kde jsi, že tam bylo včera 25°C? ;)

Někde na jihu?

Odkaz ke komentáři

radek.png obsluha nestiha cist vsechny zpravy ;)

Odkaz ke komentáři
Kde jsi, že tam bylo včera 25°C? ;)

Někde na jihu?

Jo jeste porad sedim v Italskem Milanu, prel jsem to uz nekde v sobotu, myslim,ze strana 1045. ;)

To Petinka: Dekuji za rychle vyrizeni me zadosti, ale uz se nemuzu dockat az si ho dam v realu pekne doma!!!! Uzaby to bylo!!!! Snad pristi tyden.

Odkaz ke komentáři
Janku to jsi teprve vstával ;) ,tak to tě ten volant pěkně strhal ;) :o :D :o ;)

ANi se mu nedivim, mluvi o nem jak dlouho tak se nedivim kdyby ho v pelechu na chvili fakt vymenil za Petinku ;)

Asi testoval všechny funkce toho multifunkčního volantu !! ;)

No a ja si beru od Brachy ten jeho stary ctyr rameny kozeny volant takze se s nim asi taky budu tulit..... :palec:

jak znam brachu rovnou mu roztoc dalsi...prvni jen zasyci :lol:

Jo presne jsi me odhadl...... TO uz zasicelo........ Dal bych si jeste jedno a uz aby to bylo tam melo byt.... Zase me chytas za slovicka brako!!!! :lol:

To Petinka: A ja mam stihat aktualni deni a jeste tuhle skvelou hospudku procitat uplne celou? Ze se nestydis se takhle vymlovat kdyz se ti neche pri nedeli makat...... :lol::lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři

Tak tohle jsem jeste nehral ale uplne mi staci ze nejaky trouba dotahl mezi nas Euro Truck Simulator a nekteri mi kolegove o povinych prestavkach bordi evropu i na PC. Jak kdyby jim nestacilo ze se tim bavi 3tydny v praci..... Oni to jeste hrajou.... Musim priznat ze jsem tomu na chvili taky podlehl ale uz jsem toho nechal..... Radsi...... ;) ;) :o :D :o ;)

Odkaz ke komentáři
Tak tohle jsem jeste nehral ale uplne mi staci ze nejaky trouba dotahl mezi nas Euro Truck Simulator a nekteri mi kolegove o povinych prestavkach bordi evropu i na PC. Jak kdyby jim nestacilo ze se tim bavi 3tydny v praci..... Oni to jeste hrajou.... Musim priznat ze jsem tomu na chvili taky podlehl ale uz jsem toho nechal..... Radsi...... ;) ;) :o :D :o ;)

Bych chtel videt ty kolecka (karticky ) z tachografu,kdyz jednou i v prestavce ;)

Odkaz ke komentáři
Bych chtel videt ty kolecka (karticky ) z tachografu,kdyz jednou i v prestavce :lol:

Myslim ze radeji bys nechtel..... ;) ;) :o :D To jsme si delali legraci z jednoho co na tom fakt tezce ulitava jestli vubec stihne udelat normalni devitku (9h pauzu) kdyz do toho porad kouka....... :o ;) ;) :palec:

Odkaz ke komentáři
maros s tim se neda vubec couvat, to nereaguje! :D Ujel jsem 1708km s usporou paliva 22l snad 7krat me vyfotili policajti :D

Tezko na cvicisti lehko na bojisti.....A pokud jsem dobre koukal tak tam jsou navesy a s tema prece jese neumis!!!! :lol: ;) :lol: ;) :lol: :o :lol: :D

AHOJ :) TADY SE DNESKA CHLASTÁ JAK O ZÁVOD :lol: PETINKA TO TADY PĚKNĚ OBSLUHUJE ;) :)

Teda nic moc..... Jsem tady snad jediny a to jsem si jeste musel sahnot do lednice protoze uz mam zase prazdny skopek....... Petinka lezi v posteli a hraje si s novym telefonkem...... :palec: ;) :o :lol::lol: ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...