Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hoši to mám zas dneska ku.va den :D malo co jsem spal po noční 2 hoďky, tak aktivní blbec jsem šel sekat trávu a chytil jsem nožem beton :smich: . Takže nuž v p..i unašeč nože v p..I a mAlo jsem měl škody, tak jsem vybulil sekačku na opačnou stranu a teď kouří jak TDI po čipu a stříká z výfuku OLEJ . KU.VA DEN :palec::palec::pivo::pivo::pivo:

Odkaz ke komentáři
Hoši to mám zas dneska ku.va den :D malo co jsem spal po noční 2 hoďky, tak aktivní blbec jsem šel sekat trávu a chytil jsem nožem beton :palec: . Takže nuž v p..i unašeč nože v p..I a mAlo jsem měl škody, tak jsem vybulil sekačku na opačnou stranu a teď kouří jak TDI po čipu a stříká z výfuku OLEJ . KU.VA DEN :pivo::pivo::pivo::lol::lol:

zavolej TDIFunovi.........on ti to poladí :smich::palec:

já tak minulej tejden objevil po 5letech sekání novou lešeňovku v zemi.......nůž přežil,střihlo kolíky na unašeči a "light" ohlo kliku

Odkaz ke komentáři
Hoši to mám zas dneska ku.va den :D malo co jsem spal po noční 2 hoďky, tak aktivní blbec jsem šel sekat trávu a chytil jsem nožem beton :smich: . Takže nuž v p..i unašeč nože v p..I a mAlo jsem měl škody, tak jsem vybulil sekačku na opačnou stranu a teď kouří jak TDI po čipu a stříká z výfuku OLEJ . KU.VA DEN :palec::palec::pivo::pivo::pivo:

I muži mají své dny!

Taky jsem včera perlil, koupil jsem na zahradní traktor new řemen, kratší než ten co byl na traktoru protože prokluzoval, rozebral jsem půl traktoru sundal kladky a další kokokiny kolem a vydoloval řemen ven, potom jsem se zašel po gynekologickém výkonu napít a dal se na skládání. Až bylo vše složeno a pětkrát zkontrolováno tak sedám na traktor a na sedadle mi překáží nějaký řemen. A jaký ???? No samozřejmě ten new. Takže nasledoval gynekologický výkon číslo dvě se spoustou doprovodných slovíček. :lol:

Odkaz ke komentáři

heh tak to je lolek :D

já měl podobný den ve středu, nové GSM brány na firmě, nataženo, nakonfigurováno, otestováno, vše jede jak má.... s vnitřní spokojenosti si to ženu domu a druhý den zjistim, že to zkresluje jiný systém archívu záznamu hovoru, takže zatím vím co to způsobuje, ale nevím jak :smich: to zas bude rébus na víkend :-/

a vubec, seru na to, jdu domu

Odkaz ke komentáři

Janku dobre rano preji. Doufam,ze jses dobre vyspal a nezbudilo te vedro :palec: Jinak Radime skleroza neboli a clovek se nachodi. v tvem pripade narozebira :lol: :) :lol: A ja uz mam dneska padla :palec::pivo: Sedim v kamionu pred hotelem, davam si ledove :lol: a myslim na to ze uz jen zitra 560km do Milana a hura vikend!!!!!! Uz aby to kuwa bylo za mnou :pivo::pivo: :D :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...