Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Kolegove ze sekce octavia na SH zorganizovali na tento víkend zraci a koukaci sraz v Hranicich na Morave

Informace zde :

1.5.2010 ve 13:30hod v Hranicich u nakupniho strediska, souradnice mista konani, 49°33'27.521"N, 17°44'36.734"E

prohledneme si auta clenu co prifrci, prohodime si ruzne info a zkusenosti, udelame okruzni jizdu okolim Hranic,

opet parkoviste u obchodniho centra nebo na namesti. Kdo bude mit zajem se jeste dobre nadlabnout,bude se

pokracovat do Dolan u Olomouce, kde se kazdy muze nasytit dobrou bastou.

Prikladame fotky obvykle porce a trasy male vyhlidkové jizdy. Ja a Verush na 100% jedeme a doporucujeme vsem gurmanum.

Vsichni jsou vítani :lool:

post-426-1272385738_thumb.jpg

post-426-1272385806_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nazdárek .

Teda ,řeknu Vám ten talíř s tím jídlem :smich: Hoblajs , neštvi mě :smich: :lool: , já tu tlačím suche rožky a preclíky a tu také žrádlo ...

Jinač nevím co bude do soboty , třeba bych vzal rodinku a udělalibychom si výlet ,ale ... jak mě tam příjmou s Hondou ? :palec:

Odkaz ke komentáři
Nazdárek .

Teda ,řeknu Vám ten talíř s tím jídlem :smich: Hoblajs , neštvi mě :palec: :lool: , já tu tlačím suche rožky a preclíky a tu také žrádlo ...

Jinač nevím co bude do soboty , třeba bych vzal rodinku a udělalibychom si výlet ,ale ... jak mě tam příjmou s Hondou ? :P

Neboj bude tam jeden japonec s Civou 2.2 CTDi chipnutou, které má Hoblik natrhnout prdel, takže můžeš zachránit čest :smich:

Odkaz ke komentáři
Nazdárek .

Teda ,řeknu Vám ten talíř s tím jídlem :smich: Hoblajs , neštvi mě :palec: :lool: , já tu tlačím suche rožky a preclíky a tu také žrádlo ...

Jinač nevím co bude do soboty , třeba bych vzal rodinku a udělalibychom si výlet ,ale ... jak mě tam příjmou s Hondou ? :P

a ja myslel ze po nedelnim srazu koukas po skodovce :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...