RAZTY Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Zdarec Kube :) Tyo , zastavím se tady po dlouhatánské době a najednou všichni přestanou hovořit TAK CHCE POKECAT A PAK ZDRHNE :) :lool: JERO TAK CO ??? JAK PRODÁŠ CIVU CO BUDE NÁSLEDOVAT ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Ano a ještě dlouho budu. Tak tam nespi a makej :) Ty mas poznacene ktery drat kde patri nebo to meris a zapojujes ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Mám jednu v sedanu bilou za super prachy , ale je tady jeden problém Prachy , neschrastím ted tolik a pujcku si brat nechcu . Uz si připadám jak nějaký rajder ,ale to naše dítko mění plány nehorázně :) Takže se závoděním na nějakou dobu praštím ,cívka je for sale , důvod : sežrala peněz a peněz a bohužel to není poznat . TO NEŘEŠ VÍŠ KOLIK UŽ MOJE AUTO SEŽRALO PENĚZ A STEJNĚ NEJEDE :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Ahoj lidi...nevyznáte se někdo v opravách mobilních telefonů ? Nejlepší oprava je koupit novej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Tak tam nespi a makej :) Ty mas poznacene ktery drat kde patri nebo to meris a zapojujes ? Maro já ani nevím na co ty drátky jsou !! :) Né mám to poznačené podle barevného sledu. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 TAK CHCE POKECAT A PAK ZDRHNE :) :lool: JERO TAK CO ??? JAK PRODÁŠ CIVU CO BUDE NÁSLEDOVAT ??? no nic zavratnýho :) nejsou prachy . Následovat bude na 60% VW 1.4ka zůstane ,páč ted švagr udelal papiry , moje cívka půjde do světa a jeste se v brzké době musím zbavit pickupa .Živit tu 2.5tku korejskou někdo musí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 TO NEŘEŠ :) VÍŠ KOLIK UŽ MOJE AUTO SEŽRALO PENĚZ A STEJNĚ NEJEDE :) :lool: Noo ,ale takovou octu jak máš ty , to je jiná ,než pobouchaný cíva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 No tak obacs mi hrabne v kouli a pak vidim rude no.... :) :lool: Proste jen nepochopim proc nekteri ridici pri trosce snehu musi jez 50km/h kdyz se da v klidu valit 90km/h. Jen si musis uvedomit ze mas pod vsim krehoucky kristal. A pak to jde :) A hlavne si musim taky casto rikat: bo neni cas pi.. To mi povidej. Za sucha te predjizdeji jak ondoni a kdyz je torsku snehu jedou a delaji kolony...... jasne,kazdy jede jak uzna za vhodne ale blokovat cestu,to pak rostu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 no nic zavratnýho nejsou prachy . Následovat bude na 60% VW :) 1.4ka zůstane ,páč ted švagr udelal papiry :lool: , moje cívka půjde do světa a jeste se v brzké době musím zbavit pickupa .Živit tu 2.5tku korejskou někdo musí JAKÝ VW ? ŽE BY VERUNA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 brej večír 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 brej večír :) ZDAREC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 To mi povidej. Za sucha te predjizdeji jak ondoni a kdyz je torsku snehu jedou a delaji kolony...... jasne,kazdy jede jak uzna za vhodne ale blokovat cestu,to pak rostu Ty jo Marosi skoro se ti rymuje :) Jako by jsi my cetl myslenky!!!! Nic bando. Jsem KO a jdu chrnet, rano 4.30 budicek a hura do rachoty :) :lool: Takze dobrou noc a at mam zitra co cist 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Jero : kurna ty to vzdycky rychleji prodas nez zkusime vubec nejake to pomerovani pindiku na silnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 no nic zavratnýho nejsou prachy . Následovat bude na 60% VW :) 1.4ka zůstane ,páč ted švagr udelal papiry :lool: , moje cívka půjde do světa a jeste se v brzké době musím zbavit pickupa .Živit tu 2.5tku korejskou někdo musí Ty ses pekne namlsal na tom srazu :) Kdo nas pak bude predjizdet v kolone 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 JAKÝ VW ? ŽE BY VERUNA Myslel jsem ,zebych zkusil verču ,ale ... spíš to vidím na nějakou 1.6 nebo 2.0 GTi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Noo ,ale takovou octu jak máš ty , to je jiná ,než pobouchaný cíva TAK SE ZEVNĚJŠKEM JSEM CELKEM SPOKOJEN, ALE TEN MOTOR UŽ MI NĚJAK NESTAČÍ :) :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Jero : kurna ty to vzdycky rychleji prodas nez zkusime vubec nejake to pomerovani pindiku na silnici Když mi to natře GIII 74kw , není co měřit :) ,s barelem sme to měli zkusit :lool: :) A nebo ,zebych kupil naftu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Myslel jsem ,zebych zkusil verču ,ale ... spíš to vidím na nějakou 1.6 nebo 2.0 GTi 1.6-KU NÉÉÉÉÉÉ :) NEBO BUDEŠ BEČET JAKO JÁ :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Ty ses pekne namlsal na tom srazu Kdo nas pak bude predjizdet v kolone :) Totálně , cívka je super,ale jako rodinné auto ? ... jsem nějak zfotrovatěl :lool: No octáva by byla super ,ale to fakt tedko asi neklapne a 55tku nechci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 TAK SE ZEVNĚJŠKEM JSEM CELKEM SPOKOJEN, ALE TEN MOTOR UŽ MI NĚJAK NESTAČÍ :) :lool: :) dyť jsi objevil turbo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 no prave ale nezkusili jsme to :-(no klidne zkus tu si jeste neladil ale hlavne si porid lehke auto a nejlpepe 4x4 jinak nedokazes vubec nic na sprintech.)ja uz znova do nafty nepujdu .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 1.6-KU NÉÉÉÉÉÉ NEBO BUDEŠ BEČET JAKO JÁ :) :lool: Tak to mám jen nachvíli a tobě to jede dobře ! dyt máš turbo :)) Karliku ahoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Maro já ani nevím na co ty drátky jsou !! Né mám to poznačené podle barevného sledu. :) no jsem si to myslel,jsi preci kofr :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 no prave ale nezkusili jsme to :-(no klidne zkus tu si jeste neladil ale hlavne si porid lehke auto a nejlpepe 4x4 jinak nedokazes vubec nic na sprintech.)ja uz znova do nafty nepujdu .) Tak ono uz to bude ciste ted family car , zadna svinarna na sprinty ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 dyť jsi objevil turbo :) prdlajs..... ono ho mame i v rachote a to auto nejede...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 dyť jsi objevil turbo PROVOKATÉRE :) :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Tak ono uz to bude ciste ted family car , zadna svinarna na sprinty :) ... tomu ti nikdo neveri.....ze v tom zacnes stourat a ....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 (upraveno) pitrys76: Taky rada,ale mám doma dvě K750i a odcházejí mi na nich displaye,co jsem si koupil jako náhradní díl ! ...to už není prdel...no nic, idu dokoukat to MS ve snookeru Upraveno Květen 3, 2010 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 tomu ti nikdo neveri.....ze v tom zacnes stourat a ....... :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Hoblík.....ty tvý xeny svítí o 50% líp,jak ty moje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.