Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi...dočetl jsem se,že budete v neděli bobovat o putovní pohár,který bych měl někomu předat,poněvadž já tam nebudu...tak kdo je z Havru a bude mít zítra nebo v sobotu DOPOLEDNE čas,tak bychom se sešli a předali to :smich:

...nebo ještě dnes večer :smich:

Caute bando :smich:

Jiriku jak dopadly folie? Petinka ted spi,ale az se vzbudi zkusi se s Tebou domluvit na zitrek a kdyby to neklaplo,tak se pak domluvime my dva na sobotni dopoledne. Je skoda ze budes v praci :P

Jero tak to je fajn,ze jsi nam tam zabukoval plac :smich: Slunicko by mohlo byt trochu mekci nez je ted bo jinak ty navoskovane kary nevyfotime :smich:

Odkaz ke komentáři

Radime :smich: ale zavodit budeme na bobove draze a tam by Ti ty Tvoje klasicke i kdyz cipnute boby byli trochu k hovnu :smich:

Marosi zadne boby neni potreba, oni tam boby maji :smich:

Doufam, ze si vsichni vzali z Woodyho priklad a doma dostatecne lobovali za ucast na teto akci u svych drahych polovicek i ratolesti! Neznalek ratolesti brat nemusi :smich:

Odkaz ke komentáři
Unás se bobovat nebude :smich: jsem nachcypaný jako svině a ani mě to nějak nebere takže budu jen pozér . :smich::smich:

A radim ma určitě na ty boby redukci :smich: :smich:

Nejenom ze nema octavku,ale ani zadna z nasich cinnosti mu neni dost dobra!!! Vylezes do zatacky a muzes zkusit zachytit nekoho v pohybu. Ze bych si na tu jizdu pujcil tu kameru s prisavkou? :P

Odkaz ke komentáři
Radime :lol: ale zavodit budeme na bobove draze a tam by Ti ty Tvoje klasicke i kdyz cipnute boby byli trochu k hovnu :lol:

Marosi zadne boby neni potreba, oni tam boby maji :)

Doufam, ze si vsichni vzali z Woodyho priklad a doma dostatecne lobovali za ucast na teto akci u svych drahych polovicek i ratolesti! Neznalek ratolesti brat nemusi :smich:

Tak to je pravda mé ratolestí :) jsou asi starší jako většina z vás ;) :smich: :smich: :smich: :smich: :P
Odkaz ke komentáři
Tak to je pravda mé ratolestí :) jsou asi starší jako většina z vás :lol::smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Tak pokud jsou zcela po tobě a chtěl bys je vzít , doporučoval bych každému vzít si nějaké věci na převlečení , popřípadě pleny :lol: už ted mám někdy problém udržet ten měchýřovic tlak pod nátlakem smíchu a mít na sraze víc neználků ,no nevim nevim :) ;) :D :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...