Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Janek: nene Moliček je krasnějši než Bublinka a navic Bublinka je špinava a ještě nema na sobě ani jednu novou upravu. Teda stěrače jsem ji koupila nové Aerotwiny, ale to moc na okrasu není :smich:

Podle Tveho tvrzení by chudak Izzi na srazy nesmela vubec...chuderka nase mala, ted ji trapi rez :(

Chtel jsem umyt a celkove ocistit Viki, ale nemuzu Petka mi s ni odjela :palec: Ani Izzi mi nenechala, tak musim zustat lezet v posteli :palec:

Odkaz ke komentáři
Podle Tveho tvrzení by chudak Izzi na srazy nesmela vubec...chuderka nase mala, ted ji trapi rez :smich:

To je pravda tak si vezmi Veru s Petky priklad a vezmi Bublinu

Chtel jsem umyt a celkove ocistit Viki, ale nemuzu Petka mi s ni odjela :palec: Ani Izzi mi nenechala, tak musim zustat lezet v posteli :smich:

No Nerikej,ze ti vadi, ze ji mohl zustat v posletli.... :palec::smich: :( To jsi mel Petce rict,ze za puceni Viki ji musi poradne umyt a vylestit aby jsi mohl jeste zustat lezet v pelechu. Vsak si to kurna zaslouzis!!!!!! :smich:

Ja se zatim loucim a taky jsem se dost nasmal pri procitani poslednich 6ti stran..... Me uz zbyva jen 205km do Milana a hura vikend. Snad bude hezky abych se mohl opalovat pri cteni vasich prispevku!!!!! Tak zatim lesteni zdar lestici!!!!! :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Janek: nene Moliček je krasnějši než Bublinka a navic Bublinka je špinava a ještě nema na sobě ani jednu novou upravu. Teda stěrače jsem ji koupila nové Aerotwiny, ale to moc na okrasu není :palec:

Verco,vzdyt bys nebyla sama ,ja nemam take zadne upravy :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...