RiderPaul Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Tak to potom jó ;) To já už drtím nemocenskou nějaký pátek, a ne pořád mi ji ukončit =o Stále noha sere, a je v sádře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Normálně makal Žeru antibiotika,furt se potím a je mi blbě No teda, tak to nezavidim ja doufam že už mam pro tenhle rok klid ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Tak to potom jó To já už drtím nemocenskou nějaký pátek, a ne pořád mi ji ukončit =o Stále noha sere, a je v sádře ;) A kdy se ze zad stala noha? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Novézjištění ...na IE zvuk z Youtube normálně jede,ale prohlížeč používám Maxthon 2...nápad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 No teda, tak to nezavidim ja doufam že už mam pro tenhle rok klid ;) Hmm taky bych radši byl v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Tak to potom jó ;) To já už drtím nemocenskou nějaký pátek, a ne pořád mi ji ukončit =o Stále noha sere, a je v sádře jo noha to je prevít, s nohou jsem seděl doma 3 měsíce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Novézjištění ...na IE zvuk z Youtube normálně jede,ale prohlížeč používám Maxthon 2...nápad? Tak používej IE ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 A kdy se ze zad stala noha? Tak to už si přesně nepamatuji =D Ale vím že to bude ještě na dlouho, a proklínám všechen štěrk =D Tříštivá zlomenina paty je opravdu svinstvo ;) po 9týdne stále není srostlá a dokonce se posunula 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Pitriss: Tak takovou pomoc jsem čekal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Pitriss: Tak takovou pomoc jsem čekal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Tak ja zase razim na cesty. Asi se mi dneska nebude chtit jeste hledat free wi-fi takze se ozvu az zitra zase z Italie. Tak tady moc nezlobte bando jedna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Vyřešeno...někdo mi tady zaškrtl "ztlumit" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Tak to už si přesně nepamatuji =D Ale vím že to bude ještě na dlouho, a proklínám všechen štěrk =DTříštivá zlomenina paty je opravdu svinstvo ;) po 9týdne stále není srostlá a dokonce se posunula to se ti stalo u šikmoočků ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Dobré ráno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Dobre rano, ikdyz moc dobre ho nemam. Starymu zase hrablo, tak jsem dostal zmrdano decko a funguju jak trysko mys... Hnus velebnosti!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Blondak: no nekcej ty už vstáváš? Janek: to hold tak někteří dělají, nenech se tím otrávit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Dobre rano, ikdyz moc dobre ho nemam. Starymu zase hrablo, tak jsem dostal zmrdano decko a funguju jak trysko mys... Hnus velebnosti!!! Janek.....rozčilovat se,znamená kazit si zdraví blbostí druhých 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Ahoj lidi...pěkné videjka...jen škoda,že mi z Youtube nejde zvuk...nemáte někdo nápad co s tím ? Nejde mi to přeinstalování XP ...naistaloval jsem Adobe flash player,ale víc už mě nenapadá...jo, a z jiných serverů zvuk při videu funguje ;) Nahrej kodeky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 kafíčko,tatranka.....do osmi přežijem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 kafíčko,tatranka.....do osmi přežijem ;) To se někdo má.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Nemam kafíčko ani tatranku, ale do 18 h to už nějak doklepu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 je to dřina.......dozírat na plně automatický proces ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Cest bando . Jajic,ty mas odpoledni ? Vzdyt opravujes nakaldaky,ne ??? Kube - driftoval jsi dneska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Cest bando . Jajic,ty mas odpoledni ? Vzdyt opravujes nakaldaky,ne ??? Kube - driftoval jsi dneska ;) jj....jedem na dvě party léto vypuklo,tak ladím klimy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Hoj Razty, kolik se kuwa jezdí ve městě ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Hoj Razty, kolik se kuwa jezdí ve městě ?? HOJ ZÁVISLÁCI ;) AHOJ BLONĎÁKU......NO PŘECE 50 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 HOJ ZÁVISLÁCI AHOJ BLONĎÁKU......NO PŘECE 50 no když jsi se ke mě přibližoval tak to tak nevypadalo !! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Razty....ty piráte :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 no když jsi se ke mě přibližoval tak to tak nevypadalo !! :lool: A KDE TO BYLO ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.