Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Maros : Jo delam :-)akorat nevim co by si behem exkurze chtel videt, kulantne receno pred 10 lety by mozna bylo co ukazovat :)ted uz moc ne meni se hodne veci tak snad za nejaky cas pokud se to chytne za spravny konec to zase bude chlouba...

Jajic : Jojo vas servis a prodejna jsou brany jako top vzorova prodejna, co si pamatuju tak to tam byl posvetit i sam nejvyssi pri otevreni :-)

Odkaz ke komentáři
jj,ja vim..... a jen by mne zajimalo co to udela v boji ta elektornia ....zlata Tatra a V3S :lol:

Elektronika je jedna vec, ale 810 ma exterku motor, tam uz je to sladene, vetsi pruser je tatrovacky motor ve verzi euro 5 s mocovinou, tam sou problemy jako krava....vetsina army aut co jdou do sveta jsou stare dobry 815tky euro dva, tatra koncept, prevod vse made in tatra....v podstate nesmrtelne auto pokud ridic neni bezmozek...

Odkaz ke komentáři
Elektronika je jedna vec, ale 810 ma exterku motor, tam uz je to sladene, vetsi pruser je tatrovacky motor ve verzi euro 5 s mocovinou, tam sou problemy jako krava....vetsina army aut co jdou do sveta jsou stare dobry 815tky euro dva, tatra koncept, prevod vse made in tatra....v podstate nesmrtelne auto pokud ridic neni bezmozek...

No ja mysle vseobecne - kablu na tom motoru v 810 to je myslim nestesti.

u tech tater to je ale pruser s mocovinou ne samotneho motoru nebo se pletu ?

Odkaz ke komentáři

maros : No proste naroubovala se na to mocovina, lidi do toho lejou sracky, motor jde do nouzaku, lidi picujou, apod....motor je v klidu, kazdopadne uz je vykonove moc nasponovany a pro nejnarocnejsi aplikace s aut. prevodovkou uz nedostacuje, proto se davaji motory od jinych dodavatelu, pritom ten motor ma svoje kouzlo.....mimoto je i 12cti valec ale ten se nevyrabí uz nejaky cas.....

kabelovy svazek to je dilo pro auto, lidi co to davaji do kupy jsou fakt machri ze to nepojebou...

Odkaz ke komentáři

na dvoře nám stojí jeden army 12-válec bi-turbo :lol:

_Hoblík...divil by ses,co mezi šoférama panuje za mýty ohledně AdBlue systému

a neuvěříš,jakej je to pocit koukat na někoho,kdo přijel s Merglem,že mu svítí nějaká ptákovina na displeji a po deseti minutách mu sdělit,že to vidím cca 100000kč + dph

Odkaz ke komentáři

jojo to jsou masinky ty se mi moc libi :)hlavne ty turbinky...jak se roztoci delaji krasny zvuk :lol:

adblue je kravovina meli se na to vysrat a jit na snizovani emisi jinak.....zatim se to moc neresi jelikzo v cesku se tech aut proda pomalu, na zapad prakticky velka kulata nula a na vychode normy nejsou takze se to tam lifruje bez mocoviny...

Odkaz ke komentáři
Jasne!!!!! Ty jsi me zase odhalil :lol::lol: Nastesti to zatim jen odnesla vzdycky jen predni spz a vzadu pribilo par skrabancu na zadnim narazniku.... Takze zatim je sikovna, zadne vetsi skody..... :palec::palec: Ale pakr asistent by chtela. Prece jen je na ni ten kombik trosku vetsi..... :D :smich:

Jinak zase ahoj vsem, ja uz jsem v Milane. Jen co me slozi tak mam padla a hura na pivo do lednice. Dneska ta teplota ma nabeh na 3kousky....... Jupi :pivo::pivo::pivo:

....kecko...to nebyla jen moje práce...:))

Odkaz ke komentáři
....kecko...to nebyla jen moje práce...:pivo:)

No tak ja se teda priznam kdyz jsi me takhle proflakla. Nektere skrabance jsou i moje, a uplne po pravde mam jich vic na triku nez tady Andy.

Jinak panove a damy Andy si udela vlastni profil tak doufam,ze ji vezmete mezi sebe tak jako me i kdyz zdilime zatim jedno auto :D

A tim to te mezi nama vitam lasko :smich::palec::palec:

Odkaz ke komentáři
No tak ja se teda priznam kdyz jsi me takhle proflakla. Nektere skrabance jsou i moje, a uplne po pravde mam jich vic na triku nez tady Andy.

Jinak panove a damy Andy si udela vlastni profil tak doufam,ze ji vezmete mezi sebe tak jako me i kdyz zdilime zatim jedno auto :D

A tim to te mezi nama vitam lasko :smich::palec:

děkuji... :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...